2M.R. Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Schimba releul! Daca ar fi releul, de ce cand e calda( foarte calda) merge si se tureaza normal? Eu sustin Carburi / Aprindere... PS: am aflat intr-un mod neplacut ca nu imi merge vana de rezerva a rezervorului, poate fi doar vana de vina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Daca ar fi releul, de ce cand e calda( foarte calda) merge si se tureaza normal? Eu sustin Carburi / Aprindere... PS: am aflat intr-un mod neplacut ca nu imi merge vana de rezerva a rezervorului, poate fi doar vana de vina? o explicatie cu "foarte calda" ar fi ca intra ventilatorul in functiune si scade voltajul la o valoare mai apropiata de normal. ca si exercitiu, fii atent daca exact in momentul in care intra ventilatorul in functiune merge mai bine chestia cu rezerva am mai citit-o pe unde pe topicul asta. cum ca ar fi puse invers furtunele (normalul si rezerva). da un search pe topic si sigur gasesti. sau poate fi infundat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elviscatalin Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 salut, vreau sa imi iau un BMW f650, din '95 (nu este anunt pe net - puneam link-ul)... vroiam sa ma ajutati cu ce trebuie sa verific la el ca sa fie cat de cat in regula si sa nu trebuiasca sa bag asa multi bani in el! avand in vedere anul nu vreau sa dau pe reparatii mai mult decat face motorul! multam' mult si sper sa ne vedem la o tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 salut, vreau sa imi iau un BMW f650, din '95 (nu este anunt pe net - puneam link-ul)... vroiam sa ma ajutati cu ce trebuie sa verific la el ca sa fie cat de cat in regula si sa nu trebuiasca sa bag asa multi bani in el! avand in vedere anul nu vreau sa dau pe reparatii mai mult decat face motorul! multam' mult si sper sa ne vedem la o tura! Releul de incarcare, lant, discuri ....sper sa mai completeze cineva daca am uitat ceva anume.. poti cauta si pe forum un ghid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Releul de incarcare, lant, discuri ....sper sa mai completeze cineva daca am uitat ceva anume.. poti cauta si pe forum un ghid... s-a scris in repetate randuri pe acest topic. in 15min gaseste daca vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thorald Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 saliu! probabil ca s-a mai intrebat pe aici dar nu reusesc sa gasesc... o sursa pt termocupla de f stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 http://www.motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=5&NU=15&M=60&Ct=FA&SbCt=BA_15_60_FA_55 sau second http://www.motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=4&NU=10&M=60&Ct=EA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 http://www.motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=5&NU=15&M=60&Ct=FA&SbCt=BA_15_60_FA_55 sau second http://www.motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=4&NU=10&M=60&Ct=EA alea nu-s termostate? vezi ca merge si termocupla de pegaso, numa ca deschide mai repede am impresia. Eu pe F-ul meu am inlocuit-o cu termocupla de pegaso ca era pe stock si am zis sa nu mai astept. numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Asa e, in graba fiind si in masina, nu am citit atent. Dar ideea e ca e o sursa buna de piese daca nu sunt pe aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 saliu! probabil ca s-a mai intrebat pe aici dar nu reusesc sa gasesc... o sursa pt termocupla de f stie cineva? aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 alternativa pentru contactul de frana fata are cineva? al meu s-a dus, la bavaria e 100 de lei.. ma intereseaza ceva care sa vina pe prinderea actuala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 vezi la vecinii cu Pegaso că sunt multe la dezmembrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobocel007 Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 alternativa pentru contactul de frana fata are cineva? al meu s-a dus, la bavaria e 100 de lei.. ma intereseaza ceva care sa vina pe prinderea actuala. Daca te referi la contactul de la maneta gasesti pe Maica Domnului. Aprox. 1-3lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Daca te referi la contactul de la maneta gasesti pe Maica Domnului. Aprox. 1-3lei Acolo m-am dus a 2-a zi dupa ce-am postat..am gasit cu 90 de bani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thorald Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 multam frumos de ajutor baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Daca ar fi releul, de ce cand e calda( foarte calda) merge si se tureaza normal? Eu sustin Carburi / Aprindere... PS: am aflat intr-un mod neplacut ca nu imi merge vana de rezerva a rezervorului, poate fi doar vana de vina? ai dus-o la doctor (mecanic)? daca da, ce ti-a gasit la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elviscatalin Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 va salut, de ieri am si eu un f650 din 95 si ca orice motociclist responsabil vreau sa schimb ulei, filtre, etc... din ce am citit pe diverse, inclusiv pe f650 forum, am vazut ca ar fi bine sa schimb si ceva garnituri, cu coduriile: @Cea de la capacul filtrului: O-ring 59,52X2,62 1 11417654013 apoi garnitura de la busonul de ulei de jos Gasket ring 18,2X24X1 1 11312343091 cea din cadru in fata , Gasket ring 8X16X1,5 1 46512345500 si cea din cadru pe lateral: O-ring 21,82 X 3,53 1 11412345129@ unde: @Dimensiunile sunt la inceput apoi cantitatea apoi codul piesei originale@ imi puteti spune daca astea sunt/sunt ok? nu as vrea sa ma risc si sa culeg apoi uleiul de pe la suruburi... multam si cand este vreo intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 CEl mai simplu si eficient e sa comanzi un set nou din toate (daca nu cunosti starea lor). Eu am luat de aici http://www.motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=5&NU=15&M=60&Ct=UA&SbCt=BA_15_60_UA_40 si le-am inlocuit toate si macar stiu cand au fost puse si ce fel. Sau pe bucati din mai multe parti (dar daca faci calculul pentru diverse deplasari constati ca e cam tot acolo minus nervi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elviscatalin Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 aveti idee daca aparatoarea de roata spate (nu stiu daca este de noroi) de pe un GS (>2000) se potriveste pe un f650 din 1995? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 aveti idee daca aparatoarea de roata spate (nu stiu daca este de noroi) de pe un GS (>2000) se potriveste pe un f650 din 1995? Nu merge deloc, doar daca vrei sa faci improvizatii dar o sa arate cam urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Stiti pe cineva care vinde un parbriz inalt pentru un F650 din 94? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 are cineva scarite pasager de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 are cineva scarite pasager de vanzare? nu prea. am incercat si eu acu ceva vreme si nu tine. Am gasit numai stanga si mie imi trebuia dreapta. intre timp car bagajele. las pasagerii altora. Avantaje: bagajele nu fac crampe, nu fac pipi, nu intreaba daca sigur asta e drumul cand depasesti un camion care merge cu 100 pe ploaie si esti ca in masina de spalat. Dezavantaje: bagajele nu au coapsele moi, nu miros frumos si nu fac masaj la semafor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 are cineva scarite pasager de vanzare? salut! am eu de la un pegaso! cred ca se potrivesc, nu stiu sigur! poti incerca! 0765140314 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 E cineva interesat de un set valize laterale originale? E cineva interesat de un set valize laterale originale? ............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate