~LeX~ Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 ma gandeam eu ca o va mushca curand avand in vedere ca in urma cu cateva zile era in fatza la jannis pe eroilor beat si s `a urcat pe motor si direct burnout si pe o roata .... mai pe o roata era tot timpul pacat de el .... dar si`a cam cautat`o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Era de MM, nu BN, gsxr 750. Motociclistul era ok la prima vedere, desi l-a dus smurd-ul, pentru investigatii (era in tricou, avea cateva julituri). Accidentul s-a produs in timp ce era urmarit de politie, din centru. apoi na daca pt. domnul garcea BN CU MM ii tot una io ce sai fac, ca doar el a zis ca era de BN ca placutele le luasera jos cei de la rutiera Editat August 21, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 asta ii kamikazeu ala de pe eroilor ..numa pe o roata ii dadea...si atunci era beat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 apoi na daca pt. domnul garcea BN CU MM ii tot una io ce sai fac, ca doar el a zis ca era de BN ca placutele le luasera jos cei de la rutiera Eram pe-acolo, inainte sa ia nr. Politistul ii explica fratelui, cu bonul de la etilotest in mana.....''asa alcoolemie e inadmisibila, mai ales pe motocicleta! Hai , ca de era un pic, mai ziceam ca s-a intamplat ....dar nu se gandeste la viata lui ? ca sa nu mai zic de lipsa rca si urmariri cu politia prin oras...'' . Tipu` era cam vesel in duba smurd, abia il tineau, sa nu se miste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 (editat) Dar daca lui nu-i pasa de toate astea?... Daca nu iti pasa de toate astea, s-ar putea sa nu iti pese daca bagi cutitul in cineva, daca omori din imprudenta... Si locul celor de genu' e mai degraba intr-o institutie ce ofera camasi cu maneci lungi decat intr-o institutie de reabilitare(doar ce s-a reabilitezi daca omu' nu are constiinta si e incapabil sa aiba remuscari cat de mici?). Eu ma gandesc ca totusi nu e si individul in cauza in situatia asta... Editat August 21, 2012 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 ..... nu bea de obicei singur,ci cu prietenii lui.Ce fel de prieteni poate sa aiba,daca il lasa sa mearga cu mobra dupa ce consuma alcool...? ..... aia nu-s prieteni .. is cel mult "colegi de pahar". e bine totusi ca nu s-a lasat cu lucruri mai grave. partea trista e ca cel mai probabil nu v-a invata nimic din treaba asta .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 nu stiu cum sta treaba cu baiatu dar aseara am trecut pe varianta si intradevar am vazut motoru lui parcat in benzinarie sau ce e acolo pe stanga si la urcare pe varianta pe dreapta pe marginea drumului erau multe lumanari aprinse ..... sper ca nu e cu rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 N-are cum sa fie cu rip, doar l-am vazut eu, viu si aproape nevatamat. La prima vedere, nu avea fracturi, din ce ziceau cei de la echipajul smurd.... Oricum, a cazut la viteza mica. Distanta de la urmele de scarite din asfalt pana la moto era de doar cativa metri....maxim 10 m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Ce isi face omul cu mana lui . Lucru manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Asta parca era un forum al motociclistilor. Personajul de mai sus, la cum spun unii ca se comporta, nu este nici pe departe motociclist ci doar utilizator de motocicleta. Iar noua, celor care credem cu tarie ca suntem motociclisti, un asemenea personaj nu poate decat sa ne creeze grave probleme de imagine, datorita faptului ca societatea in general ne asociaza doar cu extremele negative, de care dealfel si noi ne dezicem. Ca atare cred cu tarie ca nu merita dezbatut subiectul personajului in cauza pe acest topic. da asa este sa lasam totul in seama selctiei naturale si totul va fi ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 in urma cu vreo ora: http://citynews.ro/eveniment/foto-motociclist-ranit-grav-dupa-ce-intrat-plin-intr-un-autoturism-la-iesirea-din-cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 (editat) ce motor ii ala? Editat August 27, 2012 de ghiavolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 ce motor ii ala? sunt mai multe poze pe link-ul ce l-am dat; eu unul nu-mi dau seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulhm81 Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Dupa rezervor pare xj600 diversion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Sa fi fost viteza nitel cam mare? Sau a fost ''si asta'' sicanat in trafic, fiind obligat sa sara linia alba ce desparte sensurile de circulatie. Bine ca a putut'o trece, ca doara nu e sant...ca de nu putea, trebuia sa indrepte curba draq si cine o pus'o in drum Totusi, nu cred ca a avut viteza neadaptata la conditiile de trafic, cred ca Opelul Corsa avea ceva electromagnet gigant si l'a atras inspre sensul lui de mers. Insanatosire grabnica scuteristului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Sa fi fost viteza nitel cam mare? Sau a fost ''si asta'' sicanat in trafic, fiind obligat sa sara linia alba ce desparte sensurile de circulatie. Bine ca a putut'o trece, ca doara nu e sant...ca de nu putea, trebuia sa indrepte curba draq si cine o pus'o in drum Totusi, nu cred ca a avut viteza neadaptata la conditiile de trafic, cred ca Opelul Corsa avea ceva electromagnet gigant si l'a atras inspre sensul lui de mers. Insanatosire grabnica scuteristului ! :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gtr 1000 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 ce motor ii ala? OTTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 (editat) Ms mult, credeam ca e Wankel ... Editat August 30, 2012 de ghiavolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 http://citynews.ro/eveniment/o-persoana-fost-prinsa-sub-un-autobuz-pe-strada-traian-din-cluj-napoca-218592 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Ce stii de el?E ok? Cristi , c intrebare pui shi tu ... omu tocmai a avut accident , a ramas prins sub motor , e ranit la ambele picioare , mai ashteapta shi tu un timp ... pana sa se vindece mai dureaza ... oricum eu unu ii doresc insanatoshire grabnica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 ... oricum eu unu ii doresc insanatoshire grabnica ... si apoi te mai miri ca nu scapi de blesteme, eu nu m-as mira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) http://www.stiridecl...-sub-un-autobuz 'ai de capu' meu! Stie cineva cine-i?! Multa sanatate si recuperare rapida ii doresc. Later Edit: Un link mai bun, sunt si niste fotografii reale: http://citynews.ro/e...j-napoca-218592 Daca e sa ma iau dupa ce zic martorii, s-o bagat singur sub partea din spate a autobuzului insa nu cred ca a trecut autobuzul peste el. In schimb, si-a prins picioarele intre moto si autobuz. Editat August 31, 2012 de gabitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Lol, azi era sa patesc si eu la fel, ii numa din vina pixdelor ... ma uitam si eu linistit dupa una, cand intorc capu .. autoutilitara din fata mea era oprita ca facea stanga ))) Am scapat si de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Da' povesteste'ne cum rotile tale au trecut pe SUB autoutilitara, iar tu cand ai realizat ca duba sta pe loc, ai ACCELERAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Aproximativ de genul asta era masina, nush cum sa ii zic -nu era duba: Si da, am accelerat ca mergeam incet si as fi cazut pen'ca m-am inclinat sa o pot evita (mergeam ince, dar nu as fi putut opri decat cu capul in fier). Si da, rotile mi-au fost putin pe sub coltul benei aleia sau ce o fi. Ma, tu vrei sa-mi intinezi imaginea musai? Pai asa face un prieten de pahar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate