kaiser_soze Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 ... merg, pardon, mergeam in Vama de fro' 12 anisori... ganditi-va ca toate barurile care aveau autorizatie provizorie vor fi daramate (o stiu dintr-o sursa sigura) singura carciuma care va mai ramane pe plaja va fi ex-Cosarul ( e cazemata, deci are autorizatie de construire, nu ca ar fi al unui jmecher din C-ta) ziceti ca d-abia asteptati sa mergeti sa beti, intrebarea este unde.... ? ca pe plaja nu se mai poate bea, cu cortul ma indoi ca se va mai putea campa pe unde vrea muskiu fiecaruia (doar in curti la mirosit de latrine), mdeci....trist... initial voiam sa schimb locatia cu Corbu (se poate sta doar la cort si posesorii de "cerculete albe" nu vin ca nu au teren propice de afisat) dar... mi s-a luat de romania ma bag pa o bulgaroaica sau grecoaica (mi-e cam lehamite de trecut prin vama, kawazanul e in leasing). merg incet 90-110, cine vrea si are vreo idee sa faca un topic nou, plizzzzz p.s. sper sa mai reziste macar Stuff-ul desi din ce mi s-a explicat nu e asa.... ....adio vama, adio 2 mai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 am fost in Vama de curand, au apurut hoteluri peste noapte (de la sf. verii pana acum au aparut 5 hoteluri, sunt ink in constructie, dar cred k se termina pana la vara, si nu ma refer la casute sau pensiuni ci la hoteluri mari), la Vadu este super ok, locatie super si sa nu mai vb de curatenie si liniste, poate reusesc sa pun niste poze. o sa va indragostiti de Vadu dak mergeti acolo makr o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 La Vadu ajungem cu moto? Chiar si cu "vitezane" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Mi-a spus si mie cineva de pe forum ca se vor darama terasele de pe plaja sigur,si ca va fii problema cu statul la cort.Asta este,nu avem noi ce sa facem. @ Shin- greu,dar ajungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Cine stie Vama de acum 8 ani (era deja in declin ) stie cam ce caut... Vadu.. are ceva in comun? Kid, oricat de greu, am bagat-o si pe offroad mai nasol pt ea, zic ca se descurca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 (editat) am fost in Vama de curand, au apurut hoteluri peste noapte (de la sf. verii pana acum au aparut 5 hoteluri, sunt ink in constructie, dar cred k se termina pana la vara, si nu ma refer la casute sau pensiuni ci la hoteluri mari), la Vadu este super ok, locatie super si sa nu mai vb de curatenie si liniste, poate reusesc sa pun niste poze.o sa va indragostiti de Vadu dak mergeti acolo makr o data. just! La Vadu ajungem cu moto? Chiar si cu "vitezane" ? am spus si mai devreme...e mai greu cu carenate.... incerc sa pun niste poze plaja drumul de unde se termina asfaltul pana la plaja (vreo 4-5 km) Editat Februarie 19, 2009 de THC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Merci, pozele m-au lamurit Daca poate Timazu', poate si CBR-ica O sa-mi iau un lemn sa-l pun sub cric si in rest, n-am probleme. Am mai mers prin nisip, pamant uscat si pietris. Drumul de 4-5 km pana la plaja pare sa fie pamant solind acoperit cu praf si nisip. Important e sa nu se scufunde foarte tare rotile in el. E ok. Dne, mi-am adus aminte de Bogo cu BMW R 1200 ingropat bine in nisipul din 2 Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 am spus si mai devreme...e mai greu cu carenate.... Eu zic ca se poate. Se merge cu 15-20 la ora pt cele mai pretentioase motoare si se poate. Sunt bucatele unde e ok, sunt ceva gropi din loc in loc. Eu am fost cu masina, o Toyota Yaris, anul trecut. Dar cu motorul cred ca se pot ocoli lejer. Si nisip e doar la sfarsit, pe ultimii metri. Eventual se pot lasa motoarele putin mai in spate. Ce mi-a placut la nebunie e ca marea era fosforescenta noaptea prin septembrie. Oare asa e toata vara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Eu zic ca se poate. Se merge cu 15-20 la ora pt cele mai pretentioase motoare si se poate. Sunt bucatele unde e ok, sunt ceva gropi din loc in loc. Eu am fost cu masina, o Toyota Yaris, anul trecut. Dar cu motorul cred ca se pot ocoli lejer. Si nisip e doar la sfarsit, pe ultimii metri. Eventual se pot lasa motoarele putin mai in spate.Ce mi-a placut la nebunie e ca marea era fosforescenta noaptea prin septembrie. Oare asa e toata vara ? E de vis noaptea... E unul dintre putinele locuri unde chiar m-am trezit odihnit... Dar hai mai bine sa nu mai poluam topicu asta cu vadu...doar e "1 mai Vama Veche" Daca vrem impresii si poze& stuff mai bine facem topic dedicat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 (editat) Se darama tot de pe plaja in afara de Corsaru. O sa fie intr-adevar probleme de cort si foc pe plaja. Se vrea mutarea Stuffstock in Bulgaria. La vadu sunt cartile deja facute, nu mai dureaza mult. [de pe surse cu ochi albastri] ps. apropos voi stiti cati mp are M.Toma prin zona ? Editat Februarie 19, 2009 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 am spus si mai devreme...e mai greu cu carenate.... eu am fost de 4 sau 5 ori pe acolo si de cateva ori si cu mobra ( cbr-ul ) . a mai zis cineva : mai incet si ajungi (chiar intreg) restul e de vis ( mai ales de cand a aparut nenea cu berea rece ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiser_soze Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 eu am fost de 4 sau 5 ori pe acolo si de cateva ori si cu mobra ( cbr-ul ) . a mai zis cineva : mai incet si ajungi (chiar intreg) restul e de vis ( mai ales de cand a aparut nenea cu berea rece ) am deschis topic nou pe tema asta, sa nu innebunim cu off-topicuri aceasta sectiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Oare asa e toata vara ? Nu. Incep pe la sfarsit de Iulie si se termina in septembrie. La inceput sunt doar niste flashuri fosforescente, mai spre septembrie se termina cu toata spuma fosforescenta. restul e de vis ( mai ales de cand a aparut nenea cu berea rece ) Au aparut vanzatori cu bere la Vadu Sa-mi phoot una. Pe cand namol si piatra ponce? ca pana la borduri, porumb fiert si tigani ciorditori nu mai e mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krmz Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Ma bag si eu...unde nu mai conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Eu acum sunt in norvegia, inainte de a afla ce se intampla mi-am luat liber de 1 mai cu mari probleme pentru a ajunge in vama, si ce aflu; ca ma pot duce sa ma dacu cu bicicleta care nu o am??????! Ma bag si eu la proteste daca vreti sa faceti ceva, e inadmisibil ce se intampla!!!!!!! Daca nu se baga nimeni prostestez singura in pana mea de gunoaie, imi vine sa plang de nervi. Nu sunt intregi la minte!! De 5 ani de cand ma duc in vama nu am vazut nici urma de biciclist acolo, ce naiba a fost in capul lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Dar ar fi pacat sa nu aparem in Vama sa le stea in gat manelistilor si emokids, tobele de la motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Si eu merg in fiecare an in Vama de 1 mai,chiar dak nu am motor .Si anul asta vreau sa ajung,dar sa vedem cum s-a schimbat in urma constructiilor.Poate se gaseste si pentru mine un loc pe șa ca pasager, pana la anul cand vin si eu pe AL MEU .Ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Si eu merg in fiecare an in Vama de 1 mai,chiar dak nu am motor .Si anul asta vreau sa ajung,dar sa vedem cum s-a schimbat in urma constructiilor.Poate se gaseste si pentru mine un loc pe șa ca pasager, pana la anul cand vin si eu pe AL MEU .Ce ziceti ? Ca o sa ti se umple casuta de mesaje si ca discutiile or sa fie pe aratura. Eu merg in Vama de 1 Mai, nu ma intereseaza ca sunt cocalari sau nu, ca oricum ma imbat si nu-mi mai aduc aminte mare lucru. Sper totusi sa nu fie vreme ploioasa ca anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Ca o sa ti se umple casuta de mesaje si ca discutiile or sa fie pe aratura. Eu merg in Vama de 1 Mai, nu ma intereseaza ca sunt cocalari sau nu, ca oricum ma imbat si nu-mi mai aduc aminte mare lucru. Sper totusi sa nu fie vreme ploioasa ca anul trecut. Nu s-a intamplat asta ,deci ..inca astept ) .Da ,stiu ca a plouat,a fost cam urata vremea ,dar asta nu i-a impiedicat pe majoritatea motoristilor sa apara ,erau destui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Nu s-a intamplat asta ,deci ..inca astept ) .Da ,stiu ca a plouat,a fost cam urata vremea ,dar asta nu i-a impiedicat pe majoritatea motoristilor sa apara ,erau destui... parca dormeai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 parca dormeai! Am dormit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Nu va duceti in Vama ca e epidemie de toxiviroza botulinica , a dat acum pe prost-tv ! Multi din copii aia habar nu aveau de ea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 merg cu siguranta undeva de 1mai ... dc nu e sa fie vama, om vedea, dar parca ar merge un protest ... biciclete in vama sunt precum moleculele de apa pe marte .... inexistente.... mai am un tovaras cu un GS care sigur va veni ... pe drumul vechi bineinteles ... subtire de vara ... bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 primarului....... ne vedem in vama.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 salutare....in costinest in white horse...a mai fost careva in ultima... "vreme" .. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate