Lyvyu83 Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Nu cred ca se merita sa aduci un cb500 din Italia, si mai ales prin Biris. Am mai multi prieteni care au motoare aduse prin ei, dar nu cb500. pretul unui cb500 ok este cam 1000-1200 euro in Romania. In Italia nu stiu cat este dar transportul cu Biris pana in Bucuresti era ultima data 550 euro. Nu cred ca se merita. Daca motorul era 4-5000 de euro intelegeam, dar asa sa dai jumate pe transport, nu. Plus ca trebuie sa ii faci si RAR si sa il inscrii in Romania, inca vreo 200 euro. Eu te sfatuiesc sa cauti unul in Romania si sa mergi cu cineva care se pricepe cand il cumperi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Aprilie 10, 2018 Share Postat Aprilie 10, 2018 Singurul motiv pentru care il vreau din Italia, este pentru ca aici nu am gasit niciunul in stare decenta. Am cautat pe OLX, si toti au aceeasi vrajeala ca nu au mers mult cu el, ca e ingrijit, bla bla bla, si cand le cer detalii (poze detaliate, acte, etc) baga scuze, ba ca au pierdut actul ala, ba ca a scris gresit ca e din 1998, de fapt e 1994. Stiu ca ies mai scump cu Italia, dar ce sa fac? Nu vreau sa cumpar un motor si sa trebuiasca sa il tin prin service-uri. Multumesc de sfat. » Post actualizat in 10 Apr 2018 19:31CB500 2000 CB500 1994 (asta pare cat de cat mai ok) CB500 1997 CB500 1994 Astea le-am gasit, si nici astea nu sunt sigur ca sunt prea bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 La intrebarea aia cu rezerva a mai fost dat raspunsul de vreo cateva ori, poate mai mult de 10. Chiar aici pe forum, chiar in discutia asta. Acum 10 ani as fi fost in cumpana daca sa recomand un CB500 cuiva, cam atunci l-am vandut pe al meu. Acum in nici un caz nu as mai recomanda un CB500 pentru ca suntem in 2018 si nu ai nici o sansa sa mai gasesti unul in stare buna, cu care sa mergi linistit inca vreo cativa ani. Poti sa te uiti la CBF500 (2004-2007) sau ceva mai nou, dar CB500 in stare buna si piese de schimb pentru el sunt prea rare. Si nu, daca esti student intr-o facultate de informatica nu esti informatician. Am 25 de ani in spate in domeniu si peste 1000 de interviuri de angajare, majoritatea celor care au absolvit facultati in domeniu tot nu sunt informaticieni. O sa afli intr-o zi ce inseamna asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Singurul motiv pentru care il vreau din Italia, este pentru ca aici nu am gasit niciunul in stare decenta. Am cautat pe OLX, si toti au aceeasi vrajeala ca nu au mers mult cu el, ca e ingrijit, bla bla bla, si cand le cer detalii (poze detaliate, acte, etc) baga scuze, ba ca au pierdut actul ala, ba ca a scris gresit ca e din 1998, de fapt e 1994. Stiu ca ies mai scump cu Italia, dar ce sa fac? Nu vreau sa cumpar un motor si sa trebuiasca sa il tin prin service-uri. Multumesc de sfat. » Post actualizat in 10 Apr 2018 19:31 CB500 2000 CB500 1994 (asta pare cat de cat mai ok) CB500 1997 CB500 1994 Astea le-am gasit, si nici astea nu sunt sigur ca sunt prea bune. Ala " cat de cat mai ok" este al meu , si e in stare excelenta.Cred ca anuntul este si pe forum la sectiunea vanzari. Cu mine nu ai luat legatura asa ca nu te mai plange atat pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Robyb, nu inteleg unde vezi tu ca ma plang. Nu am spus nicaieri ca am vorbit cu propietarul celor 4 CB-uri listate. Daca te uiti atent, alea le-am adaugat dupa ce am scris comentariul, dupa ce am mai dat un search pe OLX. Al tau, din cate vad, are 43Kw, deci nu se incadreaza la A2. Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Dacă nu e limitat, niciun CB nu se încadrează la A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emmanuel Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Toata lumea il recomanda la A2. Nu inteleg de ce, daca nici macar nu e legal (nelimitat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Pentru ca in special in Germania erau multe limitate si legale. A mea acum 15 ani a venit limitata, atat in acte cat si in realitate. Alea din Italia erau limitate doar in acte, ca si aia respecta legile ca si bucurestenii care parcheaza pe trotuar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sir Vlad Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Va salut, Am si eu o curiozitate legata de filtrul de aer de sub rezervor. Se gasesc pe undeva de vanzare ? L-am ignorat complet inca de cand am cumparat motorul in 2008, cumva l-am trecut cu vederea la toate reviziile de pana acum si astazi cand in sfarsit l-am deschis am descoperit inautru un filtru topit si cu o mare gaura in mijloc. Nu reusesc sa gasesc pe niciun site de vanzare asa ceva (Louis, Wemoto, Ebay), voi ce folositi ? Multumesc mult! Dumnezeule Si totusi, voi de unde va luati "sub air filter" sau vi-l improvitati voi ? "Dumnezeule" nu m-a ajutat foarte mult sa fiu sincer. Va atasez si o poza in cazul in care nu ati inteles la ce ma refer. Cu respect, Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RD 02 ALX Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 Salut, eu il decupez dintr-un filtru de aer nou ( de masina ) si il inlocuiesc odata cu filtrul de aer. Pentru ca in special in Germania erau multe limitate si legale. A mea acum 15 ani a venit limitata, atat in acte cat si in realitate. Alea din Italia erau limitate doar in acte, ca si aia respecta legile ca si bucurestenii care parcheaza pe trotuar. Si a mea este limitata la 25Kw si are in flansa de la carburator un element de metal care limiteaza cantitatea de aer care intra in motor. In caz ca ai timp de pierdut sau te intereseaza uite cum se face limitarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcatalin Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Si totusi, voi de unde va luati "sub air filter" sau vi-l improvitati voi ? "Dumnezeule" nu m-a ajutat foarte mult sa fiu sincer. Va atasez si o poza in cazul in care nu ati inteles la ce ma refer. Cu respect, Vlad salut. eu am improvizat ceva dintr-un burete dens. nu stiu sa gasesti de cumparat asa ceva si nici nu cred ca se merita (si la mine cel original era un burete pe jumatate topit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honda cb 500 Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Salut, mă poate ajuta cineva cu un manual pt cb500? Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 12, 2018 Share Postat Mai 12, 2018 Salut, mă poate ajuta cineva cu un manual pt cb500? Mulțumesc. http://www.manuale-reparatie.eu/honda-cb-500-s-1993-manual-de-reparatie-haynes/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honda cb 500 Postat Mai 12, 2018 Share Postat Mai 12, 2018 Mulțumesc frumos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Mai 12, 2018 Share Postat Mai 12, 2018 Salutare dragilor. Desi nu mai sunt posesor de CB500, postez aici un anunt, al unui prieten posesor de CB500, care isi vinde motocicleta avariata. Povestea pe scurt este: impact cu o masina, furca indoita, farul spart, si alte mici estetice. Omul a cumparat toate cele trebuincioase repararii, dar, a constatat cu stupoare ca are cadrul afectat in partea de sus dreapta, sub rezervor. Nu s-a mers cu ea de la accident, posibil sa nu se simta nimic in mers, dar daca pui mana, se simte cum vopseaua este sarita de pe cadru. Trebuie sa subliniez ca motocicleta mergea impecabil inainte de accident. Motorul are circa 65000 de km, si se aude si simte ca un motor nou. Cauciucurile sunt noi, consumabilele erau noi la momentul accidentului, anul trecut pe vremea asta. In principiu, mai sunt 2 posibilitati pentru aceasta motocicleta: 1 - un pasionat de model care isi doreste sa aiba absolut orice piesa de schimb pentru eternitate. 2 - un doritor de CB500 cu buget foarte mic, care sa il asambleze si sa mearga cu el asa. Pretul este negociabil, si sunt convins ca un cumparator hotarat poate obtine un pret chiar mai bun decat cel solicitat. Anuntul este in linkul de mai jos. https://www.olx.ro/oferta/se-vinde-cu-totul-pt-dezmembrat-honda-cb-500-din-2002-IDaWLHP.html#6d925c315b Daca nu permiteti anunturi de publicitate pe acest forum, rog un admin sa stearga acest post. Spor in toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
massive818 Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 Salutare, cine mă poate ajuta cu o idee? Caut să cumpăr aripa față pentru un CB 500 din 98. Pe OLX nu am găsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
merkerik Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Salutare are cineva de vanzare toba finala + colierul de fixare cu 2 suruburi ? si eventual galerie de evacuare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Salutare, cine mă poate ajuta cu o idee? Caut să cumpăr aripa față pentru un CB 500 din 98. Pe OLX nu am găsit. Ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honda cb 500 Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Salutare are cineva de vanzare toba finala + colierul de fixare cu 2 suruburi ? si eventual galerie de evacuare ? Salutare are cineva de vanzare toba finala + colierul de fixare cu 2 suruburi ? si eventual galerie de evacuare ? Salutare are cineva de vanzare toba finala + colierul de fixare cu 2 suruburi ? si eventual galerie de evacuare ? Salutare are cineva de vanzare toba finala + colierul de fixare cu 2 suruburi ? si eventual galerie de evacuare ? » Post actualizat in 22 Jul 2018 16:29 Salutare are cineva de vanzare toba finala + colierul de fixare cu 2 suruburi ? si eventual galerie de evacuare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
merkerik Postat August 3, 2018 Share Postat August 3, 2018 Cumpar suport scarita dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SzMartin Postat August 14, 2018 Share Postat August 14, 2018 Salutare, stie cineva ce rol au cele doua cabluri subtiri lipite una de alta? a fost sudata piesa aceea rupta si sa topit un pic piesa din interior de care se conecteaza acele fire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 15, 2018 Share Postat August 15, 2018 E vreo 100 si ceva de lei suportul ala, cat ai dat la sudat, plus ce mai dai pe senzor, iti luai unul nou. E senzorul pentru ambreiaj, ala da voie motorului sa poneasca in viteza cu cricul sus si ambreiajul tras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viscol84 Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 salut, caut un rezervor in stare buna » Post actualizat in 17 Sep 2018 17:16 intre timp, pana la iarna cand ii.dispare poponeata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 2, 2018 Share Postat Noiembrie 2, 2018 (editat) suport topcase Givi pt cb500 . nou . 300lei Editat Noiembrie 2, 2018 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cirstea ion Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 se schimba greu lantul de distributie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate