WotRU2Me Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Donez, stare foarte buna (cam nepurtata). Am 1,70 m si 73 kg, imi vine bine in lungime, dar cam bufanta. Pe mine sta mai degraba ca un articol fashion din anii '80 (maneci bufante, trapez si umeri lati) decat ca unul moto functional, dar poate exista vreun chopperist mai scund si grasut care sa o umple mai bine. Sau vreo lady mai tatoasa si fara prejudecati (cred ca e jacheta barbateasca totusi). Transportul si-l plateste beneficiarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Donez, stare foarte buna (cam nepurtata). Am 1,70 m si 73 kg, imi vine bine in lungime, dar cam bufanta. Pe mine sta mai degraba ca un articol fashion din anii '80 (maneci bufante, trapez si umeri lati) decat ca unul moto functional, dar poate exista vreun chopperist mai scund si grasut care sa o umple mai bine. Sau vreo lady mai tatoasa si fara prejudecati (cred ca e jacheta barbateasca totusi). Transportul si-l plateste beneficiarul. 20160517_185618.jpg 20160517_185953.jpg 20160517_185658.jpg 20160517_185715.jpg ma intereseaza pe mine daca mai e valabil,lasami un nr de tel sa vb pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Jacheta a plecat deja catre KENAZ, ia legatura cu el, e dispus sa o doneze la randul sau daca nu-i vine sau nu-i place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Iunie 7, 2016 Share Postat Iunie 7, 2016 Le-am gasit si cumparat din secund hand daca crede cineva ca ii vin le dau cu draga inima toate costurile le suporta destinatarul ciocate marimea 38 - 39 ...doar ca eu am piciorul mai gros si nu imi merg Ps... primul venit primul servit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 (editat) Donez! Anvelopa spate HD Sporster XL883C a fost folosita la un burnout, pozele spun uzura ei! 150/80/16 Transportul va fii platit de catre cel care le doreste. Ahoi! A fost donat pentru utilizatorul @neamtu99, nu mai este valabil! Mai e valabila partea cu cizme moto postate anterior. Editat Iulie 4, 2016 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeZet Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Am si eu cate ceva: Scarita pilot stoc dreapta (fara arc) dragstar in stare utilizabila. Scarita pilot stanga Ducatti (stiu ca nu are ce cauta aici dar asa au fost pe mobra mea) Set scarite pasager dragstar stoc Un set de semnalizatoare mari patrate si urate. Poate are nevoie cineva..... » Post actualizat in 29 Jul 2016 17:08 Scaritele spate si semnalele si-au gasit proprietar. Scaritele pilot mai asteapta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeZet Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 Au plecat scaritele spate si semnalizatoarele. Raman scaritele fata una de Drag originala iar pe cealalta scrie Ducatti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Au plecat scaritele spate si semnalizatoarele. Raman scaritele fata una de Drag originala iar pe cealalta scrie Ducatti Salutare! Crezi ca s-ar potrivi una dintre scarite pe Radian? Imi trebuie pentru pilot in stanga. Uite o poza sa iti faci o idee cum e la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 Ice Lord my friend am eu nevoie de ghidon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 Ice Lord my friend am eu nevoie de ghidon...Ahoi amigo!Păi ți-l ofer cu plăcere, spune-mi adresa pe care să îl trimit (uite nr.de telefon unde poți să îmi scrii un sms cu adresa 0744475352) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeZet Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 Au plecat si scaritele fata. Sa le folositi cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 Ice Lord my friend am eu nevoie de ghidon... Sper ca a ajuns cu bine ghidonul si ca e pe placul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Au plecat si scaritele fata. Sa le folositi cu placere. Merci fain de tot! Chiar m-ai salvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Sper ca a ajuns cu bine ghidonul si ca e pe placul tau! Da , a ajuns cu bine..., o sa vad pe care motocicleta mi se preteaza mai bine. Merci fain , my friend.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Da , a ajuns cu bine..., o sa vad pe care motocicleta mi se preteaza mai bine. Merci fain , my friend.... Sa il stapanesti sanatos! Te rog sa pui poze, ca sa vad cum ii sta la jucarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 (editat) Salutare. Stiu ca e topic de donatii si nu de cautari dar imi incerc norocul. Caut tobe ca cele din fotografii: .. Nu le vreau pe gratis, poate are careva si il incurca prin garaj. Am un Kawasaki KZ400J, 1980, 4 cilindri, modificat in chopper/bobber si as vrea sa ii dau un sunet ca atare. Donez aceasta sa pasager cui are nevoie. Editat Noiembrie 6, 2016 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 11o /90/19 dot *95 Tel 0727325607, astept comentarii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Tare gaselnita cu banu'. Aproape nou, pacat ca este "antic" dar de folos cuiva. Spor... la donatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) l-as fi luat eu dar am deja unul ok asa ca n-o sa fiu lacom....poate altcineva chiar are nevoie.....spor la donat Editat Ianuarie 24, 2017 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Gabi, no, asa-i mai bine! felicitari si spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 felicitari pentru gest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 Tare gaselnita cu banu'. Aproape nou, pacat ca este "antic" dar de folos cuiva. Spor... la donatie Gaselnita cu banul o aveam scrisa in cartile pentru permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 Cauciucul si-a gasit un nou proprietar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviuZ750 Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 (editat) Donez 2 perechi pantaloni din piele - Euro Style, masura 14 - JT's, masura 30Pt cei interesati pot face masuratori sau poze detaliate. jud Neamt dar ii trimit si curier cu plata acolo. PM aici sau 0747 743 800. Editat Martie 22, 2017 de silviuZ750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Salutare. As vrea niste masuri la prima pereche daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate