Marmotzell Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 http://www.okazii.ro/oglinzi-moto/oglinzi-moto-universale-honda-yamaha-kawasaki-suzuki-aprillia-a127614089 Ce parere aveti despre astea. Cum as putea sa le montez pe prelungitoare?? http://www.louis.de/_3092ff5c93077dc3abd581ac3cdc3b0aee/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10028474 Sau astea...? Cam scumpe totusi. Eu credeam ca sunt ambele la pretula asta, nu doar 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 mdea. ghidoane care mai are si la ce bani. merci! daca tot il schimbi ia-ti de cross, e misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 daca tot il schimbi ia-ti de cross, e misto Nu vreau de cross, ii strica aspectul de bandit. Cred ca o sa revin la cel de forma originala. Ma mai gandesc zilele astea sa vad ce si cum. http://www.okazii.ro/oglinzi-moto/oglinzi-moto-universale-honda-yamaha-kawasaki-suzuki-aprillia-a127614089 Ce parere aveti despre astea. Cum as putea sa le montez pe prelungitoare?? http://www.louis.de/_3092ff5c93077dc3abd581ac3cdc3b0aee/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10028474 Sau astea...? Cam scumpe totusi. Eu credeam ca sunt ambele la pretula asta, nu doar 1 alea de pe okazii nu prea stiu eu cum o sa le pui, sau daca le pui asa cum sunt daca nu vin prea jos. in rest ce iti place aia pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 vin pe bandit alea de pe okazii da nu iti lua. is niste mizerii + ca gasesti la baieti aici pe forum cu 40 ron (parca) oglinzi de alea si-a luat si dozzy-one si is naspa, vibreaza, se deregleaza in mers... mai bine stai cu stock... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Salut,imi trebuie si mie un amortizor stanga B6 2000-2004 sau macar jamba,se gaseste p-aici? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 vin pe bandit alea de pe okazii da nu iti lua. is niste mizerii + ca gasesti la baieti aici pe forum cu 40 ron (parca) oglinzi de alea si-a luat si dozzy-one si is naspa, vibreaza, se deregleaza in mers... mai bine stai cu stock... Aratami-le si mie te rog pe alea de ~40 Ron Am gasiti tot felul de modele pe eBay. da' sunt sucite rau de tot. Ideea e ca imi trebuie oglinzi. Nu mai fac mofturi, sa se vada in el si sa nu mi le dea vantul pe spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Mare grija cu oglinzile. Eu m-am fript cu oglinzi ieftine, vibreaza si iti ingusteaza campul vizual f mult deoarece nu au acel efect de micsorare, sunt oglinzi chioare, nu pot fi folosite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Salut, Tocmai am achizitionat un bandit 400, si cand sa fiu si eu in culmea fericirii, mi-au pus capac la RAR Voluntari. Cica e toba prea zgomotoasa si "sa-i fac ceva". Ce ma sfatuiti? sa-i cumpar/fac un silencer? sa caut o toba cu imprumut? Editat Aprilie 9, 2014 de Cyclops Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Salut, Tocmai am achizitionat un bandit 400, si cand sa fiu si eu in culmea fericirii, mi-au pus capac la RAR Voluntari. Cica e toba prea zgomotoasa si "sa-i fac ceva". Ce ma sfatuiti? sa-i cumpar/fac un silencer? sa caut o toba cu imprumut? Fa Rarul la Grivita !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Multumesc de sugestie... am auzit despre grivita ca e cu dus-intors.... si nu vreau sa ma risc pt ca timpul e important pt mine... si coada e mare la grivita... initial acolo voiam sa ma duc, dar programarea se putea cel ai devreme pe 21.04.2014 In alta ordine de idei, are cineva o toba originala de Bandit de 400 din '91 ca sa-i faca o poza sa vad care e diferenta? a mea arata asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Multumesc de sugestie... am auzit despre grivita ca e cu dus-intors.... si nu vreau sa ma risc pt ca timpul e important pt mine... si coada e mare la grivita... initial acolo voiam sa ma duc, dar programarea se putea cel ai devreme pe 21.04.2014 In alta ordine de idei, are cineva o toba originala de Bandit de 400 din '91 ca sa-i faca o poza sa vad care e diferenta? a mea arata asa... mdea ... nu are pe ea nici un insemn de genu E13/E3(ca nu mai stiu exact)? E foarte posibil ca unu dintre proprietarii dinainte sa o fi golit sau ceva. O solutie ar fi sa te duci in piata sa iei 2-3 bureti(de vase) de sarma si sa ii bagi in toba(asta in mare, ca nu am vazut niciodata exact, dar din auzite se pare ca functioneaza de minune). Haida spor si asflat uscat! PS: vazut azi 2 motociclisti in trafic, unu era in blugi si avea si vitezana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Multumesc de sugestie... am auzit despre grivita ca e cu dus-intors.... si nu vreau sa ma risc pt ca timpul e important pt mine... si coada e mare la grivita... initial acolo voiam sa ma duc, dar programarea se putea cel ai devreme pe 21.04.2014 In alta ordine de idei, are cineva o toba originala de Bandit de 400 din '91 ca sa-i faca o poza sa vad care e diferenta? a mea arata asa... Am o toba stock de bandit de 600 dar sigur nu se potriveste pentru cel de 400, mai da pe forumuri poate are careva una sa te ajute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 (editat) Cumpar o pereche de oglinzi originale suzuki bandit 600N sau 1200N Editat Aprilie 10, 2014 de dns7ate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Eh... te-ai gasit tu "motz"... stai la rand!!! M-am hotarat sa le iau pe astea http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Rear-View-Side-Mirror-for-Yamaha-Honda-Suzuki-Kawasaki-431-IUK-/141174978303?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item20deaf36ff&vxp=mtr Trebuie aqm sa gasesc pe cineva care sa-mi plaseze comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Eh... te-ai gasit tu "motz"... stai la rand!!! M-am hotarat sa le iau pe astea http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Rear-View-Side-Mirror-for-Yamaha-Honda-Suzuki-Kawasaki-431-IUK-/141174978303?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item20deaf36ff&vxp=mtr Trebuie aqm sa gasesc pe cineva care sa-mi plaseze comanda. vb cu userul Garcya. Vezi poate totusi le gasesti in anglia sau germania ca o sa te coste transportul mai mult decat oglinzile in sine. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicksz Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Salutare, Sunt in curs de achizionare a unui Bandit 1200S fabricat in USA ( in mile) si nu am prea multe cunostinte despre el. Din acest motiv va cer ajutorul constand in cat mai multe sfaturi. Va multumesc anticipat si va stimez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Vand ghidon original suzuki bandit, ca nou pret 120 ron transport inclus tel 0749805365 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdx09 Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Intrbare scurta ,cum reglati amestecul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 ce prostii ai facut? uite aici cate ceva despre carburi si reglaje bafta PS: inainte de toate, verifica filtru si bujii sa fie OK. daca ai modificari (tobe .. ) adu-le la stoc. ca sa modifici pleci de la setarile stoc, ti le explica el in film! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdx09 Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Filtru e nou hiflo bujiile cam 1 an ngk iridium toba goala , toata distractia a inceput dupa ce s.au reglat carburaroarele si am observat ca scoate putin fum ,suruburile avand 4 ture in spate. Acum eu le.am reglat la 1.5 ture adica unde nu mai scoate fum si ma gandeam sa verific culoarea bujiilor din cand in cand pana cand le reglez sa fie cenusii...grija mea e sa nu stric supape sau alceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Salut, in manualul de reparatii scrie ca trebuie reglat la 1si 3/4 ture,acum nu stiu daca e bine si cu toba goala,si eu am toba modificata(goala+ silencer facut de mine din aluminiu)dar nu am probleme cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdx09 Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Nu manualul zice 1 3/4 ture adica 1.75 ture doar ca la mn e prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 mda, banuiam. vezi filmuletul. Daca ai modificaril reglajele la carburi se fac in timp si e migaloasa treaba! Orice modificare de la admisie (aer/benzina) pana la evacuare facuta are repercursiuni si trebuie analizata inainte pentru a sti ce modificari sa faci. Singurul element care e oarecum constant este bujia. Ea este etalonul dupa care faci setarile. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdx09 Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Am inteles voi de unde aveti cheie de bujie:D ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 ....n-ai trusa originala de la motocicleta? Daca nu, se gaseau pe aici pe motociclism sau pe bikeshop sau din Vitan,AxxaEuropa langa Vitan 3 ron de 16 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate