ruxi2k Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 (editat) in alta ordine de idei sunt la destinatie: Sarajevo Bravo tie! Respect! Editat August 30, 2013 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 eu am pe spate semnalele astea: http://www.louis.de/_30ba5fbef3a3dc04690441f06290345ad8/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10033858 au becuri incandescente de 21W si ca vizibilitate sint (IMO) parca chiar mai ok ca cele stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 GN77b multumesc pentru informatie. Sunt chiar ok. Ce am vazut eu acum pe piata ieftine nu fac 2 lei. Acestea vor fi semnalele pt banditul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 eu am pe spate semnalele astea: http://www.louis.de/_30ba5fbef3a3dc04690441f06290345ad8/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10033858 au becuri incandescente de 21W si ca vizibilitate sint (IMO) parca chiar mai ok ca cele stock. si eu tot d-alea am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 quick question: a mai schimbat cineva becul de la martorul de neutru din bord?stie cumva ce bec trebuie?eventul si cum se desface ca sa nu-mi mai bat capul prin manual si alte doc-uri mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 (editat) quick question: a mai schimbat cineva becul de la martorul de neutru din bord?stie cumva ce bec trebuie?eventul si cum se desface ca sa nu-mi mai bat capul prin manual si alte doc-uri mersi la Pop (tin minte ca asta ai) martorii sint LED-uri (SMD-uri lipite pe o placa). am avut un bord de Pop stricat acasa si m-am uitat in el, incercind sa-l repar, probabil are mai multa electronica decit tot Kultul o sa trebuiasca sa mergi la cineva cu scule si tehnica de (dez)lipit SMD-uri, daca nu ai cu ce sa faci tu treaba (cum ar fi orice service de laptopuri, telefoane etc). Kultul are becuri incandescente cu soclu T10. n-ai mai luat K1300? Editat Septembrie 7, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 (editat) pai ca sa-mi iau k1300 ar trebui sa vand bandit-ul...bani cash sa am doua nu o sa arunc. deocamdata sunt alte investitii si banditul chiar a fost si este fara cusur oricum k1200sau k1300 e un vis ...la un moment dat se va materializa. Editat Septembrie 7, 2013 de KMIHAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 daca e vorba de K1200GT, ia dupa 2006, adica modelul 2. Primul are destul de multe inconveniente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 daca e vorba de K1200GT, ia dupa 2006, adica modelul 2. Primul are destul de multe inconveniente hai Macke, pe bune ) "feel the wind... naked is the way" asta lasind la o parte carenele laterale pe care parca le-au facut baietii in garaj din niste tabla taiata cu flexul ) KMIHAI zicea ca vrea K1300R, cu totul alta poveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 eu nu am spus ca e frumos, doar ca la modelul 2003-2006 sunt niste neajunsuri. eu sunt fan RT...de-ala imi iau . GT-ul asta de mai sus e mult prea scump ... daca as avea bani .. poate, dar nu sunt sigur sa stii ca naked ma incanta in continuare ..doar ca la viteze nu schimb carenata cu nimic. pai eu cu banditul la 120 trebuia sa ma ancorez de el, pe gsxf la 120 abia daca simt vantul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Rider Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 eu nu am spus ca e frumos, doar ca la modelul 2003-2006 sunt niste neajunsuri. eu sunt fan RT...de-ala imi iau . GT-ul asta de mai sus e mult prea scump ... daca as avea bani .. poate, dar nu sunt sigur sa stii ca naked ma incanta in continuare ..doar ca la viteze nu schimb carenata cu nimic. pai eu cu banditul la 120 trebuia sa ma ancorez de el, pe gsxf la 120 abia daca simt vantul )Am incercat si eu la 165 ,nu stiu cum alearga unii cu 200...si!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Salutare oameni buni! Cristi ma numesc si ma adresez voua,banditomaniacii, cu cateva intrebari...daca se poate Mai nou vreau sa-mi cumpar o motoreta...buna, fiabila, sa o pot lua la ture lungi dar si s-o frec prin oras toata ziua. Sunt posesor de carnet de ceva vreme si pana mai de curand am avut un Pegaso (care mi-a mancat ficatul) pe care l-am dat si dupa ceva vreme de stat pe dreapta si de cercetat piata am ajuns la concluzia ca imi cam place Banditul...mai ales s-ul de 650 din '07 - '08 si.....ma gandesc sa-mi achizitionez unul. Am zis ca cel mai bine ma adresez direct cunoscatorilor asa ca apelez la voi sa ma ajutati cu ceva ponturi si sfaturi despre aceasta motoreta...ce tine de Enduro-touring mai stiu dar acum este vorba de o alta categorie, alta clasa si am nevoie de asistenta . Vreau sa stiu de consum, tinuta la drum, comportamentul ei cu pasager si bagaje (normal ca imi caut una cu topcase si sidecase uri), consumabile si chiar si piese de schimb... Este o afacere buna ? Eu o s-o folosesc zilnic in drumul meu spre munca si alte locatii si din cand in cand la drum lung (300-400km pe zi ) Nu vreau sa fac o comparatie cu ce am avut...ca nu merita dar din cate am vazut pentru o suma rezonabila (2500-3000 euro.....2005-2008) primesti ceva motoreta ca sa zic asa. Inca nu am apucat sa merg pe una ca sa-mi dau seama ce si cum asa ca apelez la voi sa-mi ziceti de avantaje sau dezavantaje. Maine o sa fac o plimbare cu trenul pana la Ploiesti sa vad un Bandit 650 s din 2008...oare s-o lega ceva ? Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 uite ca tocmai am pus bandit-ul la vanzare http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=537467&selpic=0&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Foarte tare! Tocmai am vorbit la telefon...asa ca maine nu mai plec la Ploiesti ci vin sa-ti vad motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Cumpar bandit de 1200 0751860760 Oferte serioase ! Buget 1500 -1600 euro ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 (editat) Salutare oameni buni! Cristi ma numesc si ma adresez voua,banditomaniacii, cu cateva intrebari...daca se poate Mai nou vreau sa-mi cumpar o motoreta...buna, fiabila, sa o pot lua la ture lungi dar si s-o frec prin oras toata ziua. Sunt posesor de carnet de ceva vreme si pana mai de curand am avut un Pegaso (care mi-a mancat ficatul) pe care l-am dat si dupa ceva vreme de stat pe dreapta si de cercetat piata am ajuns la concluzia ca imi cam place Banditul...mai ales s-ul de 650 din '07 - '08 si.....ma gandesc sa-mi achizitionez unul. Am zis ca cel mai bine ma adresez direct cunoscatorilor asa ca apelez la voi sa ma ajutati cu ceva ponturi si sfaturi despre aceasta motoreta...ce tine de Enduro-touring mai stiu dar acum este vorba de o alta categorie, alta clasa si am nevoie de asistenta . Vreau sa stiu de consum, tinuta la drum, comportamentul ei cu pasager si bagaje (normal ca imi caut una cu topcase si sidecase uri), consumabile si chiar si piese de schimb... Este o afacere buna ? Eu o s-o folosesc zilnic in drumul meu spre munca si alte locatii si din cand in cand la drum lung (300-400km pe zi ) Nu vreau sa fac o comparatie cu ce am avut...ca nu merita dar din cate am vazut pentru o suma rezonabila (2500-3000 euro.....2005-2008) primesti ceva motoreta ca sa zic asa. Inca nu am apucat sa merg pe una ca sa-mi dau seama ce si cum asa ca apelez la voi sa-mi ziceti de avantaje sau dezavantaje. Maine o sa fac o plimbare cu trenul pana la Ploiesti sa vad un Bandit 650 s din 2008...oare s-o lega ceva ? Va multumesc Salutare. Nu vreau sa nasc polemici, dar cand vine vorba de fiabilitate Banditul sta FOARTE bine, chiar mai bine decat o marca celebra ! Motor solid, trage, pui baza pe el atat timp cat faci schimbul de consumabile la timp! S-ul e mai recomandat daca faci si drumuri lungi, desi sunt colegi care fac touring si cu N-ul. O sa fiu "ciudata" la inceput pozitia, dar te vei obisnui. Si cu greutatea ar putea fi o mica problema, dar si-acolo te obisnuiesti! Spor la alegere si asfalt uscat! Editat Septembrie 16, 2013 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Are dreptate Macke cu S-ul, ar fi un chin sa mergi la drum lung fara carena si parbriz. Valabil la orice tip de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Pt unii chinul asta e o placere si ii ajuta sa simta cu adevarat viteza,nu sa stea ascunsi sa nu-i traga curentul din casca ) (cand mergi cu 200km/h pe naked ceva vreme vei dormi lemn la destinatie..pe cand, cand te dai jos de sub carene zici ca ai mers cu masina..nu simti nimic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Salutare oameni buni! Pana la urma m-am ales cu o motoreta frumoasa Un Bandit 650 s Thanks Piratul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 sa o calaresti fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 salutare , caut si eu un electromotor pentru un bandit de 600 an 2003 sau care se potriveste ,asta e distrus ,o lamela de pe rotor sa desprins si a rupt cei 4 suporti de carbune , am acces foarte greu la net ,astept PM , multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miky493 Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Salutare la toti banditii si nu numai.As dori sa stiu,de la un cunoscatori,cum pregatesc motorul pentru iernat.Cu stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cellallallt Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Salutare tuturor, stiti cumva unde as putea gasi un surub de reglare a amestecului (mixture screw), mie imi lipseste la unul dintre carburatoare. Este cel din imagine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan g Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Salutare tuturor, stiti cumva unde as putea gasi un surub de reglare a amestecului (mixture screw), mie imi lipseste la unul dintre carburatoare. Este cel din imagineIMG_20130925_161354.jpg cauta la dezmembrari, am vazut recent unele la dezmembrat, poate ai noroc sa gasesti sa iei doar surubul, desi cel mai probabil va trebui sa iei carburatoarele cu totul, incearca si la modelul GSXF 600, nu mai stiu anii, dar daca e acelasi tip de carburator se va potrivi, scrie pe lateralul lor modelul, de ex. la mine e KEIHIN 31F0, vezi sa aiba si saiba in capat peste arcusor, iar varful (acul) surubului sa arate intact, nu pilit sau alte minuni. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate