joby_toss Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Bun, am luat legatura cu Razvan de la Metric Motion si mi-a facut o precomanda de mansoane Koso AX041010. Sper sa fie ce trebuie! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 22, 2020 Share Postat Februarie 22, 2020 Vinde cineva suport sidecase pt v-strom 2011-2016? Nou este prea scump.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Februarie 22, 2020 Share Postat Februarie 22, 2020 Acum 22 ore, joby_toss a spus: Bun, am luat legatura cu Razvan de la Metric Motion si mi-a facut o precomanda de mansoane Koso AX041010. Sper sa fie ce trebuie! Multumesc! Pret? ma intereseaza si pe mine in viitorul destul de apropiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Februarie 22, 2020 Share Postat Februarie 22, 2020 5 posturi mai sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Februarie 22, 2020 Share Postat Februarie 22, 2020 (editat) 1 oră în urmă, cooldeep a spus: 5 posturi mai sus... Mersi de atentionare, stiu, dar acolo e intr-un fel pretul aproximativ si din "auzite" . Am urmarit tacut si discutiile de pe facebook, unde de exemplu pretul la Achimoto era indicat ca fiind 512 lei, dar pe site acum pretul pentru AX041010 e 620. Editat Februarie 22, 2020 de Marius Mihasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joby_toss Postat Februarie 22, 2020 Share Postat Februarie 22, 2020 Nu am un pret final pentru ca nu erau pe stoc nici la furnizor. Cand ma suna pentru a confirma comanda o sa revin cu detalii. Azi am mai luat o tura de congelare, asa ca pretul devine din ce in ce mai irelevant pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Bună seara. Am abandonat ideea dar nu pt mult timp. Asta seara a plecat din Modena la Pitești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 faina schema de culoare speram sa iti ajunga asa la destinatie, spun asta deoarece oblonul ala de pe lateral flambeaza, e elastic, si poate linistit sa mai alunece in fata motorul, se si vede ca mai are 5 cm pana in oblon, moment in care va cadea de pe cric, teoretic e asigurat de chingile din spate, dar si chingile alea sunt destul de elastice ... ca idee atat in tren cat si in vapor am fost obligat sa pun motorul pe cricul lateral inainte sa fie intepenit de dispozitive de fixare si chingi, am intrebat expres daca pot pe central si au dat din cap ca nu . Si nu vreau sa cobesc, dar am mai vazut tego gaurit (placajul acela de pe jos). Acum in acel cric prin cele 2 picioruse se decarca vreo 200 de kg, static, aia inseamna cam 100 de kg per piciorus. Cand sta pe roti greutatea e distribuita fata spate iar cricul e doar un sprijin. Cam asta se gaseste ca structura de rezistenta la camioneta din poza de desubt de acel tego. De unde stiu? ca a fost gaurit fix unde sta in poza cricul central la tine si nu s-a carat mare lucru cu camioneta. PS in locul unde imi parchez de fiecare data motorul prin metoda ridicarii pe cricul central, in cativa ani, asfaltul s a macinat pana s a facut o gaura asa de mare incat nu mai puteam ridica pe cricul central motorul caci groapa era prea mare. De un an am turnat beton, nu ciment, beton, si acum e relativ bine, a supravietuit primei ierni doar cu zgarieturi de suprafata ca sa zic asa, deocamdata arata ca va tine mult mai bine decat asfaltul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ComyGM Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Salutare tuturor, Îmi tot zdrângăne ceva în oglinda de pe partea stângă (se aude ca și cum ar avea o piuliță ceva „slobodă” în carcasă). Aveți idee dacă se poate desface carcasa aia, sau o schimb cu totul? P.S. - nu flăncăne sticla/oglinda, e ceva înăuntru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joby_toss Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 La 18.09.2017 la 10:35, bozoro a spus: E o contragreutate in oglinda care s-a dezlipit. Da o gaura dedesubt si baga silicon. Sau oglinda noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Acum 9 ore, cooldeep a spus: faina schema de culoare speram sa iti ajunga asa la destinatie, spun asta deoarece oblonul ala de pe lateral flambeaza, e elastic, si poate linistit sa mai alunece in fata motorul, se si vede ca mai are 5 cm pana in oblon, moment in care va cadea de pe cric, teoretic e asigurat de chingile din spate, dar si chingile alea sunt destul de elastice ... ca idee atat in tren cat si in vapor am fost obligat sa pun motorul pe cricul lateral inainte sa fie intepenit de dispozitive de fixare si chingi, am intrebat expres daca pot pe central si au dat din cap ca nu . Si nu vreau sa cobesc, dar am mai vazut tego gaurit (placajul acela de pe jos). Acum in acel cric prin cele 2 picioruse se decarca vreo 200 de kg, static, aia inseamna cam 100 de kg per piciorus. Cand sta pe roti greutatea e distribuita fata spate iar cricul e doar un sprijin. Cam asta se gaseste ca structura de rezistenta la camioneta din poza de desubt de acel tego. De unde stiu? ca a fost gaurit fix unde sta in poza cricul central la tine si nu s-a carat mare lucru cu camioneta. PS in locul unde imi parchez de fiecare data motorul prin metoda ridicarii pe cricul central, in cativa ani, asfaltul s a macinat pana s a facut o gaura asa de mare incat nu mai puteam ridica pe cricul central motorul caci groapa era prea mare. De un an am turnat beton, nu ciment, beton, si acum e relativ bine, a supravietuit primei ierni doar cu zgarieturi de suprafata ca sa zic asa, deocamdata arata ca va tine mult mai bine decat asfaltul. Ms boss, acum o sa sun șoferul sa vad dacă unde sta cricul pe podea are deja urme de găurire, frecare accentuata. El a mai adus și cred k are în vedere. La 10.11.2019 la 20:26, borsulica a spus: Thx! Am luat de la un brazilian, Renato Salvadori. Il gasesti pe facebook. Face pe comanda, pe orice culoare. Salut boss. Cum ai luat legătura cu brazilianul pt colant, plata cum ai făcut-o. Am luat și eu una alba și parca da bn cu ce face omul. Sunt din rășină, adică mai groase, sau colant normal. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Salut! Il gasesti pe facebook. Pentru contact am folosit messenger de la facebook. Pt bani are cont de paypal. Produsul a sosit relativ repede - eu am comandat la el odata cu avansul la Suzi... . S-o stapanesti sanatos si sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 25, 2020 Share Postat Februarie 25, 2020 Am uitat sa te întreb cât a costat setul. Sunt din rășină sau Normal. Multumesc boss. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ComyGM Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 La 25.02.2020 la 9:38, Christian 1 a spus: Ce inseamna flăncăne? @Christian 1 Simplu: - zdrăngănitul se aude ZDRANG - ZDRANG - flencănitul nu se aude, foar face FLENC-FLANC geamul în carcasă Acum 23 ore, joby_toss a spus: La 18.09.2017 la 10:35, bozoro a spus: E o contragreutate in oglinda care s-a dezlipit. Da o gaura dedesubt si baga silicon. Sau oglinda noua. @joby_toss Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 Un set de rim strip pt suzuki v-strom cn mai face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joby_toss Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 (editat) Pregatit pentru montaj: Sper sa nu ma chinui prea tare... Editat Februarie 27, 2020 de joby_toss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Bună domnilor! Dimineață a sosit în condiții foarte bune. Cu 5 clase peste ce am văzut la BZ. Același an, aceeași km.Suzuki vstrom 650 .2014, 27000 km. Super mulțumit. Sa aveți parte numai de bine. Încă ceva., dimineața arata km pe bord, a apăsat un tovarăș pe butonul de adjust și numai pot sa vad km reali. A mai pățit cnva. sau iau borna pt o secunda doua și poate reapare. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 1 oră în urmă, brake a spus: Bună domnilor! Dimineață a sosit în condiții foarte bune. Cu 5 clase peste ce am văzut la BZ. Același an, aceeași km.Suzuki vstrom 650 .2014, 27000 km. Super mulțumit. Sa aveți parte numai de bine. Încă ceva., dimineața arata km pe bord, a apăsat un tovarăș pe butonul de adjust și numai pot sa vad km reali. A mai pățit cnva. sau iau borna pt o secunda doua și poate reapare. Mulțumesc Pai si acum vezi kilometri falsi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Gata, sa rezolvat misterul, YouTube. Combinație și din butonul de passing A venit și cu carte service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Al dreq, a mea avea 28500 când am luat-o. A ta chiar are km puțini. Să o stăpânești sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 Mulțumesc Luci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 27, 2020 Share Postat Februarie 27, 2020 E clar, face așa că a fost reparată duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ComyGM Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Acum 19 ore, brake a spus: Bună domnilor! Dimineață a sosit în condiții foarte bune. Cu 5 clase peste ce am văzut la BZ. Același an, aceeași km.Suzuki vstrom 650 .2014, 27000 km. Super mulțumit. Sa aveți parte numai de bine. Încă ceva., dimineața arata km pe bord, a apăsat un tovarăș pe butonul de adjust și numai pot sa vad km reali. A mai pățit cnva. sau iau borna pt o secunda doua și poate reapare. Mulțumesc Felicitări, Să o stăpânești sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 La 24.02.2020 la 21:52, brake a spus: Bună seara. Am abandonat ideea dar nu pt mult timp. Asta seara a plecat din Modena la Pitești. Sa fiu foarte scurt și sa nu plictisesc pe tema uleiului. Din experienta voastră de mulți km pe vstrom care ulei în convine cel mai bine. Vstrom 2014,650ccin cartea service, dar nu descifrez prea bn se pare ca ar fi motul. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Merge și cu Eneos 10w40 fără grețuri. O perioadă am folosit Motul 5100 10w40. Dacă vrei să pui "bun", vezi varianta 7100 10w40. Câtă lume, atâtea păreri, e discuție lungă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate