Lukman Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Salut! A pus cineva folie pe parbriz, din transparent sa devina fumuriu? Am auzit niste discutii, dar nu mi se pare tocmai o chestie care sa dea bine...dar as prefera sa il fac asa fumuriu decat sa cumpar altul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 E greu de gasit chiar si in placa mare. Eu unul nu am reusit sa fac rost si crede-ma am cautat. Spune-mi cum se cheama materialul (foaie mare e ok) si poate rezolv eu pentru amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Plexiglas turnat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Salut! A pus cineva folie pe parbriz, din transparent sa devina fumuriu? Am auzit niste discutii, dar nu mi se pare tocmai o chestie care sa dea bine...dar as prefera sa il fac asa fumuriu decat sa cumpar altul! Am pus eu pe a mea si mi se pare ca arata okaysh. Nici nu pot zice ca ma deranjeaza. A fost polishat inainte si folia care am folosit-o ii dinaia care se pune pe stopuri spate la masini. Aia care se pune pe geamuri nu tine pe plastic, asta o fost explicatia mesterului care mi-o montat-o. Parca o fost ~ 50 ron folia si manopera si inca vro 40 polishatul de dinainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Parbriz pt BMW R1150 RT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Buna Bogdan, daca vreau si eu un parbriz pentru k 1100 ca asta din poze cit costa? a iesit belea, mai lat, mai inalt exact ce-mi doream, in plus si mai clar. Trimite modalitatea de comanda si pret te rog, multumesc In afara de acesta vreau unul si pentru yamaha xvz 13 td royal venture, dupa modelel bmw k 1200 lt, se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Da, vorbim pe PM sau la tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Parbriz pt BMW R1150 RT. azi am intrat in posesia lui, e pus pe motocicleta, in week end testez si fac poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 si se modeleaza usor plasticul, adica as putea face un parbriz gen puig acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 (editat) Cu o sursa de caldura care incalzeste uniform in limita 120-135 grade si o matrita pe care sa deformezi plasticul potrivit, este posibil. Editat Mai 2, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bshk99 Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 (editat) Parbriz pt o mobra cu far rotundse poate face? Editat Mai 7, 2013 de Bshk99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohodea Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Buna seara, Am un Bmw f650GS cu parbriz de Dakar(care este semnificativ mai mare decat cel default de pe GS). Problema este ca eu sunt destul de inalt 1.94m iar tot curentul de aer imi este directionat de acest parbriz drept in fata. Am observat ca daca merg cu moto si deasupra parbrizului pun mana simuland un deflector de vant vajaitul din casca dispare complet. Ca sa rezolv aceasta problema se pare ca am nevoie fie de un deflector de vant fie de un parbriz un pic mai mare. Ma puteti ajuta cu o solutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 (editat) Vreau sa-mi fac un parbiz cu deflector ,reglabil in inaltime si inclinare . Materialul ales a fost initial policarbonatul dar urmarind acest subiect am ajuns la concluzia ca plexi-ul turnat e ok . Varianta XT nu e viabila dar exista GS ... . Zile acestea trebuie sa iau legatura cu Mons sa vad de ceva placa de GS ,ca sablon am sa folosesc o saiba cu 5 stele -veche- recuperata de la NTV-ul anterior iar matrita din ghips . Oare e suficient de fina suprafata ghipsului? Editat Mai 27, 2013 de mottofreee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Mi-am luat prinderile pentru deflector de pe ebay, cele din link-ul de mai sus. M-a costat 160 Ron si mi-au venit acasa cam in 10 zile. Restul l-am facut eu acasa cu unelte neprofesionale. Plexiglasul e o bucata ramasa de anul trecut cand am facut un parbriz pentru pegaso 650,e luat din Practiker are grosimea de 3 mm si a costat aprox 70 Ron coala 50X 100 cm. Pentru ca nu am avut nici un model mi-am facut o macheta dupa o poza si masuratori a unui deflector de pe louis.de. De taiat l-am taiat cu un fierastrau electric.. De indoit l-am indoit in apa fiarta. Efectiv am pus apa la fiert pe aragaz si am bagat bucata de plexiglas pana s-a facut maleabil si l-am putut indoi. Pentru bucati mici cum este deflectorul merge indoit in apa fiarta dar pentru parbriz nu stiu daca ar merge. Cand am facut parbrizul la pegaso l-am indoit cu pistoul cu aer cald si a mers bine. Si iata si rezultatul. Asadar cost total 160 Ron si aprox 3 ore de munca fata de 100 euro cat e unul pe louis. Salut, Zi-mi, te rog, cum se numesc pe ebay prinderile pentru deflector, ca nu reusesc sa dau nicicum de ele. Mersi fain, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) Salut parbriz pentru BMW F650 din 94, ca cel din imagine(sau ceva asemanator)...? Editat Iunie 12, 2013 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Noul sistem de glisare al parbrizului, din profile de aluminiu extrudat. Mai simplu, mai usor si sper mai robust. Urmeaza in cateva zile si noul parbriz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Ceva inspirație aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 (editat) Din pacate pt parbrize nu este utila metoda. Apar defecte optice si zone fara transparenta la contactul, fortat de vacuum, cu matrita. Gata si parbrizul meu, prelucrat termic in varianta clasica. Dupa prima cursa cu muste si stickere fumurii. Satisfactie garantata. Editat Iulie 30, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) salut, se poate face parbriz si pentru acest model(BMWF650) Editat Octombrie 31, 2013 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Astazi, parbriz turing pt Vstrom 650, cu glisiere pt reglajul pe inaltime. Plexiglas transparent turnat de 4 mm, masti din folie serigrafiate si suportul reglabil 120mm pe inaltime din profile aluminiu vopsite electrostatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashu999 Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 pentru in intruder vs800 la ce pret ar ajunge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Despre preturi cred ca este mai indinat de discutat pe privat. Oricum variaza functie de dimensiunea dorita, iar functie de dimensiune se alege si grosimea plasticului 4,5 sau chiar 6 mm. Daca nu exista un sistem de prindere de la parbrizul vechi atunci se mai adauga si costurile de achizitie sau fabricare pt acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 (editat) DL 1000 cu un nou parbriz. Mult mai mare decat originalul, montat pe culise. Cursa pe vertical cca 10 cm. A disparut zgomotul din casca, iar protective impecabila. Pt cei interesati de confectionarea parbrizelor artizanale un anunt important. A aparut la importator un plastic special creiat pt termoformare, mai usor de prelucrat la cald, mai rezistent la zgarieturi si cel mai important zgarieturile nu foarte adanci dispar ca prin minune incalzind zona zgariata cu o banala bricheta. Nu am crezut pana nu am incercat si culmea fuctioneaza. Urmeaza o noua serie de parbrize din plasticul minune! » Post actualizat in 15 Sep 2014 19:02 Fisa tehnica. Fisa-tehnica-PET-G.pdf Editat Septembrie 15, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 AM incercat sa-ti dau u PM dar vad ca la tine nu exista optiunea...vreau niste informatii legate de un parbriz pt Stroama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Mi-ar trebui un parbriz pentru o Moto Guzzi, cel veche s-a spart in urma unui accident rutier, am butatiile. Arata asa. Se poate face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate