Sică37 Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 (editat) La 28.03.2020 la 22:32, Sică37 a spus: Am eu un givi airflow, nu il folosesc, asa am cumparat bicicleta cu el montat, dar prefer pe cel original. Da-mi pm si ne intelegem daca il vrei Pt. Brake Editat Aprilie 6, 2020 de Sică37 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 Vrajiii, ce fac cu asta, cred k a fost codul greșit... Unde draq vine asta. Nu este ciocul care trebuia. Are cineva nevoie de ea. A venit în 4.zile.Pfff. 201 lei am dat pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahone Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 Ai comandata pozitia 7 din desen, iar tu vroiai pozitia 30.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 https://www.aliexpress.com/item/4000318145425.html?spm=a2g0o.detail.1000060.1.73712254AcN42J&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.146401.0&scm_id=1007.13339.146401.0&scm-url=1007.13339.146401.0&pvid=15ff638a-6e23-43bb-a025-33da1713f604 Asta e ce mi tb.Mortii masi. Mai pot schimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 Acum 4 ore, brake a spus: Vrajiii, ce fac cu asta, cred k a fost codul greșit... Unde draq vine asta. Nu este ciocul care trebuia. Are cineva nevoie de ea. A venit în 4.zile.Pfff. 201 lei am dat pe ea. Exista 2 posibilitati: ei au trimis gresit sau tu ai comandat gresit. Eu m-am uitat iar si in postarea mea ti-am scris codul de la pozitia 30. M-am uitat si la o comanda de-a mea mai veche in care comandasem pozitia care ti-a venit tie. Uita-te la comanda facuta, daca ei ti-au trimis alta pozitie scrie-le sa iti trimita pe cea corecta si sa iti trimita curierul sa o ia pe asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 Da, eu am comandat greșit. Iartă ma. Am rămas cu el, dacă tb la cineva este de vânzare. Mulțumesc. Am vz 944...j00 dar nu m am uitat la mijloc. 65 tb și eu am pus 14. Se poate schimba?? Dar tb plătit transportul și iar returul la cealaltă. Eheee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 (editat) eh astai avantaju la magazinu de piese din oras ca sa zic asa, mai verifici cu vanzatorul, te mai intreaba el sigur vrei aia? apoi daca tot vine gresit mai exista o sansa sa schimbi ... Editat Aprilie 7, 2020 de cooldeep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 Bine că n-ai comandat din greșeală farul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 Acum 1 oră, Lucian_M a spus: Bine că n-ai comandat din greșeală farul... Si-ar fi dat seama din pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 700 euro dacă sunt pe card, pleacă instant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 La preț am fost atent pt ca nu vroiam sa plătesc mult pt moftul asta. Pe card eraaaaa destul. Poate are nevoie cnva de el. Aștept. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 (editat) Acum 4 ore, brake a spus: Da, eu am comandat greșit. Iartă ma. Am rămas cu el, dacă tb la cineva este de vânzare. Mulțumesc. Am vz 944...j00 dar nu m am uitat la mijloc. 65 tb și eu am pus 14. Se poate schimba?? Dar tb plătit transportul și iar returul la cealaltă. Eheee. Acum 4 ore, cooldeep a spus: eh astai avantaju la magazinu de piese din oras ca sa zic asa, mai verifici cu vanzatorul, te mai intreaba el sigur vrei aia? apoi daca tot vine gresit mai exista o sansa sa schimbi ... Pt piesele originale nu se accepta retur. Editat Aprilie 7, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 8, 2020 Share Postat Aprilie 8, 2020 Am inteles.Este vanzare,200 lei cu transport.Multumesc. Am comnadat ce ,trebuie ,zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 8, 2020 Share Postat Aprilie 8, 2020 (editat) @brake vezi ca am impresia ca ai nevoie si de pozitia 28 si 29. E o piesa intermediara. Editat Aprilie 8, 2020 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 8, 2020 Share Postat Aprilie 8, 2020 (editat) Acum 19 ore, brake a spus: pt moftul asta Nu că zic, dar vreau să spun. Chiar ți s-a pus pata pe mizeria aia de cioc? După ce că urâțește o mobră și așa cu un design discutabil, te mai costă și o poală de bani... Editat Aprilie 8, 2020 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 8, 2020 Share Postat Aprilie 8, 2020 Acum 1 oră, vis-a-vis a spus: ........După ce că urâțește o mobră și așa cu un design discutabil, .......... Baaaaaaaaa! Hai numa' hai. Poate la urmatoarea wildstromanie te lasam intr-o rapa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 8, 2020 Share Postat Aprilie 8, 2020 Doar dacă am zis ceva neadevărat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 8, 2020 Share Postat Aprilie 8, 2020 Chiar acum, vis-a-vis a spus: Doar dacă am zis ceva neadevărat... Daca nici macar nu ti-ai dat seama nu face decat sa agraveze situatia! Hai ca te luminez eu: V-Stromul e un motor fain. Ala al tau e mai uratel el saracu' dar nu e vina lui. Pilotul e de vina ... si oglinda aia de pe stanga .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 8, 2020 Share Postat Aprilie 8, 2020 Acum 2 ore, vis-a-vis a spus: Nu că zic, dar vreau să spun. Chiar ți s-a pus pata pe mizeria aia de cioc? După ce că urâțește o mobră și așa cu un design discutabil, te mai costă și o poală de bani... Asa am zis si eu, parca e pinguin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 8, 2020 Share Postat Aprilie 8, 2020 Hihi, și eu îs de aceeași părere. Mai bine îți luai altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 8, 2020 Share Postat Aprilie 8, 2020 Ce destepti sunteti toti maa. @brake ia frate ce iti place tie si nu te mai uita la astia ca sunt invidiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 8, 2020 Share Postat Aprilie 8, 2020 De mine n-ați zis așa când azi văzut cutiile mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Aprilie 9, 2020 Share Postat Aprilie 9, 2020 La 28.03.2020 la 22:32, Sică37 a spus: Am eu un givi airflow, nu il folosesc, asa am cumparat bicicleta cu el montat, dar prefer pe cel original. Da-mi pm si ne intelegem daca il vrei O sa plangi dupa Givi la un drum mai lung sau cand e vremea urata/rece... Din punctul meu de vedere Givi Airflow este imbatabil, cel mai bun parbriz de touring pentru VStrom. Testat si mega-testat! Parbrizul standard/stock/original este doar de frumusete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sică37 Postat Aprilie 9, 2020 Share Postat Aprilie 9, 2020 1 oră în urmă, Motorist@ a spus: O sa plangi dupa Givi la un drum mai lung sau cand e vremea urata/rece... Din punctul meu de vedere Givi Airflow este imbatabil, cel mai bun parbriz de touring pentru VStrom. Testat si mega-testat! Parbrizul standard/stock/original este doar de frumusete! Probabil ca ai dreptate, dar am 1,76 m iar parbrizul original imi este suficient, m-am dat in toate conditiile meteo si da, este si mai frumos Givi airflow este liber pe piata, il dau cu 300 de lei plus taxa de drum. Am zis ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Aprilie 9, 2020 Share Postat Aprilie 9, 2020 Mahule ,am vrut sa iau si un unul de 1000 cc ,dar nu mi au ajuns banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate