shin Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 De 5 ani de cand ma duc in vama nu am vazut nici urma de biciclist acolo, ce naiba a fost in capul lor? Ce-a fost si pana acum - nimic Dar ar fi pacat sa nu aparem in Vama sa le stea in gat manelistilor si emokids, tobele de la motoare 1 mai - Vama, seeya there salutare....in costinest in white horse...a mai fost careva in ultima... "vreme" .. ? Acu' 2 ani. E ok. Ala nu dispare Trecem cu o zi inainte, ca stiu ca intr-un an era deschis de 1 mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krmz Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 pana la urma unde mergem cand mergem si cati mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Duck Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Mergem cu bicicleta. Pe noua pista. Am vazut acu' 2 seri la Antena1 un reportaj care m-a ingrozit. 1.S-au inceput lucrarile pentru canalizare si nu erau siguri ca termina pana pe 1 mai. Personal cred ca n-o termina nici pana la anul. Prinsesera in cadru strada principala care era sapata din toate partile. Nici nu vreau sa ma gandesc unde o sa se scurga toata zeama din canalele nou-infiintate... 2. Alt cadru, de data asta cu pista de biciclete, care urmeaza sa aibe traseul PRIN carciuma de la Ovidiu si PRIN WC-ul din intersectie Cel putin asa era comentariul, care adauga ca " terasele de pe plaja vor disparea incepand din acest an" 3. carciuma de la Ovidiu imprejmuita cu sarma ghimpata. Pe asta n-am mai inteles-o. Una peste alta, peisajul era dezolant. Ziceai ca au turnat vreun film de razboi acolo. De 1 mai vom merge, care cum vom apuca, vom bea ca porcii si vom face liniute pe pista de biciclete. Mai putem sa facem altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 abia asteeeeeept..de 2 luni sunt cu gandu' la mare daca imi iau si motorul pana atunci ma alatur gastii de protestanti satanisti daca nu, va admir de la coada de la shaorma ca anu' trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 daca cetatenii acestei tari nu erau romani , nimeni nu ar fi avut curajul sa strice imaginea wild din vama( ba chiar era promovata in aces sens). sunt atatea statiuni unde pot baietii mari sa se joace. daca nu ar traii romani in romania , acei cetateni s-ar fi postat pe plaja in fata boldozarelor si ar apara ultima bucatica de libertate pe care o mai au. dar din pacate romanii din romania sunt niste curve proaste si accepta sa le-o traga prin toate gaurile si din toate directiile by h3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 atunci de 1 mai dinamitam pista ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cassian Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 atunci de 1 mai dinamitam pista ? De acord!deci cine aduce dinamita?Sau le are careva cu chimia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Sau le are careva cu chimia? Eu le am cu chimia, am facut liceul de chimie. Lucrarea de atestat a fost bazata pe niste droguri ) De dinamita nu prea stiu foarte multe, dar ma pot interesa. Stiu ca de fapt e o operatiune destul de simpla, nitrarea toluenului parca se numea, de unde rezulta trinitrotoluen. Trebuie sa caut exact conditiile de reactie si apoi o sa postez aici de ce avem nevoie ) , daca Ianachim face rost de vopsea invizibila, de ce sa nu ne faca rost si de niste chimicale d'astea utile la casa omului?!?!? Sau mai simplu... asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Mergem cu bicicleta. Pe noua pista.Am vazut acu' 2 seri la Antena1 un reportaj care m-a ingrozit. 1.S-au inceput lucrarile pentru canalizare si nu erau siguri ca termina pana pe 1 mai. Personal cred ca n-o termina nici pana la anul. Prinsesera in cadru strada principala care era sapata din toate partile. Nici nu vreau sa ma gandesc unde o sa se scurga toata zeama din canalele nou-infiintate... 2. Alt cadru, de data asta cu pista de biciclete, care urmeaza sa aibe traseul PRIN carciuma de la Ovidiu si PRIN WC-ul din intersectie Cel putin asa era comentariul, care adauga ca " terasele de pe plaja vor disparea incepand din acest an" 3. carciuma de la Ovidiu imprejmuita cu sarma ghimpata. Pe asta n-am mai inteles-o. Una peste alta, peisajul era dezolant. Ziceai ca au turnat vreun film de razboi acolo. De 1 mai vom merge, care cum vom apuca, vom bea ca porcii si vom face liniute pe pista de biciclete. Mai putem sa facem altceva? macar o sa avem cu ce face focu` (paleti , scanduri ,etc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 Daca a ajuns de rasul curcii Vama Veche (oricum era pe duca de cativa ani incoace), de ce nu incercati ceva mai la nord, mult mai la nord de Vadu. Se trece vama la Gura Prut (Galati), intrati in Moldova, in cativa km virati dreapta, intrati in Ucraina si in drumul spre Odesa e plaja cat tine drumul. Satele arata ca Vama acum trezeci de ani. Si unde mai pui ca au o vodca.....si costa de tot rasul Ucraina nu mai cere viza! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Daca a ajuns de rasul curcii Vama Veche (oricum era pe duca de cativa ani incoace), de ce nu incercati ceva mai la nord, mult mai la nord de Vadu.Se trece vama la Gura Prut (Galati), intrati in Moldova, in cativa km virati dreapta, intrati in Ucraina si in drumul spre Odesa e plaja cat tine drumul. Satele arata ca Vama acum trezeci de ani. Si unde mai pui ca au o vodca.....si costa de tot rasul Ucraina nu mai cere viza! Bafta! asta ar fi chiar ultima frontiera..... si multa primarului din limanu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cassian Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 La fel de bine se poate merge si la cativa km la sud de vama....tot plaje pustii;si cateva poze din seara zilei de 1 martie in vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 La fel de bine se poate merge si la cativa km la sud de vama....tot plaje pustii;si cateva poze din seara zilei de 1 martie in vama WHAT THE FUCK?!?!?!?! Unde-s carciumile frate?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 mare mirare daca vor merge biciclisti pe pista lor... si bine zicea Metal Heart, unde is carciumilii ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Am cautat un pic prin calculator... Vama Veche Iunie 2008. Cu prima ocazie cand o sa am un weekend liber, o sa dau o fuga, sa vedem daca se merita sau nu sa imi petreci zilele libere de 1 mai acolo. Daca-i asa, prefer un weekend cu un gratar in famile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Am cautat un pic prin calculator... Vama Veche Iunie 2008. Cu prima ocazie cand o sa am un weekend liber, o sa dau o fuga, sa vedem daca se merita sau nu sa imi petreci zilele libere de 1 mai acolo. Daca-i asa, prefer un weekend cu un gratar in famile. s-a dus un prieten azi in plimbare pana acolo si revine cu poze. acum era in constanta manca o ciorba dupa care se duce spre vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Cunosc cativa oameni care in mod sigur vor veni la vama cu tarnacoapele la ei.... ca sa repare ce au stricat edilii .... ar fi bine daca s-ar strange cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 iata topicul cu pozele din excursia pana la vama de duminica /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Bun, deci iau 2-3 tavarasi mai vlajgani si cerem tarnacoape in sat Abandonam temporar trinitotoluenu (asa ii zicea, ca eu am beut un paharel aseara?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 vorba lu` badea...... traim in romania........plm....... asta e .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) probabil ca va fi plin de jandarmi, sa apere trotuarul ala. liniute nu merg, fiindca e prea ingust. insa e bun pentru o deplasare rapida pe moto de la cort la crasma/buda. Regret nespus (NOT ! )deranjul ce il voi provoca cocalarilor cu Jimmy Chu care vor alege trotuarul pentru deplasare pietonala ..... Editat Martie 19, 2009 de Phoebus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark tranquillity Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 sal'tare...sunt nou pe forum dar niciodata nu-i prea tarziu...eu ma bag de 1 mai la vama dar numai daca nu ploua...sunt la categoria chooper 110-120 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 sal'tare...sunt nou pe forum dar niciodata nu-i prea tarziu...eu ma bag de 1 mai la vama dar numai daca nu ploua...sunt la categoria chooper 110-120 km/h e de bine..... io merg cu suta... da in nici un caz pe autostrada.... numa bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 NE VEDEM ACOLO. STIE CINEVA O PLECARE DIN BUCURESTI PE LA CE ORA,DATA,LOCUL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark tranquillity Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 sa inteleg ca se merge pe drumul vechi catre mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate