toply Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 (editat) Salutare si va multumesc pentru urari . Motocicleta nu stiu cati km are cu adevarat dar pe bord arata 45.000. Zilele astea nu m-am dat jos de pe ea decat noaptea la 3 cand ma lua somnul Ieri am facut o mica plimbare cu inca un prieten cu Suzuki SV 1000, pun si cateva poze aici (scuze pentru calitate dar sunt facute cu telefonul). Bafta la toata lumea si sa ne vedem cu bine pe drumurile noastre. Editat August 3, 2006 de toply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teovaluta Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Salut! Am si eu o Honda VFR din '90. Are cineva un manual in format electronic ptr ea? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Vezi cateva pagini mai in urma in topicul asta ca o sa-l gasesti. Daca nu, vezi pe google ca dai de el. Pune poze sa-ti vedem si noi mobra ! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 sal, am avut probleme pa drum cu alectrica... am ramas brusc fara claxon, semnalizari si stopuri pe frana, am verificat sigurantele si erau bune, aveti vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 dar un cuciu pentru fata mai iftin ceva, sau unul second 120/70ZR17 M/C (58W) STIE CAREVA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Daca cineva e interesat am un vfr din 94,rc36,lovit,cu acte,inmatriculat,pret 1200eu.0744762622 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 cat de lovit? defectiuni mecanice are? pune ceva poze, ca is interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Salut, Pentru (putinii) proprietari de VFR generatia a 6-a recomand citirea urmatoarelor 2 topic-uri: http://www.vfrdiscussion.com/forum/Vtec-el...ost-t18560.html si http://www.vfrdiscussion.com/forum/Yup-the...ain-t22135.html Bafta, Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 Stie cineva de unde pot achizitiona un semnal dreapta fata pentru un VFR model 94-97? Multam anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 incearca la aia care tot scriu la "piese si accesorii" ca "orice piese..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Daca cineva e interesat am un vfr din 94,rc36,lovit,cu acte,inmatriculat,pret 1200eu.0744762622 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 atat de lovit totusi nu.... @pacman... vezi ca poate poti lua de la asta lovit manerele de pasager ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 (editat) Salut VFRistilor! iara i-mi pun "iubita" la vanzare! acuma am reusit sa ma hotarasc definitiv. data trecuta tot asa am facut si cand a venit un client serios, m-am speriat si am zis ca nu mai este devanzare daca e cineva interesat, ma poate contacta prin messenger bh99mes sau telefon: 0745-68-11-04 nu stiu cei cu pezele, dar sunt vizibile doar daca ii dati un click. Editat Octombrie 4, 2006 de bh99mes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 atat de lovit totusi nu.... @pacman... vezi ca poate poti lua de la asta lovit manerele de pasager ciao Frate ce vrei pt banii astia?Nu acopera nici vama daca vrei sa-ti aduci un rc36... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Ingros si eu randurile fostilor posesori de GS, noilor posesori de VFR Stie cineva care e presiunea pt furca fata la RC24 si unde/daca are ajustarea de revenire dupa compresie? Nu am gasit manual service decat pentru modelele '90 si dupa. De fapt si manualul de service ma intereseaza si cel de intretinere (owner's manual). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 Frate ce vrei pt banii astia?Nu acopera nici vama daca vrei sa-ti aduci un rc36... Bine spus .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Hi all! cine a avut deja VFR, cred ca nu mai vrea altceva ...asa am patit si eu... in curand si poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Sa intelegem ca ti-ai luat alta? Spune-ne , nu ne tine asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 da deocamdata atat ca e RC36 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strecuratorul Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 sal. mi-am luat si eo un vfr. e din 92 si sunt f multumit. sunt din constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Felicitari ! Sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 strecuratorul! felicitari pune macar o poza sa vedem si noi frumusica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 da deocamdata atat ca e RC36 2 pai pune mai si tu poze... cum e? si eu am vandut-o pe a mea in vara... dar Pacman a avut nenorocul sa se trozneasca... bine ca a scapat el ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 mai Matei! ai un pic de rabdare... ce crezi? dupa achizitia asta mai am eu bani si de aparat foto ?? acum traiesc pe biscuiti expirate si ceai fara zahar )) chiare bine ca vine iarna, ca nam nici un ban... daca vreau miros de benzina, trec pe langa OMV na las' ca la anu' ne vedem cu totii! inclusiv varul meu, care sia cumparat un rc36 din 92 si e atat de bleg ca nici macar user n uare pe forum...hehehe (hai Adi pune si tu poze) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Stie vreunul dintre voi de vreun parbriz de VFR din 92? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate