cosminst2008 Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 (editat) Nu am suporti laterali. Am un set de genti textile (3x25l - doua laterale si un rollbag) luat de pe louis acum vreo 3-4 ani de care usnt foarte multumit. Acum voi avea pasager. Gentile laterale le pot folosi fara probleme, insa, as avea nevoie si de rollbag, pentru ca am de gand sa stau cam 3-4 saptamani pe drumuri. DIn cauza asta caut doar suport de topcase, cat sa-mi tina rollbag-ul si sa pastrez saua libera. Ideea e ca eu, pe gentile textile, pot lega si saltelele de cort si sacii de dormit. Din ce vad in pozele tale, nu ai optiuni sa mai prinzi ceva de acele cutii...poate ma insel... Editat Iulie 8, 2014 de cosminst2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 nu ai optiuni sa mai prinzi ceva de acele cutii... daca insisti, cred ca poti lega ceva pe acolo, dar nu au o forma care sa te ajute. vacanta placuta si fara probleme sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nik Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Daca are cineva nevoie de reglaje la moto il recomand pe Bogdan Padure 0723583512, parca am alta motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdx09 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Acelasi lucru pot spune si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Voi pe unde va faceti asigurarile de calatorie? Am gasit pe net, la Allianz, suma asigurata de 50.000E, pentru 3 saptamani, 53 de lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 salut !! are cineva un CDI de vanzare pentru suzuki bandit 600 din 2001 ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 (editat) Daca are cineva nevoie de reglaje la moto il recomand pe Bogdan Padure 0723583512, parca am alta motocicleta. Bogdan e din Bucuresti? Editat Iulie 13, 2014 de nae10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nik Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Da, sta in spate la gradina zoologica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 (editat) Salut, As vrea sa reglez carburatoarele si supapele la un Bandit din 2000 pe cine recomandati? Dupa ce mergi la mecanic, is curios daca poti sa revii si sa ne spui exact ce a reglat la carburatoare. La carburatoare nu exista aproape nimic care poate fi reglat. Cel mult schimbat/upgradat dar piesele alea costa mult (sute de euro). Daca costa 100 de lei treaba nu se pune problema de schimbat ceva. Ca ai membrane rupte, plutitoarele complet aiurea sau ceva, aia se cheama reparatie. Spun asta pt. ca e plin forumul de intrebari/recomandari de mecanici pt. reglat carburatoarele dar pina-n ziua de azi n-am vazut pe cineva care sa explice ce se regleaza la un carburator. Daca mie mi-ar zice cineva ca-mi regleaza (nu curata/verifica) carburile as sti ca ala nu e mecanic sau e aburitor. Editat Iulie 15, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 De regula dupa ce umblii la supape trebuie sincronizate iar. Probabil asta e "reglajul" la care se refera multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 Ma bag ca musca ca sunt anti talent la mecanica. La carburi, pe langa curatare, nu insurubezi niste suruburi un anumit numar de pasi ... ? ( parte din evenimentul de sincronizare , sau nici asta nu se intampla ? ) Asta nu inseamna reglare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 se pot regla carburile: 1. pilot air screw se ajusteaza in functie de relanti, bujii; 2. needle jet se poate ajusta, este cuiul care este in capatul de jos membranei, si care poate fi ridicat sau coborat dupa ce modificari ai la motor: filtre, toba; 3. cui pontou; 4. sincronizarea e tot un reglaj. restul sunt inlocuiri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 se pot regla carburile: 1. pilot air screw se ajusteaza in functie de relanti, bujii; 2. needle jet se poate ajusta, este cuiul care este in capatul de jos membranei, si care poate fi ridicat sau coborat dupa ce modificari ai la motor: filtre, toba; 3. cui pontou; 4. sincronizarea e tot un reglaj. restul sunt inlocuiri!! ...corect,deci pana la urma se poate regla ceva la carburi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_bandit650 Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 Stiti cumva turatia la care trebuie sa stea relantiul la GSF650, la cald ( 2005-2005 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 (editat) 1200±100 rpm ai mesaj cu tot manualul. Editat Iulie 16, 2014 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 Salut Are cineva o toba originala de gsf600, de imprumut pana la rar si inapoi Fac cinste am! mai ai nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 (editat) @all Pai atunci sa-i zica sincronizare. Cind aud reglat carburatoare ma gindesc la ceva mistic, o incantatie stiuta doar de citiva vrajitori voodoo. Ridicatul acului de dozaj la B12 e reglaj stock (are siguranta si 3 locasuri) dar la B6 nu e, poti doar sa-l ridici cu saibe (amestec mai bogat). Hai sa zicem ca e reglaj, dar sicer nu stiu cine chiar face asta. Adica as vrea sa cred ca exista undeva stand dyno cu tot tacimul dar parca ceva-mi spune ca totul se reduce la curatat si sincronizat si in rest e ceva aer de mister adaugat de mecanici. Inca o treaba. De ce ar avea nevoie de reglaje la carburi un motor stock? PS: suruburile alea au efect pina la un sfert de tura de acceleratie si e foarte firesc sa fie asa, cind e deschisa clapeta benzina nu mai are nici un motiv sa vrea sa treaca pe acolo Editat Iulie 16, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit GSF 650 S Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 merge cineva din bucuresti spre mare in week end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdx09 Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 (editat) am! mai ai nevoie? Nu,nu o mai vand respectivului,dupa ce ca o vindeam pe nimic mai vroia sa fac tot eu si rar.ul(autentificarea). Multumesc si ma bucur ca sunt oameni saritori(banditi) Editat Iulie 17, 2014 de alexdx09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit GSF 650 S Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 sa inteleg ca nimeni a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Cumpar disc de frana spate pentru Suzuki Bandit 600 '96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Aveam unu mai praf daca ti-l trebe il schimb cu bere, numa sa il gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_bandit650 Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 mi-am polisat Bandit-ul la niste baieti foarte profesionisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 foarte frumos a iesit! (ca nou) cat te-a costat? Intreb fiindca eu in primavara am zis ca e mai ok sa-l vopsesc si m-a costat 250 lei (negru perlat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 si dracia aia de eticheta de ce nu ai dat-o jos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate