lenoyy Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Are cineva codul rulmentilor spate ptr un 650? Si o sursa ieftina de rulmenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Are cineva codul rulmentilor spate ptr un 650? Si o sursa ieftina de rulmenti La roti te poti duce la un reprezentant SKF sunt in jur de 60-70 de lei toti 4 6203-2RS fata si 6204-2RS spate, sper sa nu ma insele memoria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Mersi, sunt complicat de schimbat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Mersi, sunt complicat de schimbat? Mie mi se pare simplu. da deinde de la om la om. Daca te pricepi sa demontezi si sa remontezi rotile in rest e floare la ureche. Asezi roata peste un cauciuc de masina sau motocicleta ca sa nu deteriorezi discurile sau janta si cu un dorn/surubelnita mai lata te apuci sa bati cu nadejde de pe partea dreapta ca sa scori rulmentul stang si de pe stanga ca sa scoti rulmentul de pe dreapta. Ai un distantier in interior care se poate deplasa intr-o parte astfel incat sa iti permita sa lovesti direct rulmentii. Trebuie sa ai grija sa nu ii bati doar dintr-o parte ora 12 ora 6 ora 9 ora 3 ) Cand ii montezi ii potrivesti perfet si te ajuti de rulmentii vechi ca sa ii bati pe cei noi, e mai simplu astfel pentru ca sunt sanse mai mici sa intre stramb. Dupa ce i-ai adus "la ras" continui sa ii bati cu un dorn/dalta ingusta, de bronz de preferat ca este mai moale. Atentie aici nu bati decat in cercul exterior al rulmentilor, cel care etanseaza pe janta, nu in garnituri sau cercul interior. Odata facuta operatiunea rulmentii de la skf cu garnituri pe ambele fete, 2RS, vor tine o vesnicie. Bafta Editat Septembrie 4, 2012 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Vreau sa ma duc cu motocicleta pana la Babele weekendul viitor. Daca mai vrea cineva sa vina sa ma anunte. Cand am scris postul anterior mai eram atent la ceva si m-am exprimat ciudat Editat Septembrie 4, 2012 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 ce as fi mers si eu ... din pacate motocicleala in septembrie doar in cursul saptamanii distractie placuta, drumul pe platou este spectaculos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Mie mi se pare simplu. da deinde de la om la om. Daca te pricepi sa demontezi si sa remontezi rotile in rest e floare la ureche. Asezi roata peste un cauciuc de masina sau motocicleta ca sa nu deteriorezi discurile sau janta si cu un dorn/surubelnita mai lata te apuci sa bati cu nadejde de pe partea dreapta ca sa scori rulmentul stang si de pe stanga ca sa scoti rulmentul de pe dreapta. Ai un distantier in interior care se poate deplasa intr-o parte astfel incat sa iti permita sa lovesti direct rulmentii. Trebuie sa ai grija sa nu ii bati doar dintr-o parte ora 12 ora 6 ora 9 ora 3 ) Cand ii montezi ii potrivesti perfet si te ajuti de rulmentii vechi ca sa ii bati pe cei noi, e mai simplu astfel pentru ca sunt sanse mai mici sa intre stramb. Dupa ce i-ai adus "la ras" continui sa ii bati cu un dorn/dalta ingusta, de bronz de preferat ca este mai moale. Atentie aici nu bati decat in cercul exterior al rulmentilor, cel care etanseaza pe janta, nu in garnituri sau cercul interior. Odata facuta operatiunea rulmentii de la skf cu garnituri pe ambele fete, 2RS, vor tine o vesnicie. Bafta Eu recomand folosirea unor tubulare, se aseaza perfect pe inelul exterior doar ca trebuie protejate cumva si tubularele,a sat daca nu ai unele de hei rup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Are cineva codul rulmentilor spate ptr un 650? Si o sursa ieftina de rulmenti Dimensiuni rulmenti Daca esti din Bucuresti iti recomand sa mergi la BADI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 S-au intors cotropitorii din Grecia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 S-au intors cotropitorii din Grecia? Mai tarziu cred ca ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Vreau sa ma duc cu motocicleta pana la Babele weekendul viitor. Daca mai vrea cineva sa vina sa ma anunte. Cand am scris postul anterior mai eram atent la ceva si m-am exprimat ciudat daca w-end-ul viitor e 15-16 ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Merg si eu, dar tot in weekend-ul 15-16 sep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) Merg si eu, dar tot in weekend-ul 15-16 sep. Da, de acelasi weekend vorbeam si eu. Pe unde preferati sa mergem? a ) Pe DN1 pana in Sinaia (eu asta as prefera; pana in Sinaia stim drumul +o sa avem si curbe pe Muntele Paduchiosu) b ) Pe Bucuresti~Targoviste (o sa trebuiasca sa trecem printr-un sat de tigani dupa Pietrosita unde se circula pe o singura banda+drumul este prost+culoarea locala; DAR aici s-a filmat Borat) In functie de asta o sa stabilim unde ne intalnim. Editat Septembrie 6, 2012 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Am facut si eu o poza cu utilaju pe dealuri.. Nu stie nimeni un fabricant local sau o sursa ieftina pt scut motor? ca mi cam frica sa merg asa pe drumuri cu pietris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Da, de acelasi weekend vorbeam si eu. Pe unde preferati sa mergem? a ) Pe DN1 pana in Sinaia (eu asta as prefera; pana in Sinaia stim drumul +o sa avem si curbe pe Muntele Paduchiosu) b ) Pe Bucuresti~Targoviste (o sa trebuiasca sa trecem printr-un sat de tigani dupa Pietrosita unde se circula pe o singura banda+drumul este prost+culoarea locala; DAR aici s-a filmat Borat) In functie de asta o sa stabilim unde ne intalnim. a) Am facut si eu o poza cu utilaju pe dealuri.. Nu stie nimeni un fabricant local sau o sursa ieftina pt scut motor? ca mi cam frica sa merg asa pe drumuri cu pietris Arata f bine motocicleta, zici ca e de carte postala Unde gasesc si eu... nu stiu cum ii zice... piesa aceea care se monteaza pe top-case si sprijineste spatele pasagerului? ........... Astept deci vesti cu drumetia la Babe. Cand plecam, inoptam undeva etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) a) Astept deci vesti cu drumetia la Babe. Cand plecam, inoptam undeva etc etc Referitor la inoptat eu as prefera la cabanele : www.babele.ro www.cabana-caraiman.ro Plecarea o sa fie sambata la ora 9.00 in MC Donald Otopeni. Spatar poti sa gasesti pe kappamoto.ro sau la Fabio sa nu comanzi ceva gresit de acolo Editat Septembrie 7, 2012 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_mache Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Salutari. Bine v-am gasit. Dupa lupte seculare, cautari si alte alea incepand de astazi sunt v-stromist. Nu am apucat sa fac decat vr-o 40 km, acuma pe seara, da cred ca o sa ma impac bine cu ea. Ma laud acum si cu 2 poze ( sunt facute de dealer ca eu nu am apucat ). Cred ca o sa mai revin desi nu sunt mare scriitor. Numai bine.; . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 bv, chiar misto rau, sa o calaresti sanatos. saua si case-urile sunt chiar optiune de lux vad ca incepe sa se inmulteasca nr de stromisti, ma bucur, tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 a)Arata f bine motocicleta, zici ca e de carte postala :)Unde gasesc si eu... nu stiu cum ii zice... piesa aceea care se monteaza pe top-case si sprijineste spatele pasagerului?...........Astept deci vesti cu drumetia la Babe.Cand plecam, inoptam undeva etc etc Am gasit si pe ebay, da' e 65$.. mi se pare cam mult pentru o bucata de spuma/burete ce o fi si aia. Desi probabil merita pentru ca reduce f mult zgomotul pe motor din zona scaunului spate @samurai - f tare motoru arata bestial, sa te bucuri de el stiu si eu cum e cu luptele seculare Mai pun o poza din plimbarea de seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Salutari. Bine v-am gasit. Dupa lupte seculare, cautari si alte alea incepand de astazi sunt v-stromist. Nu am apucat sa fac decat vr-o 40 km, acuma pe seara, da cred ca o sa ma impac bine cu ea. Ma laud acum si cu 2 poze ( sunt facute de dealer ca eu nu am apucat ). Cred ca o sa mai revin desi nu sunt mare scriitor. sa-ti fie se de bine si sa se bucuri de ea. daca nu ma insel motoreta ta era pe o platforma ieri pe splaiul unirii impreuna cu inca un ciopar' frumos . cand am ajuns aproape am crezut ca sunt ambele noi , asa de bine aratau. eram cu motoreta si chiar am oprit langa platforma sa le admir . Editat Septembrie 7, 2012 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_mache Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 sa-ti fie se de bine si sa se bucuri de ea. daca nu ma insel motoreta ta era pe o platforma ieri pe splaiul unirii impreuna cu inca un ciopar' frumos . cand am ajuns aproape am crezut ca sunt ambele noi , asa de bine aratau. eram cu motoreta si chiar am oprit langa platforma sa le admir . Salut. Intradevar a venit cu un Suzuki Bulevard nou. A mea e 2011. Ele erau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 imi plac si cutiile sistemul de prindere este ca asta al meu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibix2 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Salutari. Bine v-am gasit. Dupa lupte seculare, cautari si alte alea incepand de astazi sunt v-stromist. Nu am apucat sa fac decat vr-o 40 km, acuma pe seara, da cred ca o sa ma impac bine cu ea. Ma laud acum si cu 2 poze ( sunt facute de dealer ca eu nu am apucat ). Cred ca o sa mai revin desi nu sunt mare scriitor. Numai bine.; . Felicitari!! Iti urez si eu bun venit, desi tocmai am intrat pe usa . Daca nu-s prea indiscret, poti sa ne spui si noua de unde?... cu cat?... Sanatate si la cat mai multi km cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_mache Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 imi plac si cutiile sistemul de prindere este ca asta al meu ? Salut. Asta e sistemul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 mda ...sunt diferite. totusi cred ca se pot adapta si ale mele destul de usor. de unde sunt cumparate cutiile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate