kinder Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 M-am gandit ca e in regula insa am vrut sa ma si asigur Multumim de sugestie, Sorin. Arata bine pensiunea insa n-am gasit nicaieri pe site preturi. Poti sa ne spui ceva preturi la cazare?! Pentru curiozitatea mea si-a celorlalti. Am gasit eu preturi aici http://www.turistinfo.ro/sighisoara/cazare-sighisoara/pensiunea_bella_vista/camere-pensiunea_bella_vista-c42070.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Eu cred ca se pot gasi si mai ieftine, mai ales daca mergem mai multi, sau cel putin putem negocia la oferta de mai sus ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 (editat) ... Ciprinakos voia filmulet. am facut in seara asta cu telefonul ceva ceva. ... Multumesc frumos. Acum incep sa ma gandesc si eu mai serios la ele (proiectoare). Arata f bine, delimitarea sectorului de lumina este incredibila plus faptul ca faza lunga-i aproape instantanee... Sa vad ce mai am pe card si sa caut pe ebay. In alta ordine de idei, cat am fost la munca si trecand prin "tara tuturor posibilitatilor" (zic unii) mi-am luat astea http://www.motorcycl...inder-Kits.aspx http://www.motorcycl...&WT.MC_ID=10010 iar de la englezii de la HEL am luat furtune de frana. Rezultatu-i excelent, mi se pare, plus ca acum pot duce ghidonul din nou la maxim in laterale (inainte ma impiedicau rezervoarele patratoase ale franei si ambreiajului). Mai am de schimbat si cele doua furtune de frana spate, de duc la roata, dar este ceva cam multisor de lucru si-mi tot fac curaj . Si pt ca mie mi se intampla sa tot ratez vitezele si ma tot freca neutrul mi-am luat, tot in timpul lucrului, si Evo Kit-ul de aici http://www.factorypr...es/prodh91.html Acum e un vis si schimbatul vitezelor, nu mai rateaza si se si duce fara ezitari. Asa ca daca are cineva nevoie de pompa de frana si/sau ambreiaj plus furtune pt VFR '02-'05 poate sa apeleze cu incredere. Cum vorbaraia fara poze-i "focere de vant" iaca si niste poze... Acu' vara trecu deja dar pentru cei ce confrunta cu temperaturi mari ale motoarelor vreau sa le sugerez sa-si puna pala de ventilator de la Hondele VTR - astea sufla pe invers fata de VFR-uri. Cat fura caldurile de mari mie nu-mi trecea temperatura de 95 in oras. Probabil s-ar simti ceva caldura la piciorul stang insa eu, cu cizmele mele enduro vara/iarna, n-am bagat de seama. Editat Septembrie 10, 2012 de ciprinakos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 (editat) S`a comfirmat si pt mine in uichend ma bag si eu cu prietena si mai vin si VFR`ul din Ploiesti daca va aducetzi aminte care v`am povestit de el asa ....ca rog adminul problemei sa mai rezerve 2 camere duble,pt uichend dar nu pot venii decat de sambata . Mai este cineva care pleca sambata dimineatza din Bucuresti ? aaaaa si era sa uit am fost unul dintre campionii la stafeta de bere anul asta la intrunirea de la Rasnov ,rog cunoscutzii sa nu rada de mine )) Editat Septembrie 10, 2012 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 deci lista updatata ar fi : 1. gabitzu 2. Valentin 3. Gomez & coada 4. Kyd & insotitor 5. Serj (deocamdata singur) 6. smok3+1 7. delasmoke+1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ldarius Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 deci lista updatata ar fi : 1. gabitzu 2. Valentin 3. Gomez & coada 4. Kyd & insotitor 5. Serj (deocamdata singur) 6. smok3+1 7. delasmoke+1 Inca un VFR dn Ploiesti, & Co (nevasta conservara din motive de insamantare, plus una bucata copil gata nascut, de 8 ani). Pentru mine, deci, o camera dubla+1 pat, va rog. Daca se poate, daca nu fac o invarteala de o cazare pe undeva. Numai sa fiu anuntat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 vazusem ca au si camera cu 3 paturi, deci nu ar fi problema. sa vedem ce mai e pana maine, si maine sun la ei sa vedem ce se poate negocia 1. gabitzu 2. Valentin 3. Gomez & coada 4. Kyd & insotitor 5. Serj (deocamdata singur) 6. smok3+1 7. delasmoke+1 8. Idarius+1+1/2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adic Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 daca te hotarasti sa cumperi noi,potzi comanda de aici : http://www.kappamoto.ro/249-accesorii-moto-honda-vfr-800-98-01- ar trebuie sa gasesti tot ce te intereseaza.....la mine parbrizul(identic cu cel de la givi) si sistemul genti laterale/topcase sunt kappa dar se potrivesc givi pe ele la fel de bine ( cred ca de fapt sunt una si aceias firma) Salut, Merci mult de raspuns, e cam ce ma gindeam ca trebuie. Nu am reusit sa vad nici o poza pe situl din lincul tau. Nu ai cumva poza cu rackul in chestiune pe motorul tau ? Apreciez ajutorul tau! Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Salut, Merci mult de raspuns, e cam ce ma gindeam ca trebuie. Nu am reusit sa vad nici o poza pe situl din lincul tau. Nu ai cumva poza cu rackul in chestiune pe motorul tau ? Apreciez ajutorul tau! Numai bine Tu vrei asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Salut, Merci mult de raspuns, e cam ce ma gindeam ca trebuie. Nu am reusit sa vad nici o poza pe situl din lincul tau. Nu ai cumva poza cu rackul in chestiune pe motorul tau ? Apreciez ajutorul tau! Numai bine Eu am Vtecul ....nu stiu sincer daca este la fel ....dar sunt sigur ca are cineva pe forum pe aici o poza... asta este al meu : http://www.kappamoto.ro/accesorii-moto-honda-vfr/43-placa-top-case-vfr-800.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Cand e plecarea spre Sighisoara? S-a hotarat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Cand e plecarea spre Sighisoara? S-a hotarat ceva? da chiar din Bucuresti mai pleaca sambata cineva ? eu o sa fiu la ora 9. in benzinaria OMV din sensul giratoriu dupa podul de la Pipera,la ora 9:15 o iau din loc ....o iau pe autostrada(Ploiesti),DN1,Valeni,Cheia,Brasov,Sighisoara la dus,zic eu ca e mai liber ....la intors ma mai gandesc ...poate la un valea Siriului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
962 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Salutare tuturor. O sa vin si eu , sambata, singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Salutare tuturor. O sa vin si eu , sambata, singur. Asa ca dupa cate se vede lista se mareste .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 http://www.turistinfo.ro/sighisoara/cazare-sighisoara/pensiunea_norbert-c43810.html Tocmai am vb cu proprietarii si mai au disponibile pentru sambata noaptea 2 apartamente a 4 locuri si o camera dubla. Apartamentul e 160 lei/noapte si camera 90. Cei interesati rog sa ma contacteze prin PM in cel mai scurt timp posibil. Locatia e super misto si f. aproape de Vila Franka, centru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 1. gabitzu 2. Valentin 3. Gomez & coada 4. Kyd & insotitor 5. Serj (deocamdata singur) 6. smok3+1 7. delasmoke+1 8. Idarius+1+1/2 9. 962 deocamdata 14 persoane si jumate ar fi 5 duble si 4 persoane care vin singure, deci ar merge ingramadite intr-un apartament ) acolo ar fi doar 10 locuri... nu e prea bine, si cred eu ca o sa mai fie cel putin 4 persoane 18 pe 10 locuri... cam nasol... http://bellavistasighisoara.ro/servicii_bellavista_sighisoara.html nu mai au nici o camera libera.... deci o sa fie cam nasol cu cazarea la cum ne miscam... trebuia din timp... sa fi rezervat o pensiune intreaga, am fi negociat si alte preturi. care mai stie, care mai cunoaste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) 2cam-3paturi, 2 cam-4 paturi, 1 cam-6 paturi Din pacate n-au camere matrimoniale Inca mai caut... S-ar putea sa aiba cate camere avem noi nevoie...o zis ca verifica si ma suna inapoi... Noa, am gasit ceva promitator, dar trebuie sa-mi spuneti si voi daca va convine. ASAP Camera dubla matrimoniala - 2 camere disponibile, vineri-duminica > 100 lei Camera dubla twin - 5 camere disponibile, vineri-duminica > 100 lei (se pot apropia paturile) 1 suita - 4 in camera > 140 lei 1. gabitzu + 1 (parca asa o zis) 2. Valentin 3. Gomez & coada 4. Kyd & insotitor 5. Serj (deocamdata singur) 6. smok3+1 7. delasmoke+1 8. Idarius+1+1/2 9. 962 Deci suntem 14, adica 5 duble, si restu luam o suita, daca nu sforaiti. Editat Septembrie 11, 2012 de almostcyborg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 pana la urma vineri se face adunarea la sighisoara ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Pai ziceti oameni buni de cand ? Vad ca tot intrari si iesiti tot asa de rapid. Spune-vi-ti parerea ! Sa pot suna dimineata, ca apoi ramanem si fara camere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Eu am sa plec din Bucuresti sambata cu Mugur( VFR Ploiesti) si 962( Adi),eu si Mugur o sa avem pasageri,Adi nu ,din pacate nici unul nu poate pleca de vineri ca am fi venit cu ceea mai mare placere.... Editat Septembrie 11, 2012 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Asta sa fie problema ... cazare gasesti ... S-ar putea sa apar si eu dar nu e nimic sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Asta sa fie problema ... cazare gasesti ... S-ar putea sa apar si eu dar nu e nimic sigur da cazare gasesti dar mai greu pt. toata lumea la un loc ...ca asa ar fi fost frumoasa toate VFR`urile parcate intr`o curte .....daca incurcam cu venirea noastra de sambata ne cautam cazare separat nu este problema cei care suntem intarziatzi....dar mi`as fi dorit sa fim totzi la un loc.....oricum banuiesc ca la bere o sa se iasa toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Nu esti legat neaparat de locul in care dormi, se poate merge undeva in zona, eventual unde e si un peisaj mai fainutz si se pot alinia acolo VFR-urile Va faceti prea multe griji, daca e sa fie, este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Eu nu obisnuiesc sa merg la plesneala niciodata, si nici acum n-as vrea, tocmai pt motivul sa fim toti la aceeasi locatie. O sa sun dimineata si o sa rezerv 4-5 camere duble de vineri pana duminica. Astea sa fim siguri ca avem. Gomez tu cand vi ? sau mai bine 5, Âşi încă 2 de sâmbătă până duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorp28 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 (editat) 1. gabitzu 2. Valentin 3. Gomez & coada 4. Kyd & insotitor 5. Serj (deocamdata singur) 6. smok3+1 7. delasmoke+1 8. Idarius+1+1/2 9. 962 10. tudorp28 & Adoette ( aungem odata cu Gomez ) Editat Septembrie 12, 2012 de tudorp28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate