bozoro Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 alea de la ari, ariete sau allballs. nu puneti Athena. ultimele pe care le-am pus au curs toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 alea de la ari, ariete sau allballs. nu puneti Athena. ultimele pe care le-am pus au curs toate. salut, Emilian - eu iau piese de la paulmoto Bozoro - vreau sa le testez - mi-am dorit de acum patru ani de cand le-am vazut prima oara, sper sa nu iti dau dreptate peste 3 luni stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kr3at0r Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Salutare. Cum vi se pare un consum de 6.5 (bucuresti - predeal - bucuresti) sofer + pasagera (160 kg) + top case (5 kg) cu o viteza de 100 - 120 ( bucuresti - campina) 70 (campina - predeal)? Mie mi se pare cam mult... Rectificare... dupa o recalculare am ajuns la concluzia ca mi.a consumat 5.6. Deci mi.a revenit inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Asa mai vii de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Multumesc de raspunsuri, si daca tot vorbim de furca - ce ulei recomandati? Marca si vascozitate? Am vazut la Polo ca aduc uleiuri Wilbers(20EUR), merita sau e fita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Salut, nu mi-am batut capul niciodata ca il cam schimb in fiecare an si cand a fost nevoie de creatie modificam vascozitatea + inaltimea coloanei de aer. de data asta o sa fie motul 7.5 - (parca asta e si full sintetic - prefer sa fie sintetic) cu 15cm coloana aer. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Athena daca nu ma insel nu are 2 arcuri ci unul singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Athena daca nu ma insel nu are 2 arcuri ci unul singur. sunt unele cu doua arcuri de la ei - ma uit pe model si zic care. stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Cele mai bune sunt cele OEM sau Athena NOK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Cele mai bune sunt cele OEM sau Athena NOK. da, alea NOK de la athena sunt cu doua arcuri. dar nush daca or fi cele mai bune. vedem. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Eu am servisat telescoapele de 3 ori din 2008 pana acum si tot aceleasi semeringuri le am.Nici o problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) pai aceleasi simeringuri le am si eu ... de muuuulta vreme. dar la un moment dat mai crapa si simeringurile. Editat Octombrie 7, 2013 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 A aparut pretul official , V Strom 1000 / 2014 : https://www.suzuki-gb.co.uk/motorcycles/motorcycles/adventure-sports-touring/vstrom/new-v-strom-1000/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 de vreo saptamana ne tot tiganim pe tema asta. merita sau nu merita 12.000? vezi pe facebook/vstromania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 12k???Se facura ai dreaq si japonezii nostri.Dar cine stie....Poate merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 ma rog, o sa fie sub 12000, dar nu e mult dupa parerea mea tinand cont de concurenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 (editat) Vreo 3700 euro in plus fata de modelul de 650.. sunt curios daca merita diferenta - pe la noi cand ar trebui sa apara la test drive? V-Strom 1000 ABS Promotion moviehttp://www.youtube.com/watch?v=8x5TceSXZz8 Editat Octombrie 8, 2013 de bocosb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 mai terminati cu prostiile. inca nu am bani de asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 (editat) Motocicleta in miscare nu mai este asa URATA iar mica japoneza este chiar simpatica...se da la pachet cu moto!!??? Editat Octombrie 8, 2013 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogaru Florin George Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Ciocul ala de la noul DL1000 imi amintea de ceva sinistru dar nu reuseam sa-mi aduc aminte exact ce, si acum mi-am amintit (cioc-cioclu): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibix2 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 (editat) Ciocul ala de la noul DL1000 imi amintea de ceva sinistru dar nu reuseam sa-mi aduc aminte exact ce, si acum mi-am amintit (cioc-cioclu): Baietii au gresit design-ul la far, trebuiau sa fie cate unul de o parte si de alta, si nu 2 in unul, asa gainutza noastra avea si cioc si ochi Editat Octombrie 8, 2013 de bibix2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 (editat) nu e de cioclu e de doctor. http://en.wikipedia.org/wiki/Plague_doctor Editat Octombrie 8, 2013 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Baietii au gresit design-ul la far, trebuiau sa fie cate unul de o parte si de alta, si nu 2 in unul, asa gainutza noastra avea si cioc si ochi Ar fi de vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 deci clar, nu merg 2 faruri la cioc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Io mai sed cu al meu vreo 2 sezoane. Cam astai decizia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate