gn77b Postat Mai 9, 2010 Autor Share Postat Mai 9, 2010 did u miss me? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 did u miss me? NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 did u miss me? Daca nu te'as fi intalnit in intersectie acum 2 3 saptamani as fi crezut ca ai murit. Off topic: Care are habar de un post de lucru pe vara? Cam orice. Nu imi ziceti sa caut in ziare ziare si pe site'uri ca m'am saturat sa citesc anunturi cu video chat si dansatoare in cluburi de noapte din Cipru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Pai fa-te dansatoare in Cipru=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiajam Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 La ce s-a ajuns in 2010(dialog YM!): X-ulescu: man X-ulescu: suni si pentru mine 1 minut X-ulescu: la unu? horiajam: fii serios, mai baiete Criza frate !! Nici sa dai un telefon nu iti mai permiti P.S. X-ulescu - "nume de scena", sa nu jignim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Pai fa-te dansatoare in Cipru=)) Apuca'te tu de facut video chat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 (editat) Apuca'te tu de facut video chat. eu unul va angajez pe amandoi daca sunteti seriosi www.chatlive.ro Editat Mai 11, 2010 de Thh_89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Ptr fanii Kawasaki --> http://www.funvid.eu/index.php?page=videos...p;vid_id=103782 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 (editat) Cu doua zile inainte de Inaltare a reaparut pe fata pamantului si satanistul PS: Baiazid stie? Editat Mai 11, 2010 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 caline! Te-ai dat la fund? Pune si tu poze cu banditu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Pot sa ma duc la orange si cu capsa pusa, un telefon care nu mai merge de la ei si e inca in garantie daca abonamentul meu e pe numele altcuiva (pe numele unei rude). Trebuie buletinul respectivului in original/copie sau certificatul de garantie, telefonul si toate actele pe care le-am primit ar fi suficiente. PS. Nu va cumparat LG GT 505. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PainRedefined Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 (editat) Pot sa ma duc la orange si cu capsa pusa, un telefon care nu mai merge de la ei si e inca in garantie daca abonamentul meu e pe numele altcuiva (pe numele unei rude). Trebuie buletinul respectivului in original/copie sau certificatul de garantie, telefonul si toate actele pe care le-am primit ar fi suficiente. PS. Nu va cumparat LG GT 505. *nu va cumparati LG in materie de telefoane in general ... nokia > etc ... ( sau pentru cei mai putin pretentiosi, nexus one ). tot ontopic : Editat Mai 13, 2010 de PainRedefined Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 it beats the hell out of walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 it beats the hell out of walking Nokia rulez! Ps. Acum postez de pe tel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 tot ontopic : Fitzobik3r. Uite'l cum ii da blana fara casca pentru a atrage pitipoancele. Mesaj completat Fitzobik3r. Uite'l cum ii da blana fara casca si fara numar de inmatriculare pentru a atrage pitipoancele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Nokia rulez! Ps. Acum postez de pe tel! Am rezolvat, era cartela vinovata. Cat am stat la coada au mai fost 4 persoane cu acceasi problema: cartele SIM care nu mai sunt recunoascute de telefon, pierd semnal sau blocate din senin. Mi-au inlocuit cartela, transferat numerele etc insa a fost nevoie de titularul contractului cu actele sale in original. Deci LG-ul nu a fost vinovat insa oricum pe viitor nu-mi mai iau asa ceva (si nici cu beshina screen). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Pe mine ma ajuta la examene touchscreen-ul ca nu se aude cind fac scroll in document :DSau daca intru pe net,sa caut ceva info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Pe mine ma ajuta la examene touchscreen-ul ca nu se aude cind fac scroll in document :DSau daca intru pe net,sa caut ceva info. Am vazut la profil ca invarti roata unui NSR si mi-am adus aminte de un personaj cu un NSR pe care l-am zarit ieri pe la ora 15 in tudor. Lantul NSR-ului in cauza avea o burta cat china ... daca tu esti personajul, sau il cunosti pe tip, sfatul meu ar fi sa il intinzi inainte sa cada de pe pinion si sa iti rupi gatu aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Era un NSR alb cu mov(gen hainele alea din anii '90)?Daca da,il cunosc din vedere pe gagiu,sintem vecini. Eu inca n-am plasticu roz,deci n-aveai cum sa ma fi vazut prin trafic:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 e a ta masina ? /index.php?...t&p=1260824 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 FUMATUL INTERZIS Mesaj completat am ramas fara poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 mi-am luat ... "motocicleta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Pai da detalii,marca,model,an,etc etc...si hai sa ciocniiiimm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 "motocicleta" = scuter mai mare (150 cc) ... daca vrei continui cu detaliile, maine imi pun numarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate