guy_ana Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Poate cineva dintre participanti are chef de un antrenament miine /index.php?...p;#entry1785643 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Lista, unde este lista? Cati au onoarea sa vina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 1. Iulian22 2. Guy_ana 3. Zeroo 4. Nils 5. TAXI x 2 6. Ianachim (poate x 2) 7. Ali Baba x2 8. Rul x 2 9. THC x2 cort 10. Melciu x2 11. Uzunu (poate x2) 12. Delta X x 2 moto 13.Enduristul + Endurista 14.Gotry- cort, 2 persoane 15.Moldovean (BOGDAN) -un cort si doi saci de dormit - cine nu are cort e bine primit (si ... fara aluzii va rog!!!). 16 Cristi23 17 Bobita 18 Toro 19. Teone x2 (maine iau banii si achit si eu avansul, sper sa nu fie prea tarziu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Pentru tine e prea tarziu oricum. Cum ziceai ca se numeste madicamentul ala pt tendoane? tendonita? teonita? sau asta e boala? Ca stau cu mana dreapta legata, mi-am accidentat-o in somn. Am facut o teonita de tot dragul, ca am dormit pe ea stramb....sau ea stramba sub mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 mare bandit esti lasa ca are Papa Teone leac pentru boala matale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Lista oficiala! Cu cei ce au dat banii!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 pai lista oficiala o poate posta numai Iulian si asta abia dupa ce isi ispaseste pedeapsa. Binecuvenita cred unii... eu sunt doar undercover. Observ ca nimeni nu deschide ochiu, si e foarte usor sa te dedai la a fura personificarea unuia sau a altuia. Saptamana viitoare voi fi taxi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Sau poate nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diarzvn Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Buna ziua, Am vazut topicul de curand si dorim sa stim daca putem veni si noi, 2 x R 1200 Gs 4 persoane. De cazare ne ocupam singuri, numai sa stim daca se tine intalnirea si spritul la Voineasa? Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) Buna ziua,Am vazut topicul de curand si dorim sa stim daca putem veni si noi, 2 x R 1200 Gs 4 persoane. De cazare ne ocupam singuri, numai sa stim daca se tine intalnirea si spritul la Voineasa? Salutare Da, bineinteles, luati legatura cu Guyana sau Iulian 22! Mai bine cu Guyana! De ce nu intrati voi pe forum la BKTMW, La motociclisti in timpul liber? Editat Aprilie 1, 2009 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi23 Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Da, bineinteles, luati legatura cu Guyana sau Iulian 22! Mai bine cu Guyana! De ce nu intrati voi pe forum la BKTMW, La motociclisti in timpul liber Motociclist in timpul liber oi fi tu si cu gs-ul ala din 2005 Eu sint endurist in cea mai mare parte a vremii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Asa le place unora sa creada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) Soooooooooo........ Deci: Concluzia este urmatoarea lista cu cei care au dat avans sau il vor da miine seara sau stim absolut sigur ca vor veni: 1. Iulian22 2. Guy_ana 3. Zeroo 4. Nils 5. TAXI x 2 6. Rul x 2 7.Gotry- cort x 2 8. Cristi23 9 Bobita 10 Toro 11. Teone x2 12. Robbie 13. Vali Macsen 14. Gabi Stoicescu Si........acum vin surprizele! :D 15. Echipa Motomagia = 3 persoane Plus potentiali: 16. cineva cu o masina de asistenta / salvamont moto 17. cineva de la AB, in calitate privata Sorry guys ceilalti care erati pe lista si nu ati mai dat nici un semn de viata. Nu v-a exclus nimeni din nimic, dar am facut lista celor care au confirmat participarea in locatia despre care se face vorbire. Inca nu e prea tirziu pentru avans, asa ca.....joi la Traian 42 unde se string vulturii de la club BktMW....... Restul celor care doresc sa vina cu noi dar aleg sa locuiasca in alta parte, sunt evident bineveniti. Ar fi insa bine sa ne anunte si pe noi (PM sau altcumva), pentru ca din motive organizatorice avem nevoi esa avem idee de numarul oamenilor carora va trebui sa le "facem fata" Editat Aprilie 1, 2009 de guy_ana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Dupa cum ziceam si in fata halbei, salariul il iau abia pe 3. Nu mai muncesc din Decembrie asa ca mi-e destul de necesar salariul. In plus pentru calatorie mai am nevoie de revizia la mobra facuta cu tot cu un set de caucioace. Cu toate astea, mort-copt, chiar si cu microbuzul tot ajung pana acolo. Deci la masa nu scapati de mine. Incerc sa fac bugetarea cu tot cu avans pe luna asta. Daca nu-mi iese, imi gasesc eu un culcus pe undeva prin apropiere. Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Cu motoarele de test ce se mai aude ? Intr-un post anterior Iulian zicea ca vor fi disponibile cateva modele de la AB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Deci la masa nu scapati de mine. Daca nu-mi iese, imi gasesc eu un culcus pe undeva prin apropiere. Alex Te primeste "moa" in cort,am si conserve,ceapa rosie...sper sa mai gasesc inca un cort cu ceva spatiu liber,ca poate gasim si ceva "bavareze" ca sa ne incalzeasca noaptea! Ah,uitasem...de la Gorj isi anunta prezenta pentru moment doar 3 BMW-isti pe cont propriu,dar numarul poate sa difere in "+" sau "-",in functie de starea vremurilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Dupa cum ziceam si in fata halbei, salariul il iau abia pe 3. Nu mai muncesc din Decembrie asa ca mi-e destul de necesar salariul. In plus pentru calatorie mai am nevoie de revizia la mobra facuta cu tot cu un set de caucioace. Cu toate astea, mort-copt, chiar si cu microbuzul tot ajung pana acolo. Deci la masa nu scapati de mine. Incerc sa fac bugetarea cu tot cu avans pe luna asta. Daca nu-mi iese, imi gasesc eu un culcus pe undeva prin apropiere. Alex Eu din pacate sunt in aceiasi situatie ca si melciu, salariul urmand (probabil) sa intre undeva in saptamana 6-12 aprilie. In concluzie cred ca am sa vin cu cortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Si pentru tombola, va inscrieti? Sau,.....este criza si la noroc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) Dragilor...sorry pentru cei care primesc salariul prea tirziu. Poate vor mai exista totusi locuri libere in vile la data respectiva, hai sa fim optimisti. Din pacate, chestia cu testele AB a cazut, am scris la data respectiva (sau poate s-a discutat pe alte topicuri si nu m-am prins sa adaugam si aici). Se pare ca celor de la AB le-a ajuns succesul reputat la Bikers luna trecuta, asa ca au decis ca pentru 20 de oameni nu merita sa se deplaseze pina la Voineasa. Ma rog, se pare ca unele lucruri se misca pe acolo, dar trebuiesc luati incet, ca nu au exercitiul miscarii si sa nu se strice.... Pe de alta parte, dupa cum spuneam, weekendul urmator mergem fizic sa dam avansul fizic la vila. Mergem cu motoarele- evident. Si nu mergem singuri. Mergem in gashka. Asa ca, simbata sau duminica (va voi spune in curind exact cind), cine are chef sa vada locatia live, va fi asteptat la un loc de intilnire ce se va stabili, ca sa o luam incolo. Intoarcerea in aceea si zi. Cit despre SMAEB.....in restul zilelor Editat Aprilie 6, 2009 de guy_ana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Dragilor...sorry pentru cei care primesc salariul prea tirziu. Poate vor mai exista totusi locuri libere in vile la data respectiva, hai sa fim optimisti. Aruncati si voi un ochi pe langa vila voastra,poate ne ziceti si noua cum se numesc cele din imediata apropiere ca sa nu stam departe unii de ceilalti.Dau o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 pai nu tre sa stai la vila neaparat . poti si cu cortul . in acelasi loc. numai bani de haleala trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Dayana, daca tot mergeti acolo, sa faceti si cateva poze cu locatia si peisaje din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 pai nu tre sa stai la vila neaparat . poti si cu cortul . in acelasi loc. numai bani de haleala trebuie. Pe mine nu ma tin plamanii sa dorm pe jos si poate in frig.Tocmai ce am trecut printr-o pneumonie.Mai am cateva zile si scap de tratament.Asa ca trebuie sa dorm in pat la caldurica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Aruncati si voi un ochi pe langa vila voastra,poate ne ziceti si noua cum se numesc cele din imediata apropiere ca sa nu stam departe unii de ceilalti.Dau o bere. Draga Enduristule, Poate n-ai inteles si ma vad nevoita sa iti mai explic si eu o data, sperind sa nu dau din nou apa la moara pentru discutii interminabile despre ce inseamna grupul si apartenenta la grup. Treaba sta insa in continuare cam asa: noi organizam o intilnire pentru un grup IN LOCATIA ASTA! Nu organizam excursii individuale. Daca cineva crede ca poate sa se organizeze mai bine, e liber sa o faca. Noi atit am putut, atit facem. Cit despre a arunca un ochi in jur...pai ce crezi ca am facut atunci cind am fost acolo? Nu sa cautam cea mai buna varianta? Adica cum intelegi tu ca se face o treaba ca asta? Intii gasesti cea mai buna varianta, iar apoi te mai duci o data sa mai cauti o varianta si mai buna decit varianta cea mai buna? Facind abstractie de polologhia de mai sus, si fara a fi nevoita sa fac vreo investigatie (ca am facut-o doara atunci), pentru informarea celor care din diferite motive sunt obligati la acest tip de participare, oameni foarte bineveniti de altfel si in acele conditii, spun ca : cea mai apropiata vila e la cel putin 1 km si e probabil mai scumpa, pentru ca se vrea de 4 stele. Nu am vazut-o, pentru ca eram in cautarea ei cind am dat de vila asta pe care am ales-o. In afara de multiple pensiuni minuscule si anoste pe marginea drumului, care insa sunt toate la mai mult de 1-2 km, urmatoarea pensiune cit de cit (locatia alternativa propusa initial), e la mai mult de 5 km. Si acum, revenind la realitate, Iulian nu poate merge simbata, asa ca plecarea la Voineasa ramine pe duminica. Asa ca aveti timp de SMAEB pina atunci. Si da, ideea sa facem si poze e buna, s-a notat. PS. Enduristule, de ce nu vii matalutza cu noi daca tot esti curios sa gasesti o locatie pe placul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Pe mine nu ma tin plamanii sa dorm pe jos si poate in frig.Tocmai ce am trecut printr-o pneumonie.Mai am cateva zile si scap de tratament.Asa ca trebuie sa dorm in pat la caldurica. Mai omule,nu mai poti rabda nitel?Ti-am zis ca fac io pe Colombo si-n locu' tau,iar daca pina la urma voi dormi io-n sant,te las sa te acoperi cu mine! In alta ordine de idei,o sa tatonez terenul ceva mai adinc si in cazul in care cea mai apropiata locatie va depasi puterea de tractiune a vreunui motociclist machit,voi face pe transportatorul pina la scutecul primitor!Asta chit ca va trebui sa scriu pe capra mea "machi-taxi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate