lauramarginea Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Ti-am scris PM dar ai toate datele pe site www.konvoi.ro Ciprian .din Limasol Cipru in vizita la noi:) baietas de nota10!!!!!!!!!!!!!! Black konvoi....... http://www.youtube.com/watch?v=h7uSqhfP-JM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 ce greutate au cutiile laterale per bucata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 (editat) Topcase-ul ce dimensiuni are (lungime/latime/inaltime? LE acum am vazut pe site 440x400x380. Editat August 30, 2011 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 (editat) o geanta are aproximativ 2,8kg 3kg topcase-ul este o dimensiune standard data pe site darrrr pot sa il fac la cit doresti tu Editat August 30, 2011 de lauramarginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Recunosc ca merita toti banii cele de la KONVOI sunt super! Eu am cumparat de la HORNBACH 3 cutii de scule si le-am adaptat pe un Transalp...sunt incapatoare dar sunt foarte subtiri (0,5 mm tabla).Inca nu le-am testat la o tranta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Recunosc ca merita toti banii cele de la KONVOI sunt super! Eu am cumparat de la HORNBACH 3 cutii de scule si le-am adaptat pe un Transalp...sunt incapatoare dar sunt foarte subtiri (0,5 mm tabla).Inca nu le-am testat la o tranta.... SA NICI NU LE TESTEZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Crom..................paint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 (editat) Lipseste Australia din poze. Cromul a invatat si cucerit un continent Oricum, nu-s valabile decat daca le pui pe ceva chopper Editat Septembrie 2, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Am observat si am rectificat:) Asa e bine sefu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Asa e bine sefu? arata foarte bine...felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 230 euro doar gentile sistem de montaj..nush ce suporti ai aia rezolvi tu sau rezolv eu da tre sa vi cu mobra Imi cer iertare tuturor celor care mi-au scris pentru faptul ca nu le-am raspuns.Pe data de 10 septembrie 2011 scumpa si iubita mea sotie, a plecat spre ceruri mult prea devreme la varsta de 42 de ani.Va ramane vesnic in amintirea nostra. Aveti grija de voi,iubitiva si fiti fericiti,traiti fiecare secunda linga persoanele dragi,sfarsitul poate veni oricind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Condoleante. Nimic nu poate fi mai trist decat pierderea unei fiinte dragi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Condoleanțe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Va multumesc tuturor celor care cu un gand bun au fost linga noi new...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) Va multumesc tuturor celor care cu un gand bun au fost linga noi new...... De cate ori privesc cutiile facute de tine nu-mi revin si nu ma pot abtine sa nu te felicit. Arata intr-un mare fel! Acum ca ai produsul, nu-ti pot ura decat cat mai multe comenzi si succes in afaceri. Urmatoarea motocicleta o voi dota cu cutiile tale. Editat Septembrie 20, 2011 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 20, 2011 Admin Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) Condoleante pentru sotia ta.. Sa fii tare, refugiaza-te in munca daca nu ai copii sau petrece mult timp cu ei, daca-i ai.. Dupa un timp refa-ti viata, singuratatea ucide.. Dumnezeu s-o ierte.. Editat Septembrie 20, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 (editat) Condoleante pentru sotia ta.. Sa fii tare, refugiaza-te in munca daca nu ai copii sau petrece mult timp cu ei, daca-i ai.. Dupa un timp refa-ti viata, singuratatea ucide.. Dumnezeu s-o ierte.. Va multumesc mult la toti pentru gandurile bune.Am o fetita de 10 ani si un baiat student la medicina.Lucrez pina cad lat ca sa imi ocup mintea.Nu mai exista nimic decit un gol imens.......... Bogdan ma bucur ca iti plac si pentru tine cind o fi mai am ceva special:) . Ma sunat azi cineva de la vstromania imi cer scuze nu am retinut numele il rog daca citeste sa revina cu un telefon Editat Septembrie 21, 2011 de lauramarginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 22, 2011 Autor Share Postat Septembrie 22, 2011 Recunosc ca merita toti banii cele de la KONVOI sunt super! Eu am cumparat de la HORNBACH 3 cutii de scule si le-am adaptat pe un Transalp...sunt incapatoare dar sunt foarte subtiri (0,5 mm tabla).Inca nu le-am testat la o tranta.... cat costa una si cati litri are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 cat costa una si cati litri are? Litrajul poti sa il stabilesti tu,pretul ramane acelasi 115 euro o geanta 130 un topcase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 22, 2011 Admin Share Postat Septembrie 22, 2011 Cred ca se referea la cutiile de la Hornbach.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Cutia "de Hornbach" costa 220 ron si are 35 litri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Cutia "de Hornbach" costa 220 ron si are 35 litri Imi dati un link sa vad si eu cutiile alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 In ceea ce priveste aspectul, e clara treaba, cutiile din fibra+aluminiu arata foarte bine Dar ma intreb cum stau la capitolul rezistenta la cazaturi (viteza mica, genul offroad usor).... nu e casabila fibra?, sunt mai rezistente decat cele din aluminiu? Daca le-a probat cineva in asemenea conditii, poate ne explica si noua ce si cum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 In ceea ce priveste aspectul, e clara treaba, cutiile din fibra+aluminiu arata foarte bine Dar ma intreb cum stau la capitolul rezistenta la cazaturi (viteza mica, genul offroad usor).... nu e casabila fibra?, sunt mai rezistente decat cele din aluminiu? Daca le-a probat cineva in asemenea conditii, poate ne explica si noua ce si cum.. Nellu draga nu mai fac demult nimic din fibra.Sunt full aluminiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Nellu draga nu mai fac demult nimic din fibra.Sunt full aluminiu Ok !.... imi cer scuze, m-am grabit cand am citit topicul Arata foarte bine cutiile, mult succes in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 25, 2011 Autor Share Postat Septembrie 25, 2011 Cutia "de Hornbach" costa 220 ron si are 35 litri super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate