mishu_canishu Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 asocierea in grupuri si deplasarea in formatii mari pe drumurile publice se pot sanctiona deci nu riscam decat o amenda asa ca eu zic ca trebuie sa mergem indiferent daca ne aproba sau nu. nu toate lucrurile se fac legal in tara asta si domnii de la militie o stiu destul de bine. ÂŞi eu sunt de acord să mergem oricum; cât de mare să fie amenda?? Azi am luat amendă 200 ron (în 48 h, 100 ron); m-a luat radarul la viteza de 117 km/h! Cred că amenda pt "asocierea in grupuri si deplasarea in formatii mari pe drumurile publice " este mult mai mică; Âşi nu cred că ne dă la toți, că ar trebui o tona de caiete de procese-verbale!! @ Încerc să ajung pe motor în Buc pe 8 aprilie; @ Azi am semnat la PiteÂşti (semnăturile se strâng la Barul "La Tanța", vis-a-vis de parcarea de la Colibri); @ În PiteÂşti azi dimineață la orele 11:00 - 11:30, erau strânse 20 -25 de semnături! P. S.: ține-ți aproape!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 CALM MAN! Asa intelesesem.....n-am vrut decit sa fiu +1 care da o mina de ajutor. MEA A CULPA! Si chestia cu betia e valabila in multe alte cazuri. Tocmai modificam. Te rog sa iti completezi si tu datele de la profil sa ne facem si noi o idee cu cine vorbim Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tembelutzu Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 (editat) Te rog sa iti completezi si tu datele de la profil sa ne facem si noi o idee cu cine vorbim Multumesc Nu cred ca pentru a ne "certa" noi a fost facut topicul asta. Sint cineva care nu ar dori sa se afle niciodata in pielea lui Alex indiferent daca e pieton, sofer sau motociclist. Si va doresc decit sa se faca dreptate Daca pot sa fiu de folos cu ceva.... Editat Martie 9, 2006 de tembelutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
conu Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 pana duminica e ok. Pina duminica trebuie trimisa lista?incerc sa o trimit vineri dupa amiaza...dar nu stiu unde help me! faster please! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 (editat) (...)amenda pt "asocierea in grupuri si deplasarea in formatii mari pe drumurile publice " este mult mai mică; (...) Cum adica, n-am voie sa merg cu motorul pe strada daca mai sunt shi altzii? Deci vom CIRCULA, vom fi in trafic, nu vad de ce pot sa ne acuze! Editat Martie 9, 2006 de mihaiachi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Probail e vorba de oamenii care merg pe jos. Altfel nu vad care e problema. Motocicletele sunt niste "autovehicule", ca si conservele. Ce? se ia cineva de conservari ca se asociaza in grupuri si merg multi pe sosea de-o data? N-au nici un drept legal sa dea nici o amenda. Ce m-as bucura sa incerce unu sa-mi dea vro amenda pt asa ceva. I-as da cu flit instant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 se iau nemernicii de noi daca nu avem aprobari. firec ar fi sa intrebam " nene, dar atuncicand sunt cozi interminabile la semafoare, alea nu tot mitinguri sunt?"... dar stiti cum e, cine imparte, parte isi face. noi nu vom avea castig de cauza. dar sa nu fim acum cu drobul de sare. sa vedem daca ne aporba primaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Aveti perfecta dreptate.Nu stiu dc au menatlitatea asta tampita asupra celor pe 2 roti azi in jurul orelor 10 pe Stefan cel Mare dintre toti cei care depaseau pe linai de treanvai nu l-a gasit decat pe un motociclist cu o Suzuki rosie.Oare masinile care au depasit pe aceeai linie au fost invizibile???Raspunsul la aceasta intrebare mai mult ca sigur nu il voi primi nici o data!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Am strans cam 25 de semnaturi de la prietenii mei din Iasi si le-am expediat la Lizu-ka.Sper sa ajunga plicul la destinatie.Mai pot strange in week-end-ul asta si de prin Bacau semnaturi,dar pot sa le expediez abia luni si cred k e prea tarziu (???).Dak nu e prea tarziu,da-ti un reply privat sau pe topic (mai sigur pe privat). Bafta all! Sper sa nu ne agitam degeaba. la gabori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 din pacate e prea tarziu luni depunem petiile, cu tot cu semnatr=uri. oricum, multumesc din suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 (editat) Mergeti si semnati,fratilor! Aseara listele erau destul de goale , nu facem asta in fiecare zi. Daca va fi un succes ne putem gandi mai departe. Suntem multi,vom fi si mai si , putem cere si ,cine stie, poate vom si primi. Editat Martie 10, 2006 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Mergeti si semnati,fratilor! Aseara listele erau destul de goale , nu facem asta in fiecare zi. Daca va fi un succes ne putem gandi mai departe. Suntem multi,vom fi si mai si , putem cere si ,cine stie, poate vom si primi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Din cate stiu, conform Legii 60/1991, intrunirile comemorative nu trebuie autorizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Ploiestiul a predat semnaturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Ploiestiul a predat semnaturile Si Suceava... PS:Luiza, da-mi te rog un beep cand ajunge tabelul la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 CALM MAN! N-am vrut decit sa fiu +1 care da o mina de ajutor. MEA A CULPA! Probabil ca mai trebuia in fata SI NICI betia....blabla" ma,daca esti tembelutz...ce pwla mea te bagi in seama ??? marsh ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Pai eu am trimis semnaturile alea azi la pranz.Sper sa ajunga pana luni,cel tarziu luni dimineata. E prea tarziu si atunci???? Pls da-ti un mesaj dak au ajuns sau nu,k sa stiu dak sa arunc sau nu cu caramizi dupa masina Postei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 din pacate e prea tarziu luni depunem petiile, cu tot cu semnatr=uri. oricum, multumesc din suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 au ajuns semnaturile: ploiesti brasov cluj multumesc din suflet celor care au semnat dar si celor care s-au ocupat de strangerea semnaturilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Cand se mai poate semna si unde? Ti-am dat datele mele dar mai tre sa semnez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Cand se mai poate semna si unde? Ti-am dat datele mele dar mai tre sa semnez. Click pe semnatura mea si afli si mergi si semneaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Am semnat si eu in seara asta. Sa speram ca va tine cont si de noi cineva de sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spider2 Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 (editat) Cand se mai poate semna si unde? Ti-am dat datele mele dar mai tre sa semnez. Azi e ultima zi. Unde semnezi daca esti din Bucuresti ? Adresa : Halmeu nr 2, Zona lizeanu, vis-a-vis de OMV , pe dreapta prima straduta e un service mare, galben, poarta de fier galbena. Chiar daca o vezi inchisa, tragi de ea si intri in curte Poti merge Luni - Vineri intre : 17 - 20 sau Sambata : 13-16 Editat Martie 11, 2006 de spider2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 multumim buzau. acum au ajuns semnaturile de la voi. multumesc kitty pt adunarea de semnaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Cate semnaturi s-au strans pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate