vrajitoru Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 (editat) de unde pot face rost de un grilaj pt radiator? si la elf workshop au. http://www.elfworkshop.ro suzuki originale. .... ba nu mai au am verificat acum Editat Decembrie 22, 2010 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 (editat) Am de vanzare doua anvelope: Bridgestone BW 501 TL - 61 euro Latime : 110 Inaltime : 80 Diametru : 19 Indice de sarcina : 59 Indice de viteza : V si Bridgestone BW 501 TL – 75 euro Latime : 110 Inaltime : 80 Diametru : 19 Indice de sarcina : 59 Indice de viteza : V Sunt rulate aproape 10.000 km. Daca exista interes pentru ele, rog mesaj pe PM. Mesaj completat Am de vanzare doua anvelope: Bridgestone BW 501 TL - 61 euro Latime : 110 Inaltime : 80 Diametru : 19 Indice de sarcina : 59 Indice de viteza : V si Bridgestone BW 501 TL – 75 euro Latime : 150 Inaltime : 70 Diametru : 17 Indice de sarcina : 59 Indice de viteza : V Sunt rulate aproape 10.000 km. Daca exista interes pentru ele, rog mesaj pe PM. Mesaj completat Am de vanzare doua anvelope: Bridgestone BW 501 TL - 61 euro Latime : 110 Inaltime : 80 Diametru : 19 Indice de sarcina : 59 Indice de viteza : V si Bridgestone BW 501 TL – 75 euro Latime : 150 Inaltime : 70 Diametru : 17 Indice de sarcina : 59 Indice de viteza : V Sunt rulate aproape 10.000 km. Daca exista interes pentru ele, rog mesaj pe PM. Mesaj completat Editat Decembrie 22, 2010 de tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 si la elf workshop au.http://www.elfworkshop.ro suzuki originale. .... ba nu mai au am verificat acum mersi de link...cred ca de acolo o sa-mi iau scutul motor si protectia motor si un tank pad am gasit si protectia pt radiator dar mi se pare cam scump...http://www.romimoto-piese.ro/category/10200000000/vehicle/53789/article/294717 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 de unde pot face rost de un grilaj pt radiator? 90 euro, la jumatatea lunii ianuarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 90 euro, la jumatatea lunii ianuarie. ma gandeam la ceva mai ieftin un 50 euro mi-am montat pana acum doar protectii pt maini si in primavara as vrea sa-mi montez si scutul motor, bare protectii, protectii radiator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 ma gandeam la ceva mai ieftin un 50 euro mi-am montat pana acum doar protectii pt maini si in primavara as vrea sa-mi montez si scutul motor, bare protectii, protectii radiator... da-o incolo de protectie de radiator. ce crezi ca o sa ajunga pana acolo sus? daca ai crashbar si scut e suficient de protejat pentru un offroad usor. nu cred ca poate sari o piatra de la tine pana acolo sus. poate numai daca ai pe cineva in fata si iti arunca el o piatra la inaltimea aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Si eu zic la fel. Mai important este scutul ca evacuarea este destul de expusa. La offroad-ul meu stradal am dat de cateva ori cu scutul de borduri. Misto la mobra asta este ca cel putin ptr Bucuresti, cand aglomaratia este atat de mare incat nici cu strecuratul printre masini nu mai merge, o poti lua si pe trotuar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 in ianuarie o sa am pretul la scutul home-made!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 da-o incolo de protectie de radiator. ce crezi ca o sa ajunga pana acolo sus? pietricele...am vazut ca se indoaie f. usor chestiile alea...ziceam sa fie o protectie de plastic macar Mesaj completat apropo de scut ce-i de preferat...sw-motech sau cel de la suzuki? Mesaj completat in ianuarie o sa am pretul la scutul home-made!!! si poze... Mesaj completat Si eu zic la fel. Mai important este scutul ca evacuarea este destul de expusa. La offroad-ul meu stradal am dat de cateva ori cu scutul de borduri. Misto la mobra asta este ca cel putin ptr Bucuresti, cand aglomaratia este atat de mare incat nici cu strecuratul printre masini nu mai merge, o poti lua si pe trotuar oricum scutul este primul pe lista...si crashbar-ul ca nu se poate prinde fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 (editat) pietricele...am vazut ca se indoaie f. usor chestiile alea...ziceam sa fie o protectie de plastic macar Mesaj completat apropo de scut ce-i de preferat...sw-motech sau cel de la suzuki? Mesaj completat si poze... Mesaj completat oricum scutul este primul pe lista...si crashbar-ul ca nu se poate prinde fara Se poate prinde si fara crashbar..cel de la SW vine cu o piesa de prindere Editat Decembrie 23, 2010 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Se poate prinde si fara crashbar..cel de la SW vine cu o piesa de prindere ce zici se merita scutul de la SW? am vazut ca-i 185 euro pe louis(175 pe polo) sau se merita cel de la suzuki care-i 230 euro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Eu m-am hotarat la asta si cat de curand o sa-l comand: http://cgi.ebay.co.uk/Stainless-steel-radi...7#ht_1267wt_906 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 ce zici se merita scutul de la SW? am vazut ca-i 185 euro pe louis(175 pe polo) sau se merita cel de la suzuki care-i 230 euro? eu am de la SW si este ok cel origininal cred(mai mult ca sigur) tot sw.. brand-uit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 cum fac rost de aluminiu va spun si la ce pret i-mi iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 eu am de la SW si este ok cel origininal cred(mai mult ca sigur) tot sw.. brand-uit!! ma gandeam sa iau scutul SW de pe polo(175euro) si crashbar-ul de la suzuki(99euro) dar nu stiu daca se potrivesc oricum astept sa vad ce scoate si Fabio... Mesaj completat Eu m-am hotarat la asta si cat de curand o sa-l comand:http://cgi.ebay.co.uk/Stainless-steel-radi...7#ht_1267wt_906 un pret mai bun...asa da, intai vreau scutul si crashbar-ul si pe urma asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 (editat) Dragii mei, azi e Noaptea de Ajun. Il astept pe Mos Craciun cu aceeasi nerabdare pe care o surprind in ochii copiilor mei, pentru ca eu cred inca in Mos Craciun. Din pacate ajung mereu cu 5 minute dupa ce a plecat si ne-a lasat cadourile sub brad, dar nu-i bai, la anu' sigur o sa-l prind. Va doresc sa inghetati clipa cand copiii vostri isi primesc cadourile si intind manutzele sa-l primeasca, va doresc sa fiti voi Mos Craciun cu toti cei iubiti in jurul vostru, frematand de emotie, va doresc sa va sune prietenii la usa sau sa va primeasca cu bratele deschise cand sunati voi la usa lor si va mai doresc sa suspendati aceste momente in inima voastra unde sa va refugiati in anii care vin. Craciun Fericit! Editat Decembrie 24, 2010 de Vlad_N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 CRACIUN FERICIT TUTUROR ! SA NE VEDEM CU BINE SI LA ANUL SA FACEM MAI MULTE PLIMBARI FRUMOASE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Decembrie 24, 2010 Autor Share Postat Decembrie 24, 2010 Craciun fericit si LA MULTI ANI 2011! Sa ne vedem la anul cu bine si un pic mai activi ca anul ce va trece. Astfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edutzu Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 CRACIUN FERICIT! SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI. PENTRU LA ANUL VA DORESC TIMP SI FINANTE SA VA INDEPLINITI VISELE DE CALATORIE...... AICI NU E ZAPADA SI NICI NU VA FI....DECI SUNT PE CAL, DESI PARCA AS SCHIMBA PE O CANA DE VIN CALD ALATURI DE VOI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 SARBATORI FERICITE si MULTE CALATORII FRUMOASE PE V-STROAME ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Va urez un an nou plin de km fara probleme de nici un fel! Este o placere sa urmaresc topicul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 SARBATORI FERICITE si MULTE CALATORII FRUMOASE PE V-STROAME ! Multumim asemenea ... pe Tenere. Ai schimbat tu motoru da dupa cum vad tot la v-stom(isti) iti sta gandul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 V-Stromul super motor, v-stromistii super baietii. Sper sa ne intalnim in ianuarie sa facem planuri pt la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Va urez un an nou plin de km fara probleme de nici un fel! Este o placere sa urmaresc topicul vostru. Multumim mult Cavalerule. Aceleasi lucruri iti dorim si noi tie. Stiu de accidentul tau stupid care te-a trimis pe patul de suferinta, ratand majoritatea sezonului trecut si mai sper ca esti recuperat si cu dorinta de multi km frumosi in sezonul care vine. Nu te cunosc personal, dar ca si anul trecut te invit sa ni te alaturi la intalnirile noastre din 2011. La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 (editat) Multumim asemenea ... pe Tenere.Ai schimbat tu motoru da dupa cum vad tot la v-stom(isti) iti sta gandul !!! Daca am acceptat o "africa" sigur mai este loc si de o "tenere"!!! ELITISTII "ESTE" LA ALT TOPIC!!!! Editat Decembrie 28, 2010 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate