Sari la conținut

Banditmania

hot_wheel
 Share

Postări Recomandate

a da! scuze man, am uitat sa-ti raspund la mesaj :rusinica:

intr-adevar, nu prea as vrea facuta de Vick pt ca mai ies din tara si nu vreau sa am probleme cu astia de prin vest....asa, daca e omologata (E) nu sunt probleme...

in schimb daca nu gasesc pana se apropie ITP-ul, ma bag la un Vick cu silencer :), e ultima solutie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

In principiu poti sa pui dar nu stiu cat o sa te tina. Camasa nu cred ca trebuie neaparat schimbata doar ca incerca sa vezi daca nu e cumva cauza din care s-a rupt cablu initial, adica sa verifici daca nu cumva e ciupita pe interior si iti agata si cablu.

Link spre comentariu

Aveti idee cand se schimba ambreiajul(placi frictiune), intre nou si vechi sunt doar 0.3mm,eu am placile noi dar cand desfac busonul de ulei aprope ca sunt la fel ca cele vechi.

Adica o sa patineze si atunci stiu ca trebuie schimbat sau mai bine il schimb ca sa nu stric ceva?

Link spre comentariu

Aveti idee cand se schimba ambreiajul(placi frictiune), intre nou si vechi sunt doar 0.3mm,eu am placile noi dar cand desfac busonul de ulei aprope ca sunt la fel ca cele vechi.

Adica o sa patineze si atunci stiu ca trebuie schimbat sau mai bine il schimb ca sa nu stric ceva?

cand patineaza iei masuri pana atunci da-i pace.

Link spre comentariu

recomand cash bars miky493 , gasesti la romimoto la un pret destul de ok , sub 100 de euro. Isi merita toti banii si te scapa de eventualele daune serioase ale motorului.

crash padurile nu prea apara bine capacele motorului , eu unul nu am incredere in ele. Am facut proba pe banditul meu cu niste crash paduri, am culcat-o usor cu crash padurile montate si am observat ca atinge inainte capacul de la motor si dupa crash padul... Nu am avut ca cele din link-ul lui ruxi2k , erau ceva homemade. E alegerea ta acum ...

Link spre comentariu

miky493, eu te-as sfatui tot pe crashbars sa mergi. Eu le-am testat de 2 ori anul trecut si si-au facut treaba foarte bine. In amandoua cazurile am avut daune minime pe motor.

Link spre comentariu

recomand cash bars miky493 , gasesti la romimoto la un pret destul de ok , sub 100 de euro. Isi merita toti banii si te scapa de eventualele daune serioase ale motorului.

crash padurile nu prea apara bine capacele motorului , eu unul nu am incredere in ele. Am facut proba pe banditul meu cu niste crash paduri, am culcat-o usor cu crash padurile montate si am observat ca atinge inainte capacul de la motor si dupa crash padul... Nu am avut ca cele din link-ul lui ruxi2k , erau ceva homemade. E alegerea ta acum ...

Acuma nu trebuie sa-ti imaginezi ca trece tancu' peste motor si ramin capacele intacte daca ai crash paduri, dar tot fac cit de cit treaba. Zic pt. ca am incercat sa iau o curba la dreapta cu motorul la orizontala prin 2009.
Link spre comentariu

Eu in primavara cand am schimbat cauciucurile s-a simtit clar diferenta. Cu cele vechi fata se bloca uneori iar spatele fugea la accelerari bruste insa de cand le-am schimbat nu am mai avut probleme.

La mine nou insemnand ca aveau maxim 2 luni de la data fabricatiei.

Link spre comentariu

miky, daca acel cauciuc a fost depozitat in conditii specifice este foarte bun. Nu stiu daca o sa se comporte ca unu de 2013(nu doar din cauza ca are "n" ani ca vechime, ca intre timp au mai schimbat si retele de fabricatie).

Link spre comentariu

vreau sa cumpar o motocicleta suzuki bandit s (ala un pic carenat) si am primit pareri pro si contra si nu stiu ce sa fac.motoreta e din anul 2000,are vreo 43000km,anvelope noi si costa 1100 euro.

parerile contra erau despre racirea cu ulei sau ceva de genul asta,si ca ar mai avea nu stiu ce probleme (ca model).daca e cineva care are sau a mai avut bandit S d-asta,sa imi zica si mie ceva .

MULTUMESC!!

Link spre comentariu

vreau sa cumpar o motocicleta suzuki bandit s (ala un pic carenat) si am primit pareri pro si contra si nu stiu ce sa fac.motoreta e din anul 2000,are vreo 43000km,anvelope noi si costa 1100 euro.

parerile contra erau despre racirea cu ulei sau ceva de genul asta,si ca ar mai avea nu stiu ce probleme (ca model).daca e cineva care are sau a mai avut bandit S d-asta,sa imi zica si mie ceva .

MULTUMESC!!

Nu stiu de unde apar preturile astea dar daca ii mai merge si motorul poti sa il cumperi linistit...bandit din 2000 S cu 1100E si anvelope noi...mai termina cu prostiile astea...de unde il iei din Japonia??

Link spre comentariu