Rocca Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 salut. e cineva interesat de o pereche de oglinzi originale pt bandit 96? mai am si mansoanele originale si maneta de frana si de ambreiaj dar este rupt capatul(am ambele parti ).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 salut. e cineva interesat de o pereche de oglinzi originale pt bandit 96? mai am si mansoanele originale si maneta de frana si de ambreiaj dar este rupt capatul(am ambele parti ).... daca tot facem bazar aici am si eu o sha de pop in stare impecabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 @CalinD merci de link, dar pt inazuma nu este nimic acolo mai caut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Iarna urmatoare..Eu schimb la 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Iar la bandit in tuburi, intra mai mult de 1L de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) Iar la bandit in tuburi, intra mai mult de 1L de ulei. in principiu astea sunt cantitatile, acum stii cum este oferta nu poate acoperii toata piata. 1995-1996 Gabel pro Holm: 521 ML SAE 10W 1996-1999 abel pro Holm: 521 ML SAE 10W 2000-2004 Gabel pro Holm: 510 ML SAE 10W Pun eu diferenta....gratis. Editat Februarie 4, 2012 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) La GSF 1250 A Bandit K7 intra 472 ml, intr-unul desigur. Editat Februarie 4, 2012 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 (editat) dupa mut timp revin si eu cu o problema ...am avut cadru la vopsit....toate bune si frumoase dar a trecut o luna de cand l-am desfacut si nu mai stiu cum vine instalatia electrica...daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva hartogari sau unde as putea sa gasesc ceva Editat Februarie 5, 2012 de Ovi_zd3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 dupa mut timp revin si eu cu o problema ...am avut cadru la vopsit....toate bune si frumoase dar a trecut o luna de cand l-am desfacut si nu mai stiu cum vine instalatia electrica...daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva hartogari sau unde as putea sa gasesc ceva http://www.cmsnl.com/suzuki-gsf600-1997-uv_model13540/partslist/FIG30.html S-ar putea sa nu fi nimerit modelul (e bandit kult) dar te descurci tu prin site ca au toate modelele. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Va salut ! Imi poate spune cineva dimensiunile jugului superior, pentru un Bandit 600, fabricatie 1996 - 2004, asa cum se vede in fotografia de mai jos ? Ma intereseaza diametrul tubului telecopului si distenta dintre axele telescoapelor. Va ultumesc ! diametrul e 41, distanta dintre telescoape n-o stiu. dar parca-mi aduc aminte ca sint diferente intre jugul de Kult si Pop (intre '96 si '04 sint 2 modele). oricum jugurile de Pop si de Kult nu-s identice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-gsf%20bandit-din-2005-418398.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Cam slaba miscarea pe la Banditi. Si-a pus amprenta zapada si pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Cam slaba miscarea pe la Banditi. Si-a pus amprenta zapada si pe aici ? pai ce ai vrea, sa vorbim doar de draguld e a vorbi ? eu astept sa dea caldura pentru a putea inlocui/monta urmatoarele: -ulei -filtru ulei -filtru aer -cauciuc spate -placute frana spate -Asigurare -ITP si e gata pentru drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 pai ce ai vrea, sa vorbim doar de draguld e a vorbi ? eu astept sa dea caldura pentru a putea inlocui/monta urmatoarele: -ulei -filtru ulei -filtru aer -cauciuc spate -placute frana spate -Asigurare -ITP si e gata pentru drum Corect. Si eu astept sa inlocuiesc urmatoarele; -ulei -filtru ulei -filtru aer -radiator ulei (1200) -bug spoiler - Asigurare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 bug spoiler de unde? cu cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 bug spoiler de unde? cu cat? am eu pt bandit la 60 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 acum citeva zile mi-am amintit ca anu' asta tre' sa fac ITP-ul. urasc treaba asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 (editat) am eu pt bandit la 60 euro plastic sau fibra ? are prinderi ? pentru ce model este ? ps. la mine ITP-ul este valabil pana pe 25, luna asta..dar nu cred ca sunt sanse sa ies cu ea acum sa nu mai zic de gropile care au aparut ca ciupercile de dupa ploaie Asteptam operatiunea "plomba", ca de borduri ne-am saturat..nu stiu cum e in alte orase, dar noi avem locuri unde sunt si cate 3 straturi de borduri, puse in piramida(din ce in ce mai mica) Editat Februarie 21, 2012 de Banditrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 am eu pt bandit la 60 euro ma intereseaza... te rog raspunde la intrebarile lui Banditrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 (editat) plastic sau fibra ? are prinderi ? pentru ce model este ? scuze de intarziere , nu prea intru aici de cand mi-am dat banditu' Este din fibra ,nevopsit. nu are prinderile , se potriveste pe oricare model bandit O sa fac si o poza cu el pe un Bandit , probabil prin martie. merg maine pana la cineva sa fac o poza pe un bandit Editat Februarie 22, 2012 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 si cu prinderile cum e? le pot face din suruburi simple sau trebuie inginerie multa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 scuze de intarziere , nu prea intru aici de cand mi-am dat banditu' Este din fibra ,nevopsit. nu are prinderile , se potriveste pe oricare model bandit O sa fac si o poza cu el pe un Bandit , probabil prin martie. merg maine pana la cineva sa fac o poza pe un bandit Salut! La asa ceva se mai poate monta? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Salut! La asa ceva se mai poate monta? Merci! da, asta e modelul Evo ? asa-i ? o sa fac poze dupa-masa pe asa ceva . @ruxi2k , evident ca nu e mare lucru de montat . o platbanda subtire care o poti rotii in jurul cadrului si 4 suruburi . revin cu poze si precizari . * spoilerul NU este vopsit . dupa vopsea arata mult mai bine ( evident). * parerea mea ca mai necesita decupat putin din zona galeriilor sa stea perfect. * motocicleta a avut crash-bar ce ingreuna pozitionarea spoilerului . * a fost pus-a doar cu mana ,pentru a crea o impresie, nu a fost montat definitiv . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Robyb> multumesc pt poze, arata f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate