Vulturul Cu Dinti Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Fi cinstit si recunoaste, cat ai avut pe fata/spate? 0,8/1,2? Sau mai putin. @vulturul cu dinti Ce ai patit, bre,ai ramas fara zvac? De-aia acum port topul dupa mine permanent, in care am absolut tot ce imi trebuie: trusa de scule, kit de pene, compresor, becuri plus sigurante de rezerva. O haina in plus, o cagula, ca sa fie. Hai zi, cat aveai la roata?! 1/1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Media am nimerit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Media am nimerit-o. Dar daca as fi mers prin nisipuri, as fi fost ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Ma gandeam sa dau o tura de o zi weekendul asta. Are cineva ceva planificat sau vrea sa vina si el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Ma gandeam sa dau o tura de o zi weekendul asta. Are cineva ceva planificat sau vrea sa vina si el? WTF? E luni bre!!! Sau sunt eu defazat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 WTF? E luni bre!!! Sau sunt eu defazat. Nu esti defazat, dar zilele sunt mai scurte toamna... sau, ma rog, pari genul "fazat" mai degraba pe zile de vara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 pai nu mai vorbiti de weekend in fata oamenilor muncii chiar in sfanta zi de luni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 dodel are douaj de ani, la el saptamana e scurta rau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Ma gandeam sa dau o tura de o zi weekendul asta. Are cineva ceva planificat sau vrea sa vina si el? vreau io, la ce te-ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Inchidere de sezon, Vama Veche, Burgas, sau celebrul, inegalabilul, Valiko Tarnovo. Pt primele doua plecare cel tarziu la 9, pt VT se poate si la 10. Editat Noiembrie 5, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 La mine weekendul incepe vinerea si se termina joi!!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 cascaval sau mozzarella???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Gospo, sunt ceva partii pe langa Tg. Neamt? Ne adunam la tine, iti facem consumatie la pizzerie, dam like-uri pe FB si-ti ridicam business-ul alaturi de distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 hm......nu e rea ideea. cate camere ai??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Domnii vstromisti, se aude ? Doctore, Vraji, Fabio, Mugur, Ride2esc, Harea, Pierro, Atw, As25, Cristea, Licurici Triculici, Nyky, Igi, Saint, Edutzu, FlorinRadu, Aecrag, J-hon, R600, Marcone, De2leiCuie, Shade, Sorin Danciu, Strome, Petre Andronescu, Bigboy, Rositmaster, Siulong, Sergiu_Q, Mesterila, Geloo, imi cer scuze daca am omis pe cineva, Hai sa ne-adunam dincolo, adica pe vstromania , sa stabilim locatia pt intalnirea de iarna, la vstromski!! Il stiti pe vstromski? Hai ca tot am promis o poza cu pizza, una fierbinte, se intinde cascavalul pe ea... Scuzati calitatea fotografiei, e facuta cu telefonul aburit. Livreaza-mi si mie doua piza cu detoate, prin email. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 tot nu mi-ai zis cate camere ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 daca nu iti ajung camerele ma gandeam ca poate iti faci si o vila cu 15-20 de camere sa avem unde face vstromski in fiecare iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 nu bre, nu ai inteles, o faci doar pentru noi sa avem unde sa vstromskaim in fiecare iarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Ma gandeam sa dau o tura de o zi weekendul asta. Are cineva ceva planificat sau vrea sa vina si el? te-ai hotarit la un traseu? eu merg doar miine, simbata. o tulcea-braila, o bulgarie la kavarna, ceva de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 La 6 o sa am meci deci cel tarziu la 5 vreau sa fiu acasa. o sa stau mai aproape de Bucuresti...nu stiu nici un traseu, cred ca o sa ma sui pe motocicleta si o sa merg pe unde imi vine pe moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Salutari! Astazi am net. Deci spuneti va rog, care bagati o tura de w-end, daca mai e loc ma inscriu. Mai verific diseara pe la ora 21. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) Cativa mergem la Veliko Tarnovo. Dintre vstromisti ATW si posibil AS. Intalnirea la benz de la intrarea in 1Dec, la 10. Regruparea la 11-11,30 la benz de dinainte de Vama. Editat Noiembrie 9, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 ok ms ma prezint dar spuneti-mi careva unde e benzinaria asta, intrarea pe 1dec de pe basarabia, de pe liviu rebreanu, sau theodor pallady? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Ca sa fie clar, e vorba de duminica, nu sambata - cel putin asa am inteles eu de la Bogdan. Benzinaria e la intrarea in comuna 1 Decembrie, pe soseaua spre Giurgiu, nu in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 aha, ms pe clarificare.. deja pregateam traista pt maine daca vrea careva sa ne adunam in buc, zona drumul taberii, sau soseaua viilor - sos giurgiului - progresul, dati un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate