piccolino Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 super filmulatul . cu ce camera ai filmat? am vazut ca ai bagat-o si prin apa este vorba de o jucarie faina pe nume Hero GoPro. vine cu o multime de accesorii pentru prindere pe casca, ghidon, cadru, etc. destul de buna, dar fara a excela la calitatea imaginii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 misto rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiru650gs Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 paci prin padure...si balti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.cherches Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Alin aaaaii de p. mea...cum arat poza asta de jos... ma.. de cand am vazut primele poze ale voastre am inceput sa fac economii pt un aparat foto adevarat ...dar ce ma fac cu talentul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 f tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Tzin mult la poza asta..., nu e nus'-ce calitate, dar sper sa va placa... Aron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 rock on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Alin Multam DOMNULE ,esti un dragut ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 La plimbare , prin oras...Multumesc lui Tytus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Biserica Alba din Baia Biserica Alba din Baia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Sa intru si eu in actiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 din vama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Taica(Septimiu si Hoinarici)...nu prea ati inteles titlul topicului! Cateva si de la mine: P.S. Pozele de pe circuit se pun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 La plimbare , prin oras...Multumesc lui Tytus... Cu placere! On-topic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Cea mai tare motociclista,pe care o cunosc personal si de care sunt f mandra- sora mea (la propriu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 P.S. Pozele de pe circuit se pun? Cu precadere cele de pe circuit! Baga mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 tot multumita lui Tytus, pun si eu asta poza cu mine, cu soata-mea si cu banditul ei. poza e de la mitingul amr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Singurele action shot-uri (de pana acum), incluzand prima tranta. Locatia: Iepuresti, jud. Giurgiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 iaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 tot multumita lui Tytus, pun si eu asta poza cu mine, cu soata-mea si cu banditul ei. poza e de la mitingul amr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Cu precadere cele de pe circuit! Baga mare... ...cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 sal all ! o foto din mers ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 hop si eu . Fosta mea jucarie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate