florin.radu Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) Fabio inafara de consumul marit are si alte implicatii mersul cu motorul mai rece? Eu as avea alta intrebare care ma seaca: Am venit luni pe la 7 seara de la brasov aprox 80km i-am facut pe ceata deasa. In ce masura este afectat un filtru de aer sport k&n de aerul ala foarte umed? Se poate intampla sa spele uleiul ala de pe filtru? Pe ploaie inteleg ca nu ajunge apa la el sau daca ajunge este foarte putina in schimb pe nenorocirea aia de ceata te faci fleasca de parca mergi pe ploaie. Editat Noiembrie 1, 2012 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 in nici un caz apa nu spala uleiul ala. de abia se curata cu detergentul lui. ideea este ca: cu cat e mai rece motorul cu atat dilatarea materialelor este mai mica. asta de obicei inseamna jocuri suplimentare cu uzuri ceva mai mari. dar la 2 liniute pe bord inseamna probabil doar o creste a consumului. mersul cu motorul complet rece produce pagube mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 In cazurile rare cand apar 2 liniute pe bord nu raman asa decat maxim 10 secunde apoi urca iar la 3. Consumul nu ma afecteaza asa mult ca iarna fac km mai putini. Ms de info cu filtrul sport, asa imi era de lene sa desfac ala sa-l ung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 ba, bagati un ochi la topicul cu bemve1200 sa vedeti ce tiganeala e acolo...... :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 nu-i mai bagati in aceeasi oala ca si acolo ca peste tot omul conteaza nu fierul de sub fund. fiecare cu personalitatea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 nu-i mai bagati in aceeasi oala ca si acolo ca peste tot omul conteaza nu fierul de sub fund. fiecare cu personalitatea lui. Corect, in ziua de azi, la ce preturi sunt, oricine poate sa isi cumpere un cazan si sa zica ca este motociclist... Momentan ma incurajez cu proverbul: "Apa trece, pietrele raman". Intelegeti voi la ce ma refer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 am si eu prieteni motociclisti cu bmw, oameni de toata isprava, care inteleg ca este doar o motocicleta ca oricare alta si nu se feresc sa spuna plusuri, minusuri, probleme etc. tot un fier este pana la urma. Astia care se cacao pe ei ca si-au luat legende ar fi facut la fel cu orice alta marca este vorba de om pana la urma. Noi sa fim sanatosi si sa ne tina buzunarele sa ne dam pe unde ne taie capul. Una peste alta cred ca este unul din cele mai ok topicuri de pe sectiunea asta si cel mai sarac in probleme de ordin mecanic/electric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Bei, cand mi-oi lua GS tot la sectiunea de vstrom voi scrie. Si io. 'rati ai naibii de betivi. Ca cum zicea si Mugur: "Bine ca ne-am intalnit si nu avem darul bauturii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 ba, bagati un ochi la topicul cu bemve1200 sa vedeti ce tiganeala e acolo...... :crack: Sau la Sportster 883-1200.Unul afirma ca HD are tehnologie high-tech deoarece a vazut el pe YouTube cum mergeau niste smecheri pe-o roata cu Sportsterele...D-aia e hi-tech... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 io sunt individios, cum vine iarna si n-avem ce face hai sa ne luam si noi unii de altii . asa sa treaca timpul mai repede. spre exemplu astia cu 650 sa ne luam cu astia de miare ca ei merge mai putin si consuma mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Fiecaruia dupa nevoi, posibilitati si...inteligenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Salutare. Careva din Buc pune de o plimbare in w-end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 eu merg maine la veliko, mergi ? plecarea de la omv city mall, la 10 45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 @bozoro Asa e, bre. Ia sa vad, ce as putea spune unuia cu 650.... bei puturosule! P.s. Acest post e un pamflet si trebuie luat ca atare. care puturos ca pana la greci a trebuit sa merg intr-un cilindru sa va tineti voi astia cu miarele dupa mine. P.s. Acest post e un pamflet si trebuie luat ca atare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Salutare. Careva din Buc pune de o plimbare in w-end? Vulcanii Noroiosi si Festivalul tuicii la Valeni. 350 km, plecarea din Petromul de la iesirea din Voluntari dincolo de Soseua de Centura, la 10 fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Am bidonul de 5 litri la mine. Il umplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 fmm de provideri de net.. abea acum am reintrat in mileniul 3 ( ms pt propuneri, acum le-am vazut. de acum voi lasa si nr de tel. daca mai pleaca cineva azi sau maine, dati va rog un semn la 0726 912 624 si va sun eu. din cate vad pe site-urile meteo, o sa fie frumos si maine, si cu soarele de azi inseamna ca o sa fie si mai uscate soselele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Traseul foarte frumos si vremea la fel. La 17 pe lumina eram acasa. Cateva poze de la obiectivul principal, Festivalul Tuicii de la Valeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Gospo, baga poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Era si vin si tuica, rece sau fiarta, destula, dar ne-am ferit de ea ca Dracu de tamania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 io sunt individios, cum vine iarna si n-avem ce face hai sa ne luam si noi unii de altii . asa sa treaca timpul mai repede. spre exemplu astia cu 650 sa ne luam cu astia de miare ca ei merge mai putin si consuma mai mult. sa-ti de d-zeu noroc la 6/49(si mie) ca dl 1000 am vrut si eu si m-am poticnit in 5-600 eur..la naiba..mor de draci uneori cand ma gandesc..off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 ms man..nu am somn uneori..daca as fi asteptat ceva..da' vad eu cum o dreg! bafta si plimbari placute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 ... si daca va apuca asha, o nebunie si vi se pare ca motoreta nu mai merge cum mergea... ca nu mai TRAGE cum tragea... ca s-a dus tot zvacul... ascultati sfatul meu... umflati cauciucurile! PS: Acest prost este un pamfletz... luati-l! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Fi cinstit si recunoaste, cat ai avut pe fata/spate? 0,8/1,2? Sau mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Deci bre, am fost azi la Valeni la festival, daca tehnica ne-a tinut separati ieri... un grup mixt, de vreo 20, cu mobre de toate formele, varstele si culorile. La final, seara pe la 21, ia ghiciti voi pe care mobra a vrut toata lumea sa se suie? Ah? si era si Busa, era si multe vitezane cu multi cai, era si Harley, era si K1200R nou, era si Intruder... Stroama fu cea mai dorita, defapt singura pe care au vrut sa o testeze, pt restu nici nu au mai avut ochi Insa cel mai important, mie imi place astept cu interes plimbari, mai anuntati si voi va rog, cat mai tine uikendurile. bafta! Editat Noiembrie 4, 2012 de siu_long Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate