Dan Rosca Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 (editat) Eu sant de acord cu locatia si perioada intalnirii. Slanic Prahova sa fie pe 16 mai Slanic Prahova sa fie.16 Mai Ups....e ziua nevesti-mii. Editat Martie 31, 2009 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Slanic Prahova sa fie.16 Mai Ups....e ziua nevesti-mii. inseamna ca dumnevoastra o sa sponsorizati bautura!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Vă salut din nou!AtaÂşez Âşi eu poza documentelor, cu mențiunea că talonul este încă model vechi (gri), deci în acest moment n-aÂş putea circula cu motocicleta proprie, dacă ar fi funcțională, dar ea este demontată complet Âşi o aÂşteaptă o recondiționare completă. Toate bune! Am mai postat o dată aceste acte, probabil că le-am Âşters fară să-mi dau seama (am făcut puțină curățenie la ataÂşamentele mele). Menționez iar că nu am motor funcțional în acest moment, deci mă propun ca "simpatizant", deoarece sînt activ doar la ghidoanele motocicletelor cîtorva prieteni. Am mers în ultimii ani circa 1000-1500 de km pe an. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 LISTA MOTOCILISTILOR VETERANI ACTIVI DIN ROMANIA in ordinea vechimii legale in functie. 1. Ion Florin Irescu Iaru – Bucuresti - Permis moto din anul 1962 – 4 TRESE 2. Constantin Turcanu - Bucuresti -1965 - 4 TRESE 3. Constantin Buzila - Suceava – 1967- 4 TRESE 4. Dan Nastase - Bucuresti – 1968 – 4 TRESE 5. Sorin Popescu - Bucuresti - 1973 – 3 TRESE 6. Ioan Cizmas - Timisoara - 1973 – 3 TRESE 7. Teodor Ionescu - Bucuresti – 1978 – 3 TRESE 8. Valentin Lehmann - Bucuresti, Berlin – 1979 – 3 TRESE 9. Ivan Pedala – Gorj - 1979 – 3 TRESE 10. Adrian Mijaica – Bucuresti - 1981 - DOUA TRESE 11. Sorin Marian Gruesc - Bucuresti - 1982 – DOUA TRESE 12. Bogdan Harea – Bucuresti - 1982 – DOUA TRESE 13. Sorin Eugen Avram – Bucuresti – 1983 – DOUA TRESE 14. Constantin Gligor – Arad – 1984 – DOUA TRESE 15. Florin Daniel Rosca – Bucuresti - 1984 – DOUA TRESE 16. Doru Crisan – Bucuresti – 1985 – DOUA TRESE 17. Vlad Alexandru Ionescu – Bucuresti – 1985 – DOUA TRESE 18. Ioan Miclos – Bistrita Nasaud – 1986 – DOUA TRESE 19. Gabriel George Furtuna – Bucuresti – 1987 – DOUA TRESE 20. Constantin Ciornei – Suceava – 1988 – DOUA TRESE 21. Dan Popescu – Bucuresti – 1990 – UNA TRESA 22. Robert Albert Kerekes – Bistrita Nasaud - 1990 – UNA TRESA 23. Codreanu Vlad George – Bucuresti – 1995 – UNA TRESA 24. Ovidiu Vasile Maries – Bucuresti - UNA TRESA 25. Angelo Brezoianu – Bucuresti – 1999 – UNA TRESA GIV 32 - Arad - Veteran Simpatizant. Dorumaster - Buc. - Asteptam actele. Calaretul - Buc. - Asteptam actele. Ioan Claus - Iasi - Asteptam actele. jean taxi - Buc. - Asteptam actele. Hellryder - Buc. - Asteptam actele. gaxel – Asteptam actele. Sorin (Ducati) - Asteptam actele. Bill – Asteptam precizari. Adrian - Buc. - Asteptam precizari. kawa san - Documentul ilizibil... Multumim domnului profesor Constantin pentru generoasa oferta. Votez PENTRU. Domnilor, sa ne miscam mai cu talent ca VINE VARA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calaretul Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Salut, Atasez acestui mesaj documentele doveditoare, cu un mic amendament : permisul pentru Categoria A l-am dobandit in 1979 si nu in 1981, cum din eroare mi-au trecut autoritatile , la ultima schimbare a permisului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_lover Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 n-oi fi asa batran da o idee de locatie as da ca tare-mi place acolo. inainte de poiana brasov cu 2-3 km pe dreapta cum te duci ,"in poienita" f frumos acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Pentru data de 16 mai si locatia propusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Pentru data de 16 mai si locatia propusa Sper sa mai am resurse "isaristice" dupa intilnirea de la Voineasa,asa ca is "pentru" locatia si data stabilita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu1971 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Buna ziua Domnilor ,in eventualitatea ca nu ati batut in cuie locatia pentru intrunire mai revin cu invitatia de a "va aduna" la Miercurea Ciuc, pentru cine doreste pot oferi detalii despre zonele care merita vizitate, starea drumurilor , preturi etc. Gasca noastra va va oferi tot sprijinul :rezervari la cazare si masa din timp in functie de preferinte de la cort pana la 5 stele sau toata gasca la un loc etc., organizare de excursii in zonele din apropiere in functie de preferinte etc.,un mic chef de despartire s.a.m.d. Pt. Dan Nastase. Am sa adun si eu documentele noastre si am sa le postez cat mai curand. Asfalt Uscat SILVIU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 A T E N T I E !!! Propunerea dl. profesor Constantin pentru adunarea din 16 mai la Slanic Prahova este o intalnire preliminara NU "adunarea de legenda"... Obiectiv: 1. Cunoasterea si Organizarea grupului. 2. Stabilirea "intalnirii de legenda" Deocamdata, votatam pentru propunerea in aceasta forma. Care poate deveni - la cererea majoritatii - hotararea finala. calaretul - Bine ai venit ! Vei fi inclus pe lista conform declaratiei. bill claudiu lover - In legatura cu "poienita" din Brasov: Va rugam, dati-ne amanunte ! silviu 1971 - Pentru Miercurea Ciuc - supun votului majoritatii. Pentru acte: S-a marcat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 A T E N T I E !!! Propunerea dl. profesor Constantin pentru adunarea din 16 mai la Slanic Prahova este o intalnire preliminara NU "adunarea de legenda"... Obiectiv: 1. Cunoasterea si Organizarea grupului. 2. Stabilirea "intalnirii de legenda" Deocamdata, votatam pentru propunerea in aceasta forma. Care poate deveni - la cererea majoritatii - hotararea finala. calaretul - Bine ai venit ! Vei fi inclus pe lista conform declaratiei. bill claudiu lover - In legatura cu "poienita" din Brasov: Va rugam, dati-ne amanunte ! silviu 1971 - Pentru Miercurea Ciuc - supun votului majoritatii. Pentru acte: S-a marcat ! SALUTARE!!Posed permis cat A din 1990 si actualmente m-a dau cu BMW 1200 GS si am o intrebare : prezentarea actelor pt inscriere in club se poate face la Slanic? deoarece nu am posibilitati pt scanare si punere pe forum acum!!! Numai bine Raul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian222 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Eu cred ca nu suntetm multi cu peste 20 de ani de moto, mai bine facem o intalnire privata undeva, numai noi, fara circ. Haideti sa incepem o lista, va rog adaugati-va personal, nu treceti oameni de care stiti sau prieteni. Incepem...1. Dan Nastase 2. Constantin 3. Doru BMW ........... si eu cu peste 20 ani vechime - Traian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian222 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Traian Mandrea - Buc. - ne intalmim pe 16 - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian222 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Traian Mandrea - permis din 1976 - motociclist activ - foste... CZ175sport, Jawa350. MZ-TS250 - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_san Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 uite poza cu permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_san Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 uite poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Laceanu Petre-Giurgiu Veteran activ,in prezent conduce o Honda Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_san Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 kato se poate vedea luna a 6-a anul 1987 mai bine de atat nu pot pt ca nu am cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 si eu cu peste 20 ani vechime - Traian 1. Dan Nastase 2. Constantin 3. Doru BMW 4. Traian 5. Dan Rosca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Actele si de la mine...v-am ramas dator........... Dorumaster - Doru Leftarache (pentru evitarea confunziilor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) 1. Dan Nastase2. Constantin 3. Doru BMW 4. Traian 5. Dan Rosca Bai da' ce sunteti voi,Stat in Stat? Vreti sa proclamati regiunea autonoma "upper twenty"?O puneti de-un puci? Editat Aprilie 4, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DejaVu Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) Pentru toti cei ce s-au "manifestst" pe acest forum, in acest topic, aveti ocazia sa va intalniti weekend-ul viitor la SMAEB, iar in loc de mult disputatele, discutatele trese si embleme afisati un baner mare, vizibil "CENTRUL DE REUMATOLOGIE", la care sa fie acceptati doar cei carora la trosnesc inchieturile, articulatiile, fapt ce poate fi controlat, verificat de unul dintre voi cu auzul bun.Eu voi incerca sa vin atat Sambata cat si Duminica Editat Aprilie 4, 2009 de DejaVu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 pentru Deja Vu .nu cred ca o sa vrei sa fi pe acolo unii batrani au oase tari si nu numai si cred cand o sa fi ca noi daca apuci abea atunci o sa fi o tanara speranta! succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mustaciosu2007 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 LISTA MOTOCILISTILOR VETERANI ACTIVI DIN ROMANIAin ordinea vechimii legale in functie. 1. Ion Florin Irescu Iaru – Bucuresti - Permis moto din anul 1962 – 4 TRESE 2. Constantin Turcanu - Bucuresti -1965 - 4 TRESE 3. Constantin Buzila - Suceava – 1967- 4 TRESE 4. Dan Nastase - Bucuresti – 1968 – 4 TRESE 5. Sorin Popescu - Bucuresti - 1973 – 3 TRESE 6. Ioan Cizmas - Timisoara - 1973 – 3 TRESE 7. Teodor Ionescu - Bucuresti – 1978 – 3 TRESE 8. Valentin Lehmann - Bucuresti, Berlin – 1979 – 3 TRESE 9. Ivan Pedala – Gorj - 1979 – 3 TRESE 10. Adrian Mijaica – Bucuresti - 1981 - DOUA TRESE 11. Sorin Marian Gruesc - Bucuresti - 1982 – DOUA TRESE 12. Bogdan Harea – Bucuresti - 1982 – DOUA TRESE 13. Sorin Eugen Avram – Bucuresti – 1983 – DOUA TRESE 14. Constantin Gligor – Arad – 1984 – DOUA TRESE 15. Florin Daniel Rosca – Bucuresti - 1984 – DOUA TRESE 16. Doru Crisan – Bucuresti – 1985 – DOUA TRESE 17. Vlad Alexandru Ionescu – Bucuresti – 1985 – DOUA TRESE 18. Ioan Miclos – Bistrita Nasaud – 1986 – DOUA TRESE 19. Gabriel George Furtuna – Bucuresti – 1987 – DOUA TRESE 20. Constantin Ciornei – Suceava – 1988 – DOUA TRESE 21. Dan Popescu – Bucuresti – 1990 – UNA TRESA 22. Robert Albert Kerekes – Bistrita Nasaud - 1990 – UNA TRESA 23. Codreanu Vlad George – Bucuresti – 1995 – UNA TRESA 24. Ovidiu Vasile Maries – Bucuresti - UNA TRESA 25. Angelo Brezoianu – Bucuresti – 1999 – UNA TRESA GIV 32 - Arad - Veteran Simpatizant. Dorumaster - Buc. - Asteptam actele. Calaretul - Buc. - Asteptam actele. Ioan Claus - Iasi - Asteptam actele. jean taxi - Buc. - Asteptam actele. Hellryder - Buc. - Asteptam actele. gaxel – Asteptam actele. Sorin (Ducati) - Asteptam actele. Bill – Asteptam precizari. Adrian - Buc. - Asteptam precizari. kawa san - Documentul ilizibil... Multumim domnului profesor Constantin pentru generoasa oferta. Votez PENTRU. Domnilor, sa ne miscam mai cu talent ca VINE VARA ! Aproape veteran ! Am carnet de conducator auto cu toate gradele mai putin D-ul . A-ul al am din 1975 -pot comfirma . Slanic e aproape . Eu sant din Campina.PH. Tuturor cele bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mustaciosu2007 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 LISTA MOTOCILISTILOR VETERANI ACTIVI DIN ROMANIAin ordinea vechimii legale in functie. 1. Ion Florin Irescu Iaru – Bucuresti - Permis moto din anul 1962 – 4 TRESE 2. Constantin Turcanu - Bucuresti -1965 - 4 TRESE 3. Constantin Buzila - Suceava – 1967- 4 TRESE 4. Dan Nastase - Bucuresti – 1968 – 4 TRESE 5. Sorin Popescu - Bucuresti - 1973 – 3 TRESE 6. Ioan Cizmas - Timisoara - 1973 – 3 TRESE 7. Teodor Ionescu - Bucuresti – 1978 – 3 TRESE 8. Valentin Lehmann - Bucuresti, Berlin – 1979 – 3 TRESE 9. Ivan Pedala – Gorj - 1979 – 3 TRESE 10. Adrian Mijaica – Bucuresti - 1981 - DOUA TRESE 11. Sorin Marian Gruesc - Bucuresti - 1982 – DOUA TRESE 12. Bogdan Harea – Bucuresti - 1982 – DOUA TRESE 13. Sorin Eugen Avram – Bucuresti – 1983 – DOUA TRESE 14. Constantin Gligor – Arad – 1984 – DOUA TRESE 15. Florin Daniel Rosca – Bucuresti - 1984 – DOUA TRESE 16. Doru Crisan – Bucuresti – 1985 – DOUA TRESE 17. Vlad Alexandru Ionescu – Bucuresti – 1985 – DOUA TRESE 18. Ioan Miclos – Bistrita Nasaud – 1986 – DOUA TRESE 19. Gabriel George Furtuna – Bucuresti – 1987 – DOUA TRESE 20. Constantin Ciornei – Suceava – 1988 – DOUA TRESE 21. Dan Popescu – Bucuresti – 1990 – UNA TRESA 22. Robert Albert Kerekes – Bistrita Nasaud - 1990 – UNA TRESA 23. Codreanu Vlad George – Bucuresti – 1995 – UNA TRESA 24. Ovidiu Vasile Maries – Bucuresti - UNA TRESA 25. Angelo Brezoianu – Bucuresti – 1999 – UNA TRESA GIV 32 - Arad - Veteran Simpatizant. Dorumaster - Buc. - Asteptam actele. Calaretul - Buc. - Asteptam actele. Ioan Claus - Iasi - Asteptam actele. jean taxi - Buc. - Asteptam actele. Hellryder - Buc. - Asteptam actele. gaxel – Asteptam actele. Sorin (Ducati) - Asteptam actele. Bill – Asteptam precizari. Adrian - Buc. - Asteptam precizari. kawa san - Documentul ilizibil... Multumim domnului profesor Constantin pentru generoasa oferta. Votez PENTRU. Domnilor, sa ne miscam mai cu talent ca VINE VARA ! Aproape veteran ! Am carnet de conducator auto cu toate gradele mai putin D-ul . A-ul al am din 1975 -pot comfirma . Slanic e aproape . Eu sant din Campina.PH. Tuturor cele bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate