Sergiu_Q Postat Aprilie 2, 2017 Share Postat Aprilie 2, 2017 Are cineva vreun plastic din asta si nu are nevoie de el ? Am reusit sa-l rup si pe asta când l-am scos din portbagaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Are cineva vreun plastic din asta si nu are nevoie de el ? Am reusit sa-l rup si pe asta când l-am scos din portbagaj Se poate repara asta foarte usor. Operatiunea ar fi cam asa: -Clipsuri de metal bagate in carena -Fibra de sticla pusa pe interior -Chit de fibra pentru uniformizat -Chit spray pentru plastic -Spray negru mat pentru plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 daca nu gaseste Fabio una ramasa de la un v-strom dezmembrat la asta ajung ruptura e destul de curata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 daca nu gaseste Fabio una ramasa de la un v-strom dezmembrat la asta ajung ruptura e destul de curata. Daca o vei repara punand si niste clipsuri de metal,nu vei avea probleme. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 De vreo 4 luni trebuiau montate... » Post actualizat in 03 Apr 2017 18:34 Trebuie sa vad cum se comporta la drum, daca am vibratii si/sau alte probleme. Am gasit deja loc pentru a instala proiectoarele, ramane sa aleg un set, cat mai mici ca dimensiuni si putere. Scutul va fi si el demontat, modificat, sudat si vopsit, eventual voi incerca sa confectionez unul din tabla de aluminiu sau dur-aluminiu de cca 2 mm, insa ramane problema vopsitului, am mai incercat in trecut si s-a belit toata vopseaua de pe el. Poate nu am pregatit eu bine suprafata. In fine, mai e de lucru la motor, dar e nevoie de timp si ceva banuti. Daca totusi are cineva un scut de metal (aluminiu) la dispozitie si vrea sa il vanda, sa spuna un pret. Daca e prea mare pretul, voi prefera sa mi-l fac singur sau sa il modific pe cel actual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Bună seara, este cineva care a adaptat coburile de la "Heavy duties" la vstrom 1000 nou? Am sunat azi și nu au suporți decât pt vstrom K. Vreo sugestie? Mulțumesc I-am intrebat si eu si am primit raspunsul asta: Ne pare foarte rau, nu vom putea executa accesoriile pentru noul tau motor, ne pare foarte rau. O zi buna, Alecu Daca gasesti pe cineva sa ma anunti si pe mine te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 (editat) Are cineva vreun plastic din asta si nu are nevoie de el ? Am reusit sa-l rup si pe asta când l-am scos din portbagaj Lipci Hosch- kleber, garantat, vopsit cu spray negru mat sau texturat, sau folie. Editat Aprilie 4, 2017 de sorin 666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Am dat si eu comanda de adezivul ala, vad ca e fantastic, chiar am cateva chestii pe care le-as putea rezolva (inclusiv ciclonul de la aspirator). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_fazer Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Ceva pareri despre Pirelli Scorpio Trail 2 ? Cam cati km duc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Lipici nu alta. Duc in jur de 20k +/-, tine mult si de stilul de mers. Pe off mai greu nu sunt cine stie ce, dar pe un drum de tara lejer sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_fazer Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Multam fain . O sa trebuiasca sa schimb gumele si nu sunt decis : Next, Scorpio, sau clasicul Anakee 3 care e acum pe mobra . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Ultima suta de metri pentru tricourile DryKlim cu V-Stromania si harta pe umar: http://vstromania.ro/index.php?option=com_kunena&Itemid=2&func=view&catid=48&id=10385 Deja se fac plati. Cine mai vrea sa se inscrie si sa plateasca acum ca pe urma patesc la fel ca si cu hanoracele cand s-au trezit multi ca vor dupa ce s-au facut, Aveti in postul ala si poze si linkuri pentru inscriere si plata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_Long_Xiao Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 (editat) Deci stati asa, ca am intrat in tabel, am completat, am finalizat, si nu vad rubrica "de platit". Cat am de platit pt un XXXL, rosu, cu toate imprimeurile? Sa stiu cat transfer... Editat Aprilie 5, 2017 de Horia_Long_Xiao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 5, 2017 Share Postat Aprilie 5, 2017 Pentru cei care nu ati desfacut niciodata etrierii fata, faceti-va o pomana si puneti mana de ii dezmembrati oleaca. Pistonele erau pline de jeg, am si cateva urme de coroziune pe unul. Nu va curge lichid pe acolo, dar e bine de stiut. Garniturile erau in stare buna, totusi. Ma mir cum de nu a curs nimic pe acolo, avand in vedere ca jumatate din lungimea pistoanelor erau full de jeg, pe care l-am indepartat cu periuta de dinti si smirghel de 1000 imbibat cu motorina. Interiorul etrierului insa e impecabil, ceea ce e de apreciat. Am pus vaselina cu cupru pe toate partile de frictiune ale etrierului aflate la vedere, inclusiv pe spatele placutelor. Maine voi desface si celalalt etrier, in caz ca mai am lichid de frana intr-un bidonas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 (editat) Lipci Hosch- kleber, garantat, vopsit cu spray negru mat sau texturat, sau folie. mersi. e bine de stiut! am gasit plasticul intreg la Fabio deci am scapat de grija. o sa il lipesc si pe cel vechi (poate il vand pe ebay ) Editat Aprilie 6, 2017 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Neata buna rideri, Am schimbat cei 3 rulmenti de la roata spate si simeringurile. A ramas jocul fata-spate care e de la tampoanele de cauciuc. Nu e mare, dar e. Am inspectat tampoanele vizual si par ok. Intrebarea mea e daca sunt efecte secundare daca nu le schimb. Multumesc, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Am dat si eu comanda de adezivul ala, vad ca e fantastic, chiar am cateva chestii pe care le-as putea rezolva (inclusiv ciclonul de la aspirator). de unde l-ai luat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Neata buna rideri, Am schimbat cei 3 rulmenti de la roata spate si simeringurile. A ramas jocul fata-spate care e de la tampoanele de cauciuc. Nu e mare, dar e. Am inspectat tampoanele vizual si par ok. Intrebarea mea e daca sunt efecte secundare daca nu le schimb. Multumesc, Mihai cel mai mult va resimti lantul care o sa trebuiasca sa absoarba toate socurile accelerarii si decelerarii. le poti carpi provizoriu cu bucati de camera de roata bagata pe langa ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 nu cred ca are joc asa mare incat sa intre camera de bicicleta eu am luat niste latex subtire pe care pana la urma l-am scos. cand jocul devine prea mare schimbi tampoanele si gata. e normal sa aiba un mic joc. de asta au si pus tampoane de cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 cel mai mult va resimti lantul care o sa trebuiasca sa absoarba toate socurile accelerarii si decelerarii. le poti carpi provizoriu cu bucati de camera de roata bagata pe langa ele. Mersi Fabio! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 de unde l-ai luat ? De pe site-ul lor din Ro. Cred că ajunge mâine. » Post actualizat in 06 Apr 2017 16:09 Servisat şi celălalt etrier. Era sa cad in nas azi în intersectie, când maşina din faţă a frânat brusc înainte să vireze stânga. Deci nu am muncit degeaba. Umplut rezervorul cu lichid (luat din oraş, pe un vânt cumplit - 55 km), reglat maneta, verificat scurgeri. Lichidul e TRW, 12 lei pentru 500 ml, pus peste alt lichid, tot nou, dar care a fost insuficient. Urmează plăcuţele, Brembo albastre musai (tot de astea am). Mâine lipesc si rimstripes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 cel mai mult va resimti lantul care o sa trebuiasca sa absoarba toate socurile accelerarii si decelerarii. le poti carpi provizoriu cu bucati de camera de roata bagata pe langa ele. salut, ... si o sa se uzeze mai repede lantul din cauza socurilor. daca vrei sa tii mobra - nu inteleg de ce nu ti le-ai lua acum. ... peste 10k km cand uzezi si un lant de-am'pix si tot aici ajungi - sa le schimbi. mai ales ca mergi nervos cu mobra si nu o ierti - am citit in presa. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 salut, ... si o sa se uzeze mai repede lantul din cauza socurilor. daca vrei sa tii mobra - nu inteleg de ce nu ti le-ai lua acum. ... peste 10k km cand uzezi si un lant de-am'pix si tot aici ajungi - sa le schimbi. mai ales ca mergi nervos cu mobra si nu o ierti - am citit in presa. stima, paul Salut Paul, Pana gasesc niste bani pentru noua Africana vreau sa tin mobra...asta inseamna cativa ani buni. Imi aduc tampoane de cauciuc originale Suzuki cei de la Motorline din Tirgu-Mures la 38 lei/buc doar ca ajung in aproximativ doua saptamani si cum vreau sa ies duminica la o tura mai lunga am pus temporar bucati de camera de roata. Sigur in presa de scandal ai citit ca merg nervos cu mobra. Toate cele bune, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 38 lei e probabil cel mai bun pret din tara. Nu patesti nimic in doua saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Multam fain . O sa trebuiasca sa schimb gumele si nu sunt decis : Next, Scorpio, sau clasicul Anakee 3 care e acum pe mobra . Uita-te si la Continental TKC 70. Eu am de anul trecut si sunt geniale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate