mr.magic Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 ieri au facut o promovare foarte faina prin oras... un bus cu etaj fara acoperis trecea prin centru si sus cantau niste copii LIVE, cred ca de la academia de rock a lui costi camarasan erau. awesooome! E inscris si un VFR "modificat" http://www.t-festival.ro/wp-content/uploads/2014/05/honda-vfr-2-460x280.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Incepand cu ora 18:30 - 19 ne strangem la Parcul Carol Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saintmitz Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 E inscris si un VFR "modificat" http://www.t-festival.ro/wp-content/uploads/2014/05/honda-vfr-2-460x280.jpg da, probabil l-a modificat o masina in vreo intersectie... sau s-a modificat de unul singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 da, probabil l-a modificat o masina in vreo intersectie... sau s-a modificat de unul singur... Acuma am ajuns de acolo, singurul VFR ... al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 (editat) Acuma am ajuns de acolo, singurul VFR ... al meu E misto Hai sa pun si eu 2-3 poze cu al meu: Editat Mai 9, 2014 de Marc87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Acuma am ajuns de acolo, singurul VFR ... al meu Bine ca n-am venit si eu ca ... nu mai stiam care al cui este. Cum sa-ti iei VFR cu aceasi culoare ca si al meu ? Nu ti-e rusine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 si a ta are jante argintii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Cer ajutorul unui coleg care are VFR 800 Fi 98-01, sa verifice la motocicleta lui daca ventilatorul de racire de pe radiator sufla aerul inspre exterior sau spre interior. La motocicleta mea VFR 800 Fi din 2000 trage aerul dinspre radiator si il sufla inspre interiorul carenei. E in regula asa? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Cer ajutorul unui coleg care are VFR 800 Fi 98-01, sa verifice la motocicleta lui daca ventilatorul de racire de pe radiator sufla aerul inspre exterior sau spre interior. La motocicleta mea VFR 800 Fi din 2000 trage aerul dinspre radiator si il sufla inspre interiorul carenei. E in regula asa? Multumesc! Daca imi aduc bine aminte s-a discutat deja, si asa e normal, rezolvarea e schimbarea electroventilatorului cu unul de VTR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 (editat) Daca imi aduc bine aminte s-a discutat deja, si asa e normal, rezolvarea e schimbarea electroventilatorului cu unul de VTR. Multumesc! Am gasit discutia despre acest fenomen. Toate cele bune! Editat Mai 10, 2014 de m_memphis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 E misto Hai sa pun si eu 2-3 poze cu al meu: Cumva e fosta motocicleta a lui ~almostcyborg~? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Cumva e fosta motocicleta a lui ~almostcyborg~? Da, am luat-o eu anul trecut prin toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Da, am luat-o eu anul trecut prin toamna. Sa ai grija de ea! Cine din Bucuresti are modelul de VFR 800 2000-2001? Si e dispus sa-i testez oglinzile, sa vad daca se potrivesc modelului meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tapu Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Salutare baieti! Am si eu o mica problema cu VFR-ul meu - in treapta I pana ajunge la 3000 de ture are niste mici intreruperi de putere. Mentionez faptul ca nu tot timpul face asa. La inceputul sezonului am schimbat toate consumabilele - buji(iridium), filtru aer, ulei etc.. Stiu ca nu tine de aceste consumabile dar poate ma ajutati cu un sfat... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Sa ai grija de ea! Cine din Bucuresti are modelul de VFR 800 2000-2001? Si e dispus sa-i testez oglinzile, sa vad daca se potrivesc modelului meu? Te pot ajuta eu. Am modelul '99 si am avut oglinzile originale, cele cu mansonul de cauciuc ce imbraca bratul. Acum am niste chinezarii cu semnalizari. Maine cred ca-mi ajung cele pt modelul 2000-2001, asa ca, pana le montez, poti face o proba la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Sa ai grija de ea! Cine din Bucuresti are modelul de VFR 800 2000-2001? Si e dispus sa-i testez oglinzile, sa vad daca se potrivesc modelului meu? Merci! Am mare grija de ea, asa cum are si ea de mine P.S Sa ne zici cum se potrivesc oglinzile, vreau si eu sa le schimb, una e crapata. Poate faci si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Te pot ajuta eu. Am modelul '99 si am avut oglinzile originale, cele cu mansonul de cauciuc ce imbraca bratul. Acum am niste chinezarii cu semnalizari. Maine cred ca-mi ajung cele pt modelul 2000-2001, asa ca, pana le montez, poti face o proba la tine. Multumesc! Da-mi de stire cand ai oglinzile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Salut, Am si eu problema cu statorul. Stiti cumva de unde sa cumpar in Romania? Sau cum recomnadati? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Salut, Am si eu problema cu statorul. Stiti cumva de unde sa cumpar in Romania? Sau cum recomnadati? Multumesc! Greu gasesti sa il rebobinezi si de obicei si mai greu gasesti pe cineva care sa faca bine. Daca nu gasesti pe nimei sa iti aduca, Ebay-ul e baza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 A montat careva furtune de frana cu insertie metalica pe vfr? Ma bate gandul sa le schimb. Motocicleta are o vechime si nu vreau sa am probleme din cauza imbatraniri furtunelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 (editat) Merci! Am lucrat multisor cu Electrex, făcute în UK. Nu am avut vreodată probleme cu ele, nici pe garanție nici după terminarea ei. În România dacă țin bine minte erau aduse de schu moto, personal i-am găsit un pic neserioși și delăsători. Poți încerca la ei, dacă nu, sunt sigur ca găsești o modalitate sa cumperi de la Electrex direct(asta facă vrei nou neaparat). A montat careva furtune de frana cu insertie metalica pe vfr? Ma bate gandul sa le schimb. Motocicleta are o vechime si nu vreau sa am probleme din cauza imbatraniri furtunelor. Probleme nu am auzit la nimeni sa aibe din cauza asta, cel puțin nu atâta timp cât schimbi lichidul de frână la timp, în schimb e clar ca randamentul sistemului de frânare scade. Vezi vreo 2 pagini în urma ca era cineva care dezmembra unul cu furtun metalice pe el. Editat Mai 15, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Multumesc ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 A montat careva furtune de frana cu insertie metalica pe vfr? Ma bate gandul sa le schimb. Motocicleta are o vechime si nu vreau sa am probleme din cauza imbatraniri furtunelor. Da, motocicleta mea a avut furtune metalice. Am mers si cu motocicleta IDENTICA cu a mea dar cu furtune stock si se cunoaste diferenta. Si cel cu cealalata motoreta a mers cu a mea si a confirmat. E mai ferma si mai puternica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 (editat) A montat careva furtune de frana cu insertie metalica pe vfr? Ma bate gandul sa le schimb. Motocicleta are o vechime si nu vreau sa am probleme din cauza imbatraniri furtunelor. Eu am si dupa schimbare s-a simtit diferenta. Franare mai ferma, maneta mai tare. Vezi cand oi vedea oglinzile Hahaha: 2 user(s) are reading this topic2 members, 0 guests, 0 anonymous users NVS, Sorin128 Editat Mai 15, 2014 de NVS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate