Sari la conținut

Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050

Postări Recomandate

Uite inca o intrebare :)

vreau sa imi cumpar un inaltator de ghidon de tipul "barbackriser".

http://www.romimoto-piese.ro/category/10213060000/article/469443 - Offset: 16mm catre pilot și 25mm în sus

http://www.romimoto-piese.ro/category/10213060000/article/469445 - Offset: 16mm catre pilot și 35mm în sus

Eu am 1.98m si cred ca m-ar avantaja cel de 35mm insa nu stiu daca mai ajung furtunele si cablurile...

Ce parere aveti?

stima.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut,

nu o sa sesizezi diferenta in poze la intinderea cablurilor. rutarea e aceeasi doar tragi un pic de ele ca sa muti toata lungimea "libera" deasupra de "arcurile" prinse pe jug prin care trec cablurile de la comenzi. vor sta un pic mai tensionate atunci cand este bracat ghidonul maxim.

ajuta la pozitie - 177cm eu - aceeasi chestie - stateam intins/aplecat spre ghidon - acum e mai ok.

iti mai recomand si un kit de coborare scarite - http://www.adventuretech.biz/footpeg-and-control-lowering-kit.html - stai cu genunchii mai relaxati.

mai poti modifica si saua ca sa iti mai ajustezi pozitia - sus/jos sau fata/spate.

stima,

paul

Link spre comentariu

La 21.03.2014 la 13:40, kr3at0r a spus:

m-am mai uitat si eu la cele de la LSL si cele de la SW-Motech... si m-am decis la SW-Motech... mi-a placut mai mult finisajul.

:D

fix d'aia am pus link sa vezi ca si mie mi se pare ca au finisajul mai oki si banii sunt tot pe acolo. in plus au si negre si argintii.

bafta,

paul

Editat de ivanp
Link spre comentariu

La 21.03.2014 la 13:51, bogdan_harea a spus:

Ultimile "creatii" din colectia primavara-vara 2014.

Eu zic sa te apuci sa proiectezi unele pentru V-Stromul nou, care sa stea lipite de motor, ca alea originale:

post-6232-0-80488500-1395479514_thumb.jpgpost-6232-0-55233400-1395479515_thumb.jpg

;)

Link spre comentariu

Mai greu de facut cutii din aluminiu profilate pe motocicleta, dar, cu decupare la toba latimea pe spate cu cutiile mici, 40 L, nu cred sa depaseasca 85-90 cm. In poza pusa de tine daca plecam de la latimea cauciucului (15,4mm), latimea cu cutiile originale iese undeva putin peste 80 cm, deci tot pe acolo. Ia tu DL-ul de 1000 si mai vedem. :)

Editat de bogdan_harea
Link spre comentariu

Latimea ghidonului in specificatii e 865mm, iar daca masori pe poza aia cu motorul vazut de sus, gentile par sa aiba cam 774mm. Oricum, sunt clar mai inguste decat ghidonul, iar asta ajuta mult in trafic.

Abia astept sa apara asta nou si la noi, intre timp bag la pusculita. :)

Link spre comentariu

• Ruginel changed the title to Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050
  • ivan pedala locked și unlocked this topic