raoulserban Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 de fapt sunt 2 variante , fiecare cu alte 2 subvariante atat vreme cat clientul stie ce vrea si exista optinea ai sa ai succes. Totusi, capace culisante?faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 eu unul, le am cerut FARA BALAMALE...deci ai chiar mai multe optiuni... de fapt sunt 2 variante , fiecare cu alte 2 subvariante atat vreme cat clientul stie ce vrea si exista optinea ai sa ai succes. Totusi, capace culisante?faci? culisante ...sincer e cea mai mare PROSTIE daca le ai lovit si se deformeaza sina de rulare..... TE UITI LA ELE sau ..pot sa ti fac cadou un DESFACATOR DE CONSERVE..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 de fapt sunt 2 variante , fiecare cu alte 2 subvariante atat vreme cat clientul stie ce vrea si exista optinea ai sa ai succes. Totusi, capace culisante?faci? cred ca la cerere ti le face si cu fermoar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) Foarte buna ideea cu canistra, o voi aplica si eu Bogdan, sper ca nu e inventie patentata In ultima vreme este aproape standard. Am facut mai multe. Problema numai la anumite modele unde iese cam lata in spate. Recordul de ingustime cu canistra de 5 L si bagaje este a mea care dintr-o nimereala si potrivire perfecta, a iesit la 880 mm pe spate. Mi-a prins bine de cateva ori, dar in general merg cu ea goala. de fapt sunt 2 variante , fiecare cu alte 2 subvariante atat vreme cat clientul stie ce vrea si exista optinea ai sa ai succes. Totusi, capace culisante?faci? Nu am auzit de asa ceva! Cel mult niste extensii culisante amplasate sub cutii pt piese si scule. Editat Martie 26, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) Minim 20 kg/ cutie. Cu siguranta nu te referi si la topcase. Suportul, chiar daca are acele grinzi pana la jumatate, nu va rezista. In prima poza se vede ca toata greutatea topcase-ului este in aer. Am aceeasi problema si din cauza greutatii+vibratii s-au strambat traversele suportului. Cel putin asta am patit eu si doar daca te uiti la poza aia, e clar ca ceva nu este in regula.....nu as recomanda sa incarce mai mult de 7-10kg. Editat Martie 27, 2013 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) La GS proprietarul a vrut topcase-ul mai jos. Am renuntat la suportul original BMW si toate placile adaptoare din plastic si l-am inlocuit cu o placa din aluminiu de 6 mm intarita pe dedesupt cu platbanda de otel pusa pe cant, plus teava de 17 mm . A iesit foarte rigid. Prinderile originale Givi le-am inlocuit tot cu aluminiu. Primul lucru care se va rupe va fi topcas-ul in sine si apoi suportul gandit de noi. Editat Martie 27, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) La GS proprietarul a vrut topcase-ul mai jos. Am renuntat la suportul original BMW si toate placile adaptoare din plastic si l-am inlocuit cu o placa din aluminiu de 6 mm intarita pe dedesupt cu platbanda de otel pusa pe cant, plus teava de 17 mm . A iesit foarte rigid. Prinderile originale Givi le-am inlocuit tot cu aluminiu. Primul lucru care se va rupe va fi topcas-ul in sine si apoi suportul gandit de noi. In cazul asta probabil o sa crape suportul(baza) topcasului, adica partea in contact cu suportul de aluminiu, din cauza vibratiilor. Cu cat este mai in consola cu atat va vibra/balangani mai mult. Si eu tot suport de aluminiu am cu grosime de 4 cred, insa marea problema este ca la incarcare mare din cauza centrului de greutate scos in exterior se va balangani foarte rau si probabil cel mai slab cedeaza.....oricum, misto suportul, eu am platit scump foita mea de aluminiu. Editat Martie 27, 2013 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 (editat) Ma indoiesc, nu cara termopane cu topcase-ul. Le poate duce in cutiile laterale. Editat Martie 28, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 29, 2013 Admin Share Postat Martie 29, 2013 S-au pus tot felul de intrebari despre deschidere/balamale/pe ce parte, dar nu am gasit ceea ce ma interesa, de aceea intreb daca nu faceti si cutii fara nicio balama, cu capacele fixe? Eu nu vreau sa pun nimic in ele, as merge doar asa, de estetica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 luv man eu m am gandit mai bine si le vreau cu FUND dublu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Adu motorul sa-ti iau masurile. Ti le fac cu capacele dintr-o bucata cu cutia, gratis. Sa te gandesti la culoare. Roz bonbon sau lila? Pt cei cu fundul dublu recomand Opera, inprejurimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 29, 2013 Admin Share Postat Martie 29, 2013 In locul lui Ianakim le vopseam roz, si asa are BMW cu numar de KTM:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Dacă tot e vorba numai de aspect, recomand şi umplerea lor cu nisip, sau de ce nu direct debitate dintr-un bloc de fontă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 In locul lui Ianakim le vopseam roz, si asa are BMW cu numar de KTM:))) pasarel....... pe vremea noastra se numea roz........ hacuma" sa cheama..........FUXIA ....tu nebuno tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Cutiutele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Super cutiile! In realitate arata si mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Bravo nashule, ti-ai luat cutii si nu zici nimic?! Ne pregatim de Grecia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 (editat) Nu dati banii pe prostii, luati topcase-uri la "copii" ! Editat Aprilie 23, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Bogdane vezi ca ai mesageria plina. Fa si tu un pic curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 (editat) Am facut curatenia de primavara. Merci. Cutii si cutiute. Editat Mai 4, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Modelul nou de la Heavy Duties Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Am facut curatenia de primavara. Merci. Cutii si cutiute. bogdan singura prob la cutia asta o vad ca se va ingreuna f mult partea dreapta unde cutia este si mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Modelul nou de la Heavy Duties Arata foarte bine. bogdan singura prob la cutia asta o vad ca se va ingreuna f mult partea dreapta unde cutia este si mai mare Sa fim seriosi, mai mult de 2 kg nu ai ce baga in ea si fiind aproape de axa motocicletei nu se simte. Ideea nu-mi apartine. Firmele, producatoare de accesorii dedicate BMW, o fac de mult. Sarbatori Fericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Arata foarte bine. Cred ca detaliul care da un plus este indoitura suplimentara la colturi. Cele vechi si modelul facut de tine au colturile in doua muchii, astea au trei, inclusiv fundul si capacul In rest cred ca sunt aproximativ la fel cu ale tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Intr-un fel trebuia sa ne diferentiem. Eu am vrut in totalitate din dural, doar garnitura este din cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate