macosoft Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Frate RvsS, ai multe OO sa faci traseul ala... e ceva distanta. Si eu plec maine in Creta dar nu ma tine sa ma duc cu motorul si iau conserva Nu pot sa te ajut cu sfaturi in problemele tale ca sunt incepator in ale motociclismului, dar iti urez sa ai distratie faina si sa fumezi o bagaboanta pe strada rosie pentru mine Trebuie sa iei cu tine un aparat foto ca e de belea ce faceti voi acolo (sper ca nu esti singur pe traseul asta). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) Nu e chiar Paris-Dakar, dar sunt ceva km. Nu ma sperie decat oboseala pentru ca nu prea ai la noi in tara unde sa te antrenezi pentru 600+ km pe zi pe autostrazi. Pasagera va manevra un DSLR, deci ne va trebui doar talent si inspiratie pentru foto. Ma gandeam chiar sa fac un fel de descriere zilnica. Am vazut la calatorii ca sunt oameni care se intorc, pun poze si o poveste, dar daca in fiecare seara as face un update cu cateva poze? Poate ar fi mai interesant de urmarit, ca o telenovela Indraznesc sa dau si un nume telenovelei: Europe Coast to Coast In afara de pasagera nu avem alti oameni care sa ne insoteasca, prefer sa merg solo ca si vehicul. Referitor la sa, cred ca am descoperit, e vorba de un sistem super simplu de la Suzuki de inaltare pe care l-am folosit aiurea. Am atasat din manualul de service cu pozitie suportilor de cauciuc, e pozitia diferita in functie de cat de inalta vrei sa fie saua. Maine voi incerca sa rezolv problema asta. Editat August 12, 2009 de RvsS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 @RvsS: mie mi se pare ca stau bine side-case-urile, mai ales cu protectia de caldura...adica nu inteleg de ce atat de ingrijorat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Salutare Banditi Vreau sa va intreb daca ati reusit sa modificati toba stock de Pop pentru a o btine un sunet mai grav si daca da, care este procedeul? in paginile forumului am gasit "recomandarile" facute de Emppu cu taiat capacul, golit tot si sudata la loc dar voiam niste sfaturi mai domestice ; daca ti se pare un pic complicata metoda data de Emppu, poti incerca sa iei una bucata fier beton, sa-l ascuti cat de cat, apoi sa incerci, impreuna cu un ciocan, sa spargi sitele din toba (cam 7-8 gauri) dupa care poti da o serie de gauri cu o bormasina in semicercul din toba.....(nu necesita demontarea tobei sau alte complicatii) .......garantat o sa obti un sunet mai grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 RvsS , chiar am vrut sa zic in legatura cu bagajele sa lipesti sub cutie unde se intalneste cu toba o folie tertmoizolanta , dar vad caa ai rezolvat deja, in rest nu ai de ce sa-ti faci griji Have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 ai cumva un turometru...sau chiar bord, bandit 600N ? nu mai am nimikc de fata. le-am dat primele.. Mesaj completat roata fata ai? nu mai am nimikc de fata. le-am dat primele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu nedelcu Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Stie cineva in Bucuresti unde pot sa retapitez saua? Mesaj completat gata m-am descurcat...am vorbit cu Darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 (editat) RvsS drum bun si distractie placuta , te asteptam cu poze ! Si poate ma treci si pe mine acolo langa Macosoft , la treaba aia cu strada rosie Editat August 13, 2009 de spn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Mersi frumos. Am rezolvat cele 2 probleme - la sa erau suportii pusi de mine gresit, iar la bagajele laterale am miscat un pic suportul. Am cam 1 mm acum intre tobe si sidecase, sa speram ca va fi suficient De maine - it's on! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Domnu` ErversusEs, asfalt uscat si curat. Vom astepta pozele si povestile de la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Mersi frumos. Am rezolvat cele 2 probleme - la sa erau suportii pusi de mine gresit, iar la bagajele laterale am miscat un pic suportul. Am cam 1 mm acum intre tobe si sidecase, sa speram ca va fi suficient De maine - it's on! drum bun! multa grija pe drum si multa distractie! asteptam vesti si poze. Mesaj completat completare: 1mm este cam putin dar daca ai pus folie termoprotectoare ar trebui sa fie suficient. sfat: pleci prin tari civilizate ... ar fi bine sa montezi silencerul de la toba. o sa te scuteasca de o gramada de explicatii. drum bun! multa grija pe drum si multa distractie! asteptam vesti si poze. rugaminte: cand te intorci poate postezi niste poze cu sistemul de genti si racii de prindere, din fata (spate) si profil cu si fara genti... poate se mai lamuresc unii ca stau si ce modificari trebuie facute (mutat semnale...) manualul de service de care vorbeai este de 650 k7 sau este cel de 1250? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Toate ca toate dar .. la BREAZA cine merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Toate ca toate dar .. la BREAZA cine merge? Toate ca toate, dar incaleca motorul si hai la Radauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michio suzuki Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 (editat) daca prind cablul de decelerare in piulitele lui acolo sub rezervor nu-si mai face treaba, daca-l las atarnat, decelereaza relativ bine. cat de finuta ar trebui sa fie decelerarea, cat de puternic ar trebui sa fie arcul respectiv care-mi inchide gazul? ce poate fi defect? catalin mersi Editat August 14, 2009 de michio suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rookie Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Salutare frati Banditi! Nu prea postez eu des pe acest subforum (sau oriunde altundeva, de altfel), dar m-am gandit ca ar fi cazul sa arat si chipul din spatele acestui nickname de pe forum. Si ce prilej de pozat mai frumos ar putea fi decat o plimbare pe Transfagarasan, mai precis destinatia finala fiind Balea Lac? Asadar, poze cu Banditul si cu mine pe Transfagarasan (fotograf amator prietena mea) PS. O prezentare mai completa ar suna asa: Sebi, 23 de ani, din Sibiu, mandru posesor de Bandit Pop 600, an 2000, din toamna anului trecut PPS. Indata ce voi tocmi meseriasul care sa-mi creeze un mid-pipe adecvat, voi monta si o toba de fibra de carbon Arrow prelevata de la un CBR 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Salutare frati Banditi!Nu prea postez eu des pe acest subforum (sau oriunde altundeva, de altfel), dar m-am gandit ca ar fi cazul sa arat si chipul din spatele acestui nickname de pe forum. Si ce prilej de pozat mai frumos ar putea fi decat o plimbare pe Transfagarasan, mai precis destinatia finala fiind Balea Lac? Asadar, poze cu Banditul si cu mine pe Transfagarasan (fotograf amator prietena mea) PS. O prezentare mai completa ar suna asa: Sebi, 23 de ani, din Sibiu, mandru posesor de Bandit Pop 600, an 2000, din toamna anului trecut PPS. Indata ce voi tocmi meseriasul care sa-mi creeze un mid-pipe adecvat, voi monta si o toba de fibra de carbon Arrow prelevata de la un CBR 600 ce bandit ne-am tras domn'le! felicitari. (eu aveam candva un cb albastru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Salut baieti, De la Breaza va postez, nu prea am stat ca a trebuit sa caut un cauciuc pe care nu l-am gasit. Aici lumea ....Mi-a zis unu care a fost anu trecut ca ieri ( vineri) era ca sambata anu trecut , deci multa lume.. astazi pe de alta parte a plouat si a plecat lumea in draci , desi venisera mai multi. Am inteles ca a fost si o mica bataie. deci so-la-la intalnirea. In alta ordine de idei , mi-am gasit banditul cazut ( era la parcare afara pe strada , ca cu slickul meu nu mergea sa cobor) si damages --> maner ambreiaj rupt , scarita pasager stanga rupta , parbriz rupt in stanga langa suruburile de fixare ; and the bombshell motorul cazut pe dreapta. Ori a intrat unu in ea cu masina , ori a cazut peste a altuia ( imi cer scuze daca a fost asa ) si ala s-a enervat si mi-a facut de munca. problema nu ar fi cele enumerate mai sus ci faptul ca daca la 5000 bag mana in gaz nu trage deloc( urca turometru , motorul merge cu aceeasi viteza ) , daca trag mai incet merge mai sus. Maine sa ma uit la ea. Probabil ca manerele si scarita cu argon daca nu merge la electrod si parbrizul cu suruburi si o bucata de tabla... Ce fac eu cu acceleratia e problema. La Breaza , prima mea intalnire , parca imi vine sa nu mai ma duc la altele. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 arw357, nasol incident. Iti sugerez sa iei alt maner de ambreiaj in loc sa il sudezi pe asta, ca e mai safe asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Feedback: manerul de ambreiaj avea rupta doar biluta si indoit putin ceea ce afecta cursa manetei ( de unde problema cu acceleratia )--> l-am pilit putin si e ok. parbrizul nu poate fi reparat , mai bine imi iau unu nou. Scarita pasager trebuie sudata sau una noua , daca aveti cumpar. @CalinD , parca aveai tu neste piese. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Feedback:manerul de ambreiaj avea rupta doar biluta si indoit putin ceea ce afecta cursa manetei ( de unde problema cu acceleratia )--> l-am pilit putin si e ok. parbrizul nu poate fi reparat , mai bine imi iau unu nou. Scarita pasager trebuie sudata sau una noua , daca aveti cumpar. @CalinD , parca aveai tu neste piese. Spor. cum sunt scaritele tale de pasager?ca si cele de pilot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 (editat) Am facut o poza sa se vada obiectele. Si am adaugat si neste poze cu banditul pentru prima oara. Stiu ... rosu.. Le: O spal acuma, nu sariti. Editat August 16, 2009 de arw357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser_Soze Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 catre toti posesorii de bandit, un salut ostasesc. numele meu este cristian, sunt in bucuresti si de anul trecut sunt mandrul posesor al unui bandit 600S (cel din poza de altfel...). pana acum sunt foarte multumit de el si sper sa raman si la fel in continuare...aveti grija de voi si la cat mai multi kilometri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 @Keyser_Soze: fromos, foarte frumos. Sa-l stapanesti sanatos, multi km fara evenimente. E din 95-96, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 @arw: nu am piesele pe care le cauti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser_Soze Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 (editat) @Macke este din '97 si e numai al meu Editat August 17, 2009 de Keyser_Soze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate