Flanker Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Va salut! Probabil ca va topiccul va deveni "telefonu' fara fir". Ieri, in masina, am auzit pe un post de radio ca Salonul International Moto va fi anulat datorita lipsei firmelor producatoare si ca in urma unui calcul statistic ar fi venit doar jumatate din vizitatorii de anul trecut. Un raspuns sigur.............? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 salonul international sau salonul bucurestean? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 salonu moto & accesorii 3-5 aprilie -> http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/s...la_romexpo.html smaeb si 4tuningdays pe 10-12 aprilie -> http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/s...la_romexpo.html nu inteleg de ce sunt 2 evenimente ( ca si anul trecut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) Asta este ce am gasit si eu : The Motor&Accessories auto show organized by Nef Expo, which was supposed to take place between April 3 and 5, was cancelled as it wouldn?t have had enough participants and its promotion budget would have been too low, Nef Expo?s PR officer Nicoleta Albert told MEDIAFAX. "We?ve cancelled this year?s motor show because attendance wouldn?t have matched last year?s and we (Nef Expo) had planned to increase the popularity of this event each year. We preferred to cancel it rather than have a sub-standard event,? Albert said. Early February, Nef Expo?s official said organizers expected at least 30,000 visitors at the auto show, triple compared to 2008, and 20-30 participants of the motor and accessories industry, the main players of which had already confirmed they would participate. Romania?s Automotive Manufacturers and Importers Association, or APIA, decided mid-December to cancel the 2009 Bucharest International Motor Show (SIAB), following the sharp decline of the global and local auto industry. Sper sa nu fie adevarat!!! Editat Martie 2, 2009 de Thrash_Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 nu inteleg de ce sunt 2 evenimente ( ca si anul trecut ) Pt ca esti in Romania... si aici totul este "special"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 http://www.europafm.ro/stiri/interne/salon...-anulat~n26489/ Se pare ca asta ar fi radio-ul informator. SMAEB cu 4 tuning days ramane in picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 salonul international sau salonul bucurestean? ) Asa s-au exprimat oamenii, eu am reprodus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Hopa...naspa veste...imi fac praf planurile, si nu numai mie Sa speram ca vor ramane ambele in picioare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Eu cred ca e vorba de SIAB (ala din toamna care era din 2 in 2 ani, pe an impar). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Ala e salon auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Pe siteul lor de presa nu vad nici un anunt, ci doar stirea de pe MotoFlash. E ciudat, totusi ca pana acum nu am vazut pe siteul de la SMAEB o lista cu participanti, desi mai este cam o luna pana la eveniment. Sa vedem daca acum importatorii oficiali se vor reorienta si vor expune/vinde si ei in cadrul SMAEB. Personal nu sunt de acord cu expozitia cu vanzare tipic romaneasca gen talcioc, prefer un salon in care sa vad despre ce e vorba, ma informez despre un produs si daca vreau sa cumpar, ma duc frumusel la showroom. Aici reprezentantii in loc sa fie atenti la posibilii clienti, sa dea informatii si sa socializeze, stau cu ochii dupa hoti sau stau sa vanda marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) Salonul Moto organizat de NEF Expo s-a anulat. "Salonul Moto & Accesorii organizat de compania Nef Expo, programat sa aiba loc in perioada 3 - 5 aprilie, a fost anulat din cauza numarului insuficient de participanti si a bugetului de promovare prea mic." Editat Martie 2, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Martie 4, 2009 Autor Share Postat Martie 4, 2009 Am priceput, multumesc! Sper sa nu fi indus in eroare pe altii, asa am ramas cu impresia. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 singurul lucru frumos de la smaeb 2008 a fost parcarea, care era plina ochi de motoare, ceea ce era in interior lasa de dorit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate