andrei belcic Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Livrarea e gratis? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 (editat) Cine pleaca la Valeni VINERI? Arthur. Restul plecam de joi dimineata. Uitasem... si Tibor. Editat August 21, 2016 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Eu cu masina. Pilu nu tot vineri pleaca cu Transplantul? » Post actualizat in 21 Aug 2016 17:31Intrebare pentru valenari: Ce poate face o sotie si un copil prin zona (50 km E-W-N-S) pana masculul casei incearca sa fata faca traseului? Apropos, ceva info despre traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Eu cu masina. Pilu nu tot vineri pleaca cu Transplantul? » Post actualizat in 21 Aug 2016 17:31 Intrebare pentru valenari: Ce poate face o sotie si un copil prin zona (50 km E-W-N-S) pana masculul casei incearca sa fata faca traseului? Apropos, ceva info despre traseu? Ar putea merge la Salina din Slanic Prahova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Eu cu masina. Pilu nu tot vineri pleaca cu Transplantul? » Post actualizat in 21 Aug 2016 17:31 Intrebare pentru valenari: Ce poate face o sotie si un copil prin zona (50 km E-W-N-S) pana masculul casei incearca sa fata faca traseului? Apropos, ceva info despre traseu? Sau sa pregateasca fasele elastice si cremele ptr febra musculara si intinderi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Sa mearga la Muzeul Nicolae Iorga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Dca tot se vine la Valeni poate cineva dinte cei care le plac AFRCANELE,sau o cunostinta/prieten vor modelul RD 07.Este motocicleta mea si intentionez sa o vand.Sunt din BRASOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 dupa cum arata e rd 07 A de prin '96 daca nu ma insel. cel mai bine mergi la intrunire cu ea si poate pica la cineva cu tronc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Pret pentru AT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 este din 1998. Lucrez in perioada de destrabalae la VALENI » Post actualizat in 22 Aug 2016 20:543000 EURO » Post actualizat in 22 Aug 2016 21:03Motocicleta este ok ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 nu-mi vine sa cred ce s-au scumpit, sau nu reusesc eu sa calculez inflatia. prima AT, o bijuterie, m-a costat 1850e. a doua, a fost ceva mai scumpa (2500+) ca a trebuit adusa de dincolo. tot in perioada aia erau 2buc rd03 pe la 1500e, ingrijite si ok din ce am inteles de la noii proprietari. trendul e valabil si in EU nu doar in RO, macar ca a aparut noua AT si in teorie modelul vechi ar trebui sa se deprecieze povestea trista e ca a trebuit sa le dau din terte motive si nu am fost capabil sa le pastrez originalitatea, chestie ce o apreciez din ce in ce mai mult (batranetea bat-o vina). Concluzia, nu choperriti la ele fara sa puteti da Undo si aveti grija ca in IT sunt deja inscrise la moto de epoca » Post actualizat in 23 Aug 2016 04:26ps: nu vreau decat sa stric pretul 3:) » Post actualizat in 23 Aug 2016 04:37pps: dau 2000e pe o afrikana ca cele de mai sus, daca owneru e sincer si nu gasesc alta poveste in lumea digitala mai plusez 10% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 povestea trista e ca a trebuit sa le dau din terte motive si nu am fost capabil sa le pastrez originalitatea, chestie ce o apreciez din ce in ce mai mult (batranetea bat-o vina). Concluzia, nu choperriti la ele fara sa puteti da Undo si aveti grija ca in IT sunt deja inscrise la moto de epoca » Post actualizat in 23 Aug 2016 04:26 ps: nu vreau decat sa stric pretul 3:) » Post actualizat in 23 Aug 2016 04:37 pps: dau 2000e pe o afrikana ca cele de mai sus, daca owneru e sincer si nu gasesc alta poveste in lumea digitala mai plusez 10% Subscriu cu originalitatea, dupa 3 ani si modificari, urmeaza cu putin noroc sa revin la stock, relativ. Spun "relativ" pentru ca orice ar fi, parca nu as renunta la bordul vapor care are mai multi senzori si te scapa de melc si cablu pentru vitezometru si ODO. Am avut norocul sa gasesc niste carene stock relativ ok (nu au necesitat mari reparatii) si reusesc weekendul asta sa fac rost si de faruri originale. Daca te-ar interesa a mea, putem vorbi pe PM, pretul la care sunt dispus sa renunt la ea este in bugetul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Concluzia, nu choperriti la ele fara sa puteti da Undo si aveti grija ca in IT sunt deja inscrise la moto de epoca Oare cînd și în Romania? Stie careva legislația? Nu de alta dar din cîte știu, scade impozitul și poate că și alte avantaje . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Hm, in Romania cred ca va creste impozitul pt cele de epoca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 » Post actualizat in 23 Aug 2016 04:37 pps: dau 2000e pe o afrikana ca cele de mai sus, daca owneru e sincer si nu gasesc alta poveste in lumea digitala mai plusez 10% De la 2000 la 3000 ar mai fi 1000 ca nu as putea cere cei 10% . . . . . pe care nu-i am . . . . ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 (editat) ??? Afrikana ta simt ca o sa ajunga la mine. inca de cand te-am futizat la cap sa o cumperi am avut asa un feeling Astept sa o scoti la vanzare ca anu trecut http://www.expertbazar.ro/anunt/honda-africa-twin-rd04-1990-timisoara-1183 acum am si banii cash, adica nah, zici OK, si la ING o dau pe repede inainte Editat August 23, 2016 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 ??? Afrikana ta simt ca o sa ajunga la mine. inca de cand te-am futizat la cap sa o cumperi am avut asa un feeling Astept sa o scoti la vanzare ca anu trecut http://www.expertbazar.ro/anunt/honda-africa-twin-rd04-1990-timisoara-1183 acum am si banii cash, adica nah, zici OK, si la ING o dau pe repede inainte Eu stiu ce spui dar nu-mi raman banuti de alta si parca vad ca ajung cu cortul la poarta lui Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 tineti voi la pret. am facut un mic studiu, majoritatea afrikanelor ce au fost la vanzare in anii trecuti s-au lasat cu reducere 10-15%, pretul fiind pe la 2000 si ceva de coco. nu zic ca au fost si moto f bine intretinute ce au tinut pretul chiar sus. TA 650 sa fie atunci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Oare cînd și în Romania? Stie careva legislația? Nu de alta dar din cîte știu, scade impozitul și poate că și alte avantaje . wow, daca stam in cei 40 ron impozit anual .....mai bine ne lasam de motociclism... alte avantaje care ar fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 stima, statut, respect! heritage! ideologii, cluburi, pasionati, show-uri, subiecte de discutii samd. totul se construieste catinel catinel nu e vorba doar de 40ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 tineti voi la pret. am facut un mic studiu, majoritatea afrikanelor ce au fost la vanzare in anii trecuti s-au lasat cu reducere 10-15%, pretul fiind pe la 2000 si ceva de coco. nu zic ca au fost si moto f bine intretinute ce au tinut pretul chiar sus. TA 650 sa fie atunci!!! Nu ai inteles , eu nu tin la pret si daca va fi sa o vand , 2000 euro este un pret mai mult decat bun ptr babuta mea , asa cum este ea . Dar la cum stau cu banii , cred ca o voi lasa mostenire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 Domnu Arthur, azi un pas inapoi, faci o investitie etc etc...ia exemplud e la mine, vandut rd04 sa achit datorii, cumparat rd07, vandut sa am avand pt primu apartament, m-am ales cu carut de copii, patut pt copii si un transalp pe care ulterior am reusit sa il afrikanizez. intre timp avem si primu apartament , zugravit mobilat samd ca mi-o mancat ficatii muheru, evident fara transalp sia cuma cautam altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 stima, statut, respect! heritage! ideologii, cluburi, pasionati, show-uri, subiecte de discutii samd. totul se construieste catinel catinel nu e vorba doar de 40ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 So keep it clean Stie Cristi de ce merge doar cu prototiptilul Si eu stiu Pe cat posibil o tin la linia originala, sau daca schimb ceva pastrez si originalul (deocamdata doar toba de esapament e in aceasta situatie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 23, 2016 Share Postat August 23, 2016 (deocamdata doar toba de esapament e in aceasta situatie) Esapamentul e un upgrade si dpdv al sunetului si si al greutatii, intre cea de acum si originala la mine era diferenta de 5kg, poate nu s-o simti, dar sunetul e mult mai fain fara sa fie suparator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate