raoulserban Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 io daca dau cu jetu' pe africana mea sare rugina si se regenereaza vopseaua originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 io daca dau cu jetu' pe africana mea sare rugina si se regenereaza vopseaua originala Dacă nu ştiam că ai RD07A , te credeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Deja imi miroase a BMW tre sa ii infosori motorul in celofan, sa nu se ude senzorul HALL- al, ca la dacie delcoul cu punga de-un leu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 O carena stânga pt.RD07,are cineva vanzare? Fata ..Am uitat sa menționez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Cu noul numar pe pozitie dupa o ploaie rece.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 O carena stânga pt.RD07,are cineva vanzare? Fata ..Am uitat sa menționez Vrei sa o pui la BMW ? Daca e crapata/sparta dar ai bucatile se poate suda cu ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Cu noul numar pe pozitie dupa o ploaie rece.... IMG_20140417_173443.jpg ce bine se vede nr-ul!!..ai putea sa-l blurezi un pic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 ce bine se vede nr-ul!!..ai putea sa-l blurezi un pic!! Se vede la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Profesore, brasovenii astia aduna toate afrikanele la ei. O oferta de Paste ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Noi încă suntem bătuţi în cap şi avem prea mulţi bani de aruncat. Vesticii s-au dat deja pe motoare la fel de fiabile, ce se cumpără la mai puţin de jumatate din preţ şi au consumul mult mai mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Ai vazut de ce Alpul e mai cautat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Profesore, brasovenii astia aduna toate afrikanele la ei. O oferta de Paste ceva??? Mwahahahahahahaaaaa! Si tre sa ma apuc si eu sa o montez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Bai, tu apuca-te de treaba, lasă forumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Vrei sa o pui la BMW ? Daca e crapata/sparta dar ai bucatile se poate suda cu ABS. nu te-ai prins.... as vrea sa o sudez dar lipseste o bucata cam mare..din pacate... cele bune!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Bre ză Ion, dacă tot eşti enduro addict hai că-ţi dau eu o motocicletă ca a ta, dar preparată de enduro. Are şi antrenament, pedigree .. boassă ce să mai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Acu' dupa ce am facut-o pe a mea.. Asta e statuta rau, o sa mearga si mai si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Variatiuni pe aceeasi tema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Arata intr-un fel dar la practicalitate =0 barat. Arde la craci in ambele parti. Autonomie pt setila ioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Dupa cum vezi, e de supermoto, deci nu ii trebuie autonomie. Evacuarile sunt foarte interesante, mai ales la cilindrul spate, unde a facut bucla aia de compensare. E gandita bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Nu zice nimeni ca nu e gandita dar si pt supermoto , ye cam arde la cracane. Sapoi parca era vorba ca AT rides everywhere, in cazul de fata.... Showoff=interesting mods Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Cristos a-nviat! Anul asta iepurasul a fost sarac, a adus doar oua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Adevărat c-a Înviat ! Ouă, ştia că nu mai avem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_oltean Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Adevarat a inviat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 piese ramase din africana rd04 ....negociabil /index.php?/topic/670799-bazar-vanzari-si-cumparari/page-54 tel 0745538663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 May she rest in pieces . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate