irip Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 (editat) bun...am rezolvat problema cu ajutorul lui augustin87r de pe f650.ro. aici aveti schema pt adaptarea unui regulator de tensiune afrika twin la f650clasichttp://img716.imageshack.us/i/adaptare.jpg/ Salut, avand in vedere ca avem aceeasi problema, sau am avut, te intreb unde ti-ai montat noul regulator. Eu ma gandesc sa-l montez undeva pe langa clancson, adik chiar de unde e prins el, sa-l montez pe ceva metalic si cam atat. Daca puteti pune careva poze cu noua repozitionare bagati mare. Multam Mesaj completat Auch... Acu' cine-i vinde lu' nenea Patrick scarita de pasager stanga inseamna ca ramane cu una desperecheata cu care nu mai are ce face. Si pe aia o pot primi eu cu placere, nici nu cer bani sa o iau. Bine, hai ca dau si niste bani pe ea daca e nevoie. Si acum chinui pasagera? N-am inteles niciodata cum ai ramas fara scarita, eu pana in prezent nu am reusit sa rup niciuna, si am rupt o gramada de chestii la vaca. Editat August 28, 2010 de irip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 sal. eu l-am montat in dr afara, pe plasticul ce acopera rezervorul de antigel! e mai bine decat sub sa dar cel mai bine e pus pe cadru sau ceva metalic, se disipa caldura mai bine. nu ai decat sa gasesti un loc, sa-i prelungesti firele si gata mobra mea nu o vrea nimeni! 1000euro banu jos-obligatoriu vazuta si incercata mobra. nu vreau sa spuna clientul ca am fo neserios ps: ma regasesc mai mult intr-una de strada sau de o fi sa mai starng cureaua un afrika twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Salut, avand in vedere ca avem aceeasi problema, sau am avut, te intreb unde ti-ai montat noul regulator. Eu ma gandesc sa-l montez undeva pe langa clancson, adik chiar de unde e prins el, sa-l montez pe ceva metalic si cam atat. Daca puteti pune careva poze cu noua repozitionare bagati mare. Multam Mesaj completat Si acum chinui pasagera? N-am inteles niciodata cum ai ramas fara scarita, eu pana in prezent nu am reusit sa rup niciuna, si am rupt o gramada de chestii la vaca. Momentan capra isi asteapta un ghidon nou si sa ii montez fruca Upside-down de Aprilia. Scarita s-a rupt la accident, cand s-a tarat pe asfalt, s-a deschis singura si s-a dat peste cap, ramanand deschisa spre fata, spre surprinderea tuturor. Maneta am sudat-o si scarita o voi comanda de pe motorworks.co.uk sau ebay. O sa pun poze cand va fi gata besta rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 ps: ma regasesc mai mult intr-una de strada sau de o fi sa mai starng cureaua un afrika twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Am si eu o intrebare: Unde gasesc releu de incarcare BMW F 650 an 1996 ? Mi-a terminat bateria veche care avea 4 ani, am schimbat-o si cand am masurat incarca 16V. Si cam la ce pret sa ma astept? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 la reprezentanta bmw(100e), la dillypoint(100e), pe okazii (is taiwan dar vanzatorul zice ca-s bune...le are cu electronica, m-a ajutat) (50e) sau pe ebay pe la 30-50e. ori de la alte mobre Mesaj completat astazi m-am despartit de motocicleta mea. desi in ultima vreme din cauza finantelor si a problemelor aparute la ea m-am consumat foarte mult si mai tot timpul eram suparat pe ea despartirea a fost oarecum grea. nu credeam ca are sa-mi para rau, dar gandindu-ma la cata pasiune am pus in lucrarile de mentenanta si reparatie si la putinii km facuti e normal sa ma incerce emotii controversate!! urmatoarea motocicleta nu stiu cand va fi, va fi sigur un 2V si pe moment ma voi consola cu antrenamentul cainelui si iesirile la vanatoare! Uploaded with ImageShack.us ps: daca noul proprietar o fi sa aiba vreo problema(desi nu are voie) rogu-va sa-l ajutati asa cum a-ti facut-o si cu mine, altfel asfalt uscat si spor la mestereala ca a venit frigu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thorald Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 intrucat in curand o sa pot si eu sa scot vacuta la pascut (in sfarsit!), cumpar suporti laterali de bagaje, in caz ca are cineva asa ceva de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the black rider Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 Am nevoie de prinderea pentru maneta de ambreiaj, pentru că pe-a mea am rupt-o. În imaginea ataÂşată este nenumerotată; am marcat-o cu o săgetă mai groasă. Dacă o are cineva la vînzare izolată sau în ansamblu, vă rog PM. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Buna , s'ar putea sa intru un posesia unui BMW 650 gs din '95 . In afara de cele obisnuite la o motocicleta. la ce ar trebuii sa am grija / sa verific inainte de a intra in posesia lui ? Are vreo problema care este comuna la modelul acesta ? Mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Singura problema, majora zic io...este ca in '95 nu se fabricau GS-uri! Restul gasesti aici, numai daca citesti, si gasesti cam tot ce te-ar interesa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 da scuze , f650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Domnilor cu FFFFF-undul batucit, m-am decis sa schimb caprita cu ceva mai marisor. Am echipat-o cu tot ce-si poate dori un enduro-touring si am tratat-o cu afectiune, ceea ce si arata. Motoreta e intr-o stare impecabila, este din '96 si imediat implineste 51.000 km. De-a lungul timpului a primit cutii laterale bmw, parbriz mare touring, rucsac de rezervor extensibil, bujii cu iridiu, prelungire aripa fata, kit xenon 6000k, manere incalzite. Am schimbat de foarte putin timp releul de incarcare, cauciucuri noi heidenau k 60, ulei + filtru puse saptamana trecuta, fise si pipe noi, baterie brici, placute de farana schimbate de aprox 1000km (fata- spate), mai am la ea o husa groasa gen garaj. Motoreta merge f bine, niciodata nu mi-a facut probleme... madoare sufletu ca o dau, dar vreau un fratiormai mare...1100 gs pretul este 2000 iepuroi negociabil sau 1850 fix Pt info, detalii si poze gabriel_clinciu@yahoo.com sau 0766 572 581. numa bine, Gabriel Clinciu, Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Si acum chinui pasagera? N-am inteles niciodata cum ai ramas fara scarita, eu pana in prezent nu am reusit sa rup niciuna, si am rupt o gramada de chestii la vaca. Daca lasatul acasa se numeste chinuit... da o chinui. Rucsacii in schimb nu se supara. EU am rupt-o foarte misto. Nu la cazaturi ci atunci cand o trageam de spate sa ies din parcare. Am agatat un parlit de stalp si a tras invers de ea... din interior spre exterior. Armaturile alea nu sunt decat pentru impact invers. scarita o voi comanda de pe motorworks.co.uk sau ebay. sa-i zici si mie cat a fost si de unde. eu mi-am batut capul si nu am reusit sa gasesc. poate nu l-am batut destul. Daca gasesti pereche si sunt mai ieftine anunta-ma si poate ne lipim la comanda. astazi m-am despartit de motocicleta mea. desi in ultima vreme din cauza finantelor si a problemelor aparute la ea m-am consumat foarte mult si mai tot timpul eram suparat pe ea despartirea a fost oarecum grea. Imi pare rau sa aud dar pe de alta parte te-a scapat de problemele cu finante. Sa fie intr-un ceas bun si sunt sigur ca te intorci pe 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Ma despart si eu de GS-ul meu, daca intereseaza pe cineva vorbim pe PM. 2001, 42 000 Km, top case original, windshield Ztechnik, aripa noroi joasa, cric central, consumbabile la zi inclusiv baterie, simeringuri si kit lant. 2000 Euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut pn Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Ma despart si eu de GS-ul meu, daca intereseaza pe cineva vorbim pe PM.2001, 42 000 Km, top case original, windshield Ztechnik, aripa noroi joasa, cric central, consumbabile la zi inclusiv baterie, simeringuri si kit lant. 2000 Euro. Un f 650 din 96 si ceva bani??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Doar cash ca ma asteapta motoreta nou nouta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gerula1967 Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Salut, Stie cineva unde se pot reconditiona sei moto in Bucuresti? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 (editat) /index.php?showtopic=291524 Darian este taticul seilor, am vazut citeva lucrari de-ale lui si il recomand! Editat Septembrie 12, 2010 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 (editat) Am avut ocazia sa-l cunosc personal pe David, tipul care a "conceput" filmarile despre Bmw F650. Acesta s-a aflat intr-o scurta vizita in Romania, unde a avut planuit o excursie de zece zile cu motorul meu.Cu o luna inainte, am pregatit temeinic mobreta, schimbat lichid de frana, lichid racire, carb, bujii, etc; totusi ceva nu mergea bine...se mai oprea in mers sau imi scadea turatia, in general cand motorul era rece(chiar daca il tineam 4-6 min cu socul tras).Problema a fost de la rezistorii din interiorul piesei nr 3 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=12&fg=05 a mai reglat culbutorii... Acum motorul merge impecabil, ca la 26.000 km, cand l-am luat. Recunosc, vina este a mea, dat fiind faptul ca fac mentenanta motocicletei destul de haotic. Mi-a trimis un link despre cum trebuie facute reviziile la diferiti nr de km http://faq.f650.com/FAQs/F650Log.pdf Editat Septembrie 12, 2010 de flor!n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Caut cadru cu acte pt Funduro sau st. Daca stiti vreunul sa dezmembreze un cadru nelovit, va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 are e.z.rider un clasic dezmembrat; nu stiu daca are si acte da poti sa intrebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 El zice ca are doar furca. Ms oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 (editat) ce-ti veni de vrei cadru? vezi ebay.de Editat Septembrie 13, 2010 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gerula1967 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 /index.php?showtopic=291524Darian este taticul seilor, am vazut citeva lucrari de-ale lui si il recomand! Multumesf pentru informatie. O sa iau legatura cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 ce-ti veni de vrei cadru?vezi ebay.de Imi veni un mos de 80 de ani, calare pe a sa dacie.Accident doar, nimic special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate