kerosen Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 ia privitzi fratzilor ce jucarie am salvat de la remat! o ducea un idiot pe un carucior ca sa o vanda la fier vechi. normal ca am sarit jos din mashina shi l-am oprit. am negociat-o pana la 50 lei shi mi-a shi dus-o la garaj. nu am avut multe de facut la ea, decat reglat aprinderea, shi inlocuit carburatorul ( multzumita lui AXI)- ca avea unul de alt tip, am umflat cauciucurile, un pic de benzina in rezervor shi pedala! merge super fain, am desfacut motorul shi are setul motor facut nou! probabil ca cineva a vrut sa o reconditzioneze, shi apoi s-a saturat de ea... in curand o sa-i pun shi farul shi stopul spate shi probabil o sa o vopsesc intr-o culoare. shaua am avut-o eu de catziva ani in pivnitza, am recuperat-o tot de la fier vechi, era pe un cadru de RT. merge motorashul de minune, o sa il vedetzi pe la intruniri! mie imi e tare drag motorul asta, shi cand ma gandesc ca daca nu treceam in ziua aia pe stradutza aia, acum putea fi deja la topitorie! numai bine cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh felicitari! omul potrivit la locul potrivit! io umblu intotdeauna aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 EXTRAORDINAR! Ce de prosti.... oricum SUPER-FELICITARI (daca mai vezi unu cu vre-o Jawa sa-mi dai te rog si mie de veste... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Bravo tie kerosen Tineo tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 belea motocicleta, bravo tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Bravos, Bine ca ai trecut cand trebuia pe unde trebuia si "i-ai salvat viata" Numai bine si Salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Ce crom are pe ea frate. Sa-ti traiasca. Sa te vedem la intalniri cu ea. Asta merge pusa pe atasul de Nipru si luata la intalniri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Asta merge pusa pe atasul de Nipru si luata la intalniri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Arata super! Sunt o gramada de motoare care circula si nu arata asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 nu-mi vine sa cred... ala chiar ca era IDIOT daca ducea asha ceva la fier vechi... chiar e frumoasa... BAFTA! :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Stii ce i-ar mai trebui la acea"fiara"? Capac original de Mz la cut. de viteza,un scaun in spate si ar fi 100% original. Las ca daka gasesc eu asa ceva prin pod o sa ti le dau Costa o bere +inca o tura mica, ca joi nu m-am dat numa 3 ture salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 daca gasesti si vreu gsxr 1000 anuntama si pe mine oricum , felicitari pt "achizitie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 De ce nu trec de ăÂştia cu motoru-n cărucior Âşi pe la mine pe stradă....? Super fericitule! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 super misto felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 4, 2006 Autor Share Postat Februarie 4, 2006 Ce crom are pe ea frate. Sa-ti traiasca. Sa te vedem la intalniri cu ea. Asta merge pusa pe atasul de Nipru si luata la intalniri . mi-ai citit gandurile frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atas Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 sa da-i o tura prin tara mai ales la sate ai sa gasesti multe motociclete vechi care zac in spatele surii adevarate comori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Sa-ti traiasca. Da' intreb ei eu acum... nu dau cu paru. Sigur n-o fi "confundat-o" cu fier de sus la Remat ala care o cara? Nu era tuciuriu?! Ca acte nu intelg ca avea, din postul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Tare jucaria! Am facut si io o tura mica cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Kerosene te iubesc!!!!!!!!!!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 13, 2006 Autor Share Postat Februarie 13, 2006 poza noua, dupa ce i-am reparat balamaua la cutia laterala, am fixat-o pe pozitzie shi am pus stopul spate. intre timp am desfacut cilindrul shi am constatat ca imi trebuie segmentzi noi, ca aia aveau cam mare fanta. oricum am masurat shi cilindrul are 53,5 mm . oare ce cota e asta? cat e cea standard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Kerosene te iubesc!!!!!!!!!!!!!!!1 hahahahah!!! vezi ca nu e femeie!!!!!!!!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 AI SALVAT ISTORIA MZ IN ROMINIA,EU CAUT NUMA UN MOTOR DE 125 SAI FAC LU FIMEA UN CHOPPAR SI NU TRECE NICI UNU CU ASA CEVA PE AICI,FAL SI DATE CU EL CA NU MERITA SA MOARA INCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 16, 2006 Autor Share Postat Februarie 16, 2006 normal, asta va merge mult shi bine, fiindca o sa-l folosesc mai mult pe la intruniri shi prin curte ca nu e inmatriculat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Salut,sa stii ca sigur ai noroc chior de trece unu cu asa bijuterie prin fata ta. Nu vreau sa fiu javra, si recunosc, te invidiez, da sigur nu e cioarda, ca prea e belea? Oricum,daca nu a zis nimeni nimic pina acuma inseamna ca e bine, iar daca e a lui vre-un bosorog care o lasa sa putrezeasca in fata blocului mai bine ca i-a disparut,ca ala oricum n-o merita , si sigur nu intra ala pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 felicitari de achizitie , tot respectul am dat si eu de o frumusete de ij (de prin ani 50 , nu stiu ce model era ) la remat dar individa care prelua fieru vechi nu o vrut nici in ruptul capului sa mi-o vanda , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate