lauramarginea Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 60-65km/h si a lovit parapetele metalic cu geanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 la ce viteza a cazut? aproximativ? mi se pare ca arata bine geanta Sunt sceptic in ceea ce priveste acel "bine" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Sunt sceptic in ceea ce priveste acel "bine" Poi nush dar daca iau in calcul ca a alunecat vreo 20m si a lovit parapetele metalic zic eu inca e destul de onorabil......bine e ceva relativ adica a ramas cu lucrurile in geanta nu sau imprastiat pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Sunt sceptic in ceea ce priveste acel "bine" adica in mare isi pastreaza forma si nu necesita decat niste powertape ca sa iti continui drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Mda, date fiind conditiile, orice sidecase fara protctie de fier forjat si-o lua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Mda, date fiind conditiile, orice sidecase fara protctie de fier forjat si-o lua. Zic eu ca e ok ca bikerul a scapat restu vb aia fiare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero_motoshop Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Foarte foarte foarte faine! Felicitari pentru produsele de calitate pe care le produci! Usor off-topic: Stiu ca nu l-ai luat de mult timp si poate nu ai apucat sa te dai mult cu el, dar, m-am gandit ca poate te conving sa profiti de serile lungi si sa ne scrii si noua o recenzie la Tiger. Hm, ce zici ? De cand tot ma uit, poate, poate ai postat in topicul recenziilor, fiindca tare jonglez intre el si ceva 2 in V de 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Sorry da ....inafara ca strange praful ...nu am nimic de zis.Nu l-am miscat 1m:( la anu............o sa iti dau un raport complect pina atunci e ornament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Zic eu ca e ok ca bikerul a scapat restu vb aia fiare.... cit au costat coburile pt dakarul de ct,ceva poze suplimentare se poate .ast rasp si la tel 0722318215.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Domnul meu, ti-am vazut cutiile pe ADVRider la Tiger-istii cu XCuri. Baietii par incantati de oferta si de produs! Sa ai noroc de multi clienti de pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Domnul meu, ti-am vazut cutiile pe ADVRider la Tiger-istii cu XCuri. Baietii par incantati de oferta si de produs! Sa ai noroc de multi clienti de pe acolo! Iti multumesc Switch...nu de clienti ma plang.Afacerea merge chiar binisor.Dar m-au lasat puterile si posibil sa vand afacerea asta.Oricum planul urmator e ceva mai ...bizar sa zic asa.Ma gandesc la un automobil de oras cu o forma foarte atragatoare cu un motor diesel de 500cmc intru-un singur piston.Am furnizorul de motoare,de suspensie si alte citeva.Trebuie doar curaj....sa ma apuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) Ce-ai zice sa pui motorul ala pe un cadru de mobra? Am eu unul de domi Editat Noiembrie 7, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Ce-ai zice sa pui motorul ala pe un cadru de mobra? Am eu unul de domi M-am gandit si la asta dar sunt mult mai in tema cu normele pt omologare la o masina decit la o motocicleta...eventual se poate omologare artizanala.daca te mananca cum imi ajunge primul lot (am o comanda de 10 motoare) iti dau unu sa te joci Consumul e de tot rasul.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 M-am gandit si la asta dar sunt mult mai in tema cu normele pt omologare la o masina decit la o motocicleta...eventual se poate omologare artizanala.daca te mananca cum imi ajunge primul lot (am o comanda de 10 motoare) iti dau unu sa te joci Consumul e de tot rasul.......... Sunt mai mult curios si avand o gramada de piese de domi in plus, ma si intereseaza cumva. Tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Motocicleta diesel ...e un subiect la care multi dintre cei pasionati de enduro-touring viseaza. Diesel = cuplu mare la turatie joasa [de aia toti cei care fac offroad adevarat pe 4 roti prefera diesel] Diesel = consum mic adica autonomie mare fara sa ai un rezervor supradimensionat Diesel = greutate mare a motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) Nu ma deranjaza cele 250kg ale BMWului meu. Ma deranjaza ca e cat o vaca de lat, rotile sunt departate, cercul de virare e larg, greutatea e prost distribuita la viteza mica si, drept urmare, motocicleta e un cosmar in oras. Mi-as face ceva cafe-racer cu cadru e domi si motor din asta. Probabil e Diesel 2T... ar conta foarte mult dimensiunile. Editat Noiembrie 8, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 adevarata problema e puterea. monocilindru de 500 cmc daca nu are turbina are probabil sub 20 de cai. cu siguranta trebuie sa te joci la rapoartele de transmisie ca sa obtii ceva utilizabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 adevarata problema e puterea. monocilindru de 500 cmc daca nu are turbina are probabil sub 20 de cai. cu siguranta trebuie sa te joci la rapoartele de transmisie ca sa obtii ceva utilizabil. Ar trebui facut un topic nou eventual sa nu poluam pe aici ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 De aia am tacut Cand o fi ceva mai concret... poate. Cine stie? Spor la cutii pana atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) O sa fie stai relax.E proiectul de iarna. Pina atunci cutii cutii cutii Editat Noiembrie 11, 2011 de lauramarginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Poti sa pui te rog o poza de detaliu cu barele de pe perechea aia de cutii. Poate dai si o explicatie. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Poti sa pui te rog o poza de detaliu cu barele de pe perechea aia de cutii. Poate dai si o explicatie. Multumesc. Poi treaba e simpla.In loc de 4 agatatori ai cite una pe toata lungimea gentii.Era o proba asa de test sa vad ce zice omu in general Ma gandeam ca poate de multe ori ceea ce vrei sa legi pe cob nu e chiar asa de mare si cele 4 agatatori fiind pe capete ...ma rog asa poti lega unde vrei ce vrei pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Mai sus vad un top case negru. Ce dimnsiuni/pret are? Se poate monta pe un astfeld e rack: http://shop.sw-motech.com/lshop,showdetail,13211474728799,en,1321150860-8946,,GPT.07.558.100__B,,,.htm ? Multumuesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Mai sus vad un top case negru. Ce dimnsiuni/pret are? Se poate monta pe un astfeld e rack: http://shop.sw-motec...8.100__B,,,.htm ? Multumuesc frumos. Da se poate monta fara nici o problema dimensiunile sunt 400x350x360 dar pot sa fac la dimensiunea ceruta de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Gresesc sau asta inseamna un volum de aproximativ 50L? Cred ca e o dimensiunea generoasa. Care ar fi pretul pentru aceasta cutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate