vrajitoru Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Io-s fericit cand merg cu mobra. indiferent cum. oare ce inseamna??? Inseamna ca peste 100 km/h vezi bine in fata. Nu vezi totul in ceata din cauza vibratiilor castii. Asta vad eu peste 100. Ca sa mi se clarifice imaginea trebuie sa ma las mai jos. Nu mai vorbesc de zgomot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 pai io am Nolan N104. pana la 130 merg cu ea deschisa si tot nu vibreaza sau face zgomot. dupa 230 ma cam deranjaza nitel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 dupa 230 ma cam deranjaza nitel. Am patit si eu asta , e adevarat . Dar doar la mersul cu spatele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Aceeasi casca am si eu, N104. M-am obisnuit cu turbulentele de la parbriz, care vin direct in casca. Indiferent de viteza, nu simt nicio vibratie si nici suierat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 pune mana in dreptul oglinzilor. o sa vezi ca de acolo vin si turbulentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 la mine cel putin turbulentele nu sunt de la oglinzi.... mai ales ca au si alta forma find de kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Salutare, Ar fi cineva interesat de o toba Arrow cu galerii complete de titan? Mi se tot scurg ochii dupa un Leovince X3 sau macar un un Evo2 oval. M-am gandit la un 250 euro pentru Arrow - daca este cineva interesat - PM (decizia catre leovince o sa depinda de asta). Interiorul la arrow se reface foarte simplu prin scoaterea a 4 pop nituri. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccuculas Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Ce vulnerabil ești la ispite... :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 (editat) Ce vulnerabil ești la ispite... :-)) astept de doi ani ... Editat Mai 28, 2015 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 V-Stromania 2015 e in impas. Partea proasta este ca nu suntem nici pe departe suficienti ca sa acopere negocierea mea cu cei de la hotel.Eu am mizat pe aproximativ 70 de oameni. Nici macar inscrisi nu sunt atatia, daramite platiti. Sincer sa fiu incep sa imi fac griji. Destul de mari. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Vraji' cricu e pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Vraji' cricu e pe drum. URAAAA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Salutare, Ar fi cineva interesat de o toba Arrow cu galerii complete de titan? Mi se tot scurg ochii dupa un Leovince X3 sau macar un un Evo2 oval. M-am gandit la un 250 euro pentru Arrow - daca este cineva interesat - PM (decizia catre leovince o sa depinda de asta). Interiorul la arrow se reface foarte simplu prin scoaterea a 4 pop nituri. numai bine, paul poze cu toba. daca va deranjeaza zgomotul de masina de cusut cu toba OEM - v-o recomand cu incredere. Vine cu un silencer complet si un silencer taiat. Stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_Long_Xiao Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 V-Stromania 2015 e in impas. Partea proasta este ca nu suntem nici pe departe suficienti ca sa acopere negocierea mea cu cei de la hotel. Eu am mizat pe aproximativ 70 de oameni. Nici macar inscrisi nu sunt atatia, daramite platiti. Sincer sa fiu incep sa imi fac griji. Destul de mari. Toate cele bune! Eu ma voi inscrie, dar abea pe ~10 Iunie o sa pot face plata. Ma inscriu doar in ziua in care fac plata. Cei care pleaca din Buc, cand si la ce ora pleaca? Pleaca cineva din Buc, joi seara sau vineri la prima ora (5 dimineata)? Si daca nu se aduna un anumit numar ce se intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 eu o sa plec de joi dimineata din bucuresti. Vraji, cati suntem acum ? mai adunam niste BMW-isti daca V-stromistii nu vor sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Pana acum suntem 36 (+ cipone de la CT a platit azi + gicu a zis ca sigur vine) Eu am facut evaluarea pe la 70 de persoane. Si sa stii ca avem si BMW-isti. Si nici cu aia nu am adunat 70. Cred ca asa am eu noroc, ca si prima V-Stromania a fost tot cam pe acolo ca si numa de persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 atunci punem anunt si pe forum dacia daca v-stromisti nu mai sunt in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Vraji' cricu e pe drum. A ajuns. Dupa masa ma chinui sa il montez singurel. Sper sa imi si iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Astăzi am comandat stickere noi, cele originale îmi displac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 tristețea unei femei naive ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 A plecat bivolu' la Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Da mai are pana ajunge. Cheile Bicazului, here Wee come !! (Pun intented) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Salutare la toti. Dupa cativa ani de cbr f4 si dupa cativa ani de pauza, am revenit la moto. Detin un vstrom 650 k7. Tin sa ii multumesc domnului @ivanp pt sustinere si ajutorul ce mi l-a oferit. Pt viitor vreau sa ii pun un cric central, un scut aluminiu si mai vedem ( nu-mi plac chitibusuri sau "tunareli" ) Poze cu noua jucarie si cu cea veche ce am "transformat-o" in touring . Sa ne vedem cu bine pe drumurile patriei. Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 pune mana in dreptul oglinzilor. o sa vezi ca de acolo vin si turbulentele. Le-am dat jos si a fost mult mai bine dar ma durea gatul in trafic ) Am primit de la un amic niste oglinzi rotunde de la un ktm 990 adventure si nu mai sunt atatea turbulente. Acum vreau sa aplec parbrizul original pe spate cu distantieri si suruburi mai lungi in partea de jos. Daca nici atunci nu rezolva mare parte din turbulente am sa incerc un deflector home made. Inca nu-mi permit un parbriz aftermarket si caut cumva sa rezolv cat mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 un deflector de la MRA costa aprox 270 de ron. e scum dar nu e foarte scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate