enemy2day Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 salut, am neovie de putin ajutor: azi, cand schimbam lichidul de frana, m-am gandit sa si sterg rezervorul de pe ghidon de resturile lichidului vechi. in momentul asta am agatat cu carpa o piesa mica de tabla (poza 1). nu am apuca inainte sa vad ce pozitie avea mai exact in rezervorul de lichid de frana (poza 2) asa incat am fixat-o apoi cum mi s-a parut si mie mai logic (poza 3). stie cineva daca asa trebuie sa stea? si ce rol are piesa aia? mentionez ca apoi am aerisit franele si totul merge ok, dar parca n-am chef sa aflu la 140kmh ca de fapt piesa trebuia sa fie pusa altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei0912 Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Din moment ce merg franele, ma gandesc ca e ok.Nici nu vad cum ar putea sa stea altfel.. Mai e cumva un loc in care sa se nimereasca? :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 pai...tot acolo dar cu piciorusele alea 3 in sus....habar n-am altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Nu cred. E montată ok, eu nici nu credeam că se poate scoate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 E ok. Cand lasi frana, pe gaurica mica tasneste lichidul din instalatie. E o piesa "anti-tasnire" sa spun asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Au venit tampoanele. Trebuie făcut ceva special sau se instalează ca atare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Da. Le urezi spor la munca inainte. Sa nu se simta neglijate. Glumesc evident, da-le nitica vaselina sa nu se usuce si sa crape. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Am siliconica+teflon, cu calciu, pentru angrenaje, cu litiu și universală. De care să fie? Vorbesc serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 cauciucu de regula se intelege bine cu siliconudilema mea e de unde ai tu siliconica cu teflon, caci de regula cele cu teflon sunt facute sa reziste la muuuuuuulte grade, unde siliconu nu prea mai face fata. Aia cu litiu e aia universala si cam tot litiu are si aia pt angrenaje dar e mai vascoasa un pic si din cate stiu io nu face rau cauciucului. Sprayul ala de la lidl cu silicon se intelege de minune cu cauciucu. Sunt convins ca si vaselina pe baza de litiu.Dar tre sa recuosc ca ii buna asta cu sa le vb frumos inainte si sa le urezi spor la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Am o cutiuță de vaselină cu t+s, pun poză când ajung acasă. Astea au venit + filtrul de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 (editat) Am o cutiuță de vaselină cu t+s, pun poză când ajung acasă. Astea au venit + filtrul de ulei. ca atare.eu le-as da cu un pic de vaselina siliconica ... un fel de crema de intretinere. si sa cureti bine suprafetele de contact cu o perie de sarma de mizeria ce s-a depus. bafta, paul Editat Februarie 14, 2017 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Merci pentru îndrumări! » Post actualizat in 14 Feb 2017 10:43 Am și un tub cu lichid întreținere chedere. E mai bun ăla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Au dreptate colegii. Vaselina aia t+s cred ca e minunata. Nici eu nu am avut niciodata. Ala de chedere e cam apa de ploaie si probabil se si ia repede cu apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Musai trebuie să mă uit pe eticheta sufletului... Dar teflon are sigur. Deci nu îi bună. » Post actualizat in 14 Feb 2017 12:20 Deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Ba da-i ca-i buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Mai incerc inca odata sa vad daca reusim sa strangem comenzi de inca 13 tricouri cu V-Stromania: http://vstromania.ro/index.php?option=com_kunena&Itemid=2&func=view&catid=48&id=10385#10676 Reamintesc ca daca facem 40 de tricouri nu mai platim cei 384 de lei pentru realizarea machetei dupa designul nostru. Toate datele si poze puteti vedea in linkul de mai sus. Haideti ca se apropie vara si vor fi adevarate pentru calduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Tampoanele au fost unse bine si montate. Inainte am curatat locasele cu rurete de vase, sters bine cu servetel umed. Am pus folie deasupra, sa nu intre praf, pana montez agregatul la loc. Alea originale arata ca dracu' in partea din spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 bre da urat rata!!! zici ca s-a dat ala numai pe o roata sau a facut numai offroad. nu am mai vazut asa distruse la vstrom. ((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Naiba să le ia. Sunt foarte curios ce o fi prin motor și cum se prezintă acele de la amortizor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 (editat) Sunt curios cand vine vremea frumoasa, sa ne mai si plimbam putin tractoarele! Ptobleme existentiala: De ce trece vara asa de repede si iarna asa de greu? Hai sa ne strangem la tricouri. Pe unde ne plimbam sezonul ce vine? Editat Februarie 15, 2017 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Taaaare greu vine primăvara. Și or să cam fie mai frig ca anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 uscat sa fie, frigul nu e o problema. am echipament corespunzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edutzu Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Mai incerc inca odata sa vad daca reusim sa strangem comenzi de inca 13 tricouri cu V-Stromania: http://vstromania.ro/index.php?option=com_kunena&Itemid=2&func=view&catid=48&id=10385#10676 Reamintesc ca daca facem 40 de tricouri nu mai platim cei 384 de lei pentru realizarea machetei dupa designul nostru. Toate datele si poze puteti vedea in linkul de mai sus. Haideti ca se apropie vara si vor fi adevarate pentru calduri. Am completat formularul online de pe Vstromania pt 1 bucata. Intrebare: Ala de pe tine este L? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 uscat sa fie, frigul nu e o problema. am echipament corespunzator. Cu mănușile stau cam rău, dar montez hand-guards și sper să fie mai bine.Mă duc să montez mai întâi toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 manusi incalzite, cea mai eficienta solutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate