mariusspuneceva Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 (editat) sunt curios daca rateurile alea care se lasa cu flacari pe toba , provocate fiind de intreruperea scanteii in mers cu motorul in viteza , afecteaza motorul ? Editat Iunie 14, 2009 de mariusspuneceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 sunt curios daca rateurile alea care se lasa cu flacari pe toba , provocate fiind de intreruperea scanteii in mers cu motorul in viteza , afecteaza motorul ? deloc! uneori e posibil sa iasa o biela prin blocu' motor, da' asta se repara usooor. in rest totul e ok drive safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 deloc! uneori e posibil sa iasa o biela prin blocu' motor, da' asta se repara usooor. in rest totul e ok drive safe! mai crapa si cate un piston !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 am ceva pretenari de isi chinuie motoarele ( un FZR 1000 si altu de 600) de vreo 2 ani....si pana acum nu a crapat nimic, acum nu stiu, eu nu fac asa ceva si nici nu recomand.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 deloc! uneori e posibil sa iasa o biela prin blocu' motor, da' asta se repara usooor. in rest totul e ok drive safe! Corect, unii "rideri" prefera schimbul periodic al bielelor in locul schimbului de ulei. Cica ar fi mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Exista sansa sa-ti sara siguranta la vreo supapa care apoi cade in cilindru si de aici iti dai seama si tu ce se poate intampla..... Scrisese unu mai demult pe aici ca a patit faza asta la un R6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Nici nu stiti ce usor sar sigurantele supapelor la socuri aplicate unde trebuie, si pacanelele chiar asta fac. In rest e OK. Keep up the poc poc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Mai stiu eu unu' care n-a reusit sa-si beleasca motoreta in 2 ani prin super-forje si a reusit in 2 minute prin poc-poc-poc. Motorul a necesitat RK sanatos. Nu dau nume, nu dau marci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Corectati-ma daca gresesc ,insa eu stiam ca se pot deforma supapele de la asemenea ghidusii .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Corectati-ma daca gresesc ,insa eu stiam ca se pot deforma supapele de la asemenea ghidusii .. Nu gresesti, se deformeaza... mai ales cand le piseaza pistonul, care la randul sau dup-aia se face muci. Radem noi dar nu e de ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 benzina nearsa spala camasa pistonului de pelicula de ulei de acolo rezulta restul de probleme.....cu cat se da mai mult rateuri cu atat viata motorului se scurteaza, nu e obligatoriu sa iasa biela prin blok`shor asa ca cei care nu tin o mobra mai mult de 2-3 ani si incalta pe altu`.....sau nu tin la mobra lor...sporeanu la pocneli no offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (editat) bafta Editat Iunie 15, 2009 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 benzina nearsa spala camasa pistonului de pelicula de ulei de acolo rezulta restul de probleme.....cu cat se da mai mult rateuri cu atat viata motorului se scurteaza, nu e obligatoriu sa iasa biela prin blok`shor asa ca cei care nu tin o mobra mai mult de 2-3 ani si incalta pe altu`.....sau nu tin la mobra lor...sporeanu la pocneli no offence Mai, si eu care am fost facut de (cuvant urat) cind am deschis un topic in care scriam ca-n Romania bataia de joc la adresa motoarelor e la ordinea zilei, si ca multi cumpara motor TOCMAI pentru a-si bate joc de el si a-l pasa mai departe cu un text gen "motor super-ingrijit" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Mai, si eu care am fost facut de (cuvant urat) cind am deschis un topic in care scriam ca-n Romania bataia de joc la adresa motoarelor e la ordinea zilei, si ca multi cumpara motor TOCMAI pentru a-si bate joc de el si a-l pasa mai departe cu un text gen "motor super-ingrijit" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 mie-mi plac filmuletele de la intruniri, in care se dau forje la motoare, pana pe la o bucata de noapte si apoi se vand ca motoare ingrijite. ar trebui facut un topic cu motoare din astea "ingrijite" de care sa se fereasca lumea. ca filmulete sunt, slava Domnului (inclusiv numerele de inmatriculare ale motoarelor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (editat) mie-mi plac filmuletele de la intruniri, in care se dau forje la motoare, pana pe la o bucata de noapte si apoi se vand ca motoare ingrijite. ar trebui facut un topic cu motoare din astea "ingrijite" de care sa se fereasca lumea. ca filmulete sunt, slava Domnului (inclusiv numerele de inmatriculare ale motoarelor) Exact, sa se faca un astfel de topic, eu vin cu ceva filmari....apropos, sunt de 3 tipuri "pacanelele": 1 din gaz blana, 2 din gaz blana + intreruperea contactului si 3 din mers, luat contact si apoi pus... Editat Iunie 15, 2009 de BodoR1redline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 mie-mi plac filmuletele de la intruniri, in care se dau forje la motoare, pana pe la o bucata de noapte si apoi se vand ca motoare ingrijite. ar trebui facut un topic cu motoare din astea "ingrijite" de care sa se fereasca lumea. ca filmulete sunt, slava Domnului (inclusiv numerele de inmatriculare ale motoarelor) asta chiar e o idee buna. la intalniri ar trebui facute poze cu aia care se imbata si folosesc motoarele pe post de petarde toata noaptea. ar trebui facut chiar un topic separat cu "motoare care merg si arata impecabil" ca sa stie viitorii posesori la ce exceleaza motoru' ala si cum sa-l intrebuinteze mai bine. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Sa inteleg ca romanii au inventat "pacanelele" ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) nu cred ca sunt inventate de romani dar astept cat mai multe opinii legate de acest lucru cineva patit !? Editat Iunie 16, 2009 de mariusspuneceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) vezi ca mai era un topic despre asta pe aici ... chiar e mai usor sa faci alt topic decat sa cauti Editat Iunie 16, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 la 2t ce se poate farma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 pai dac mai era un topic , unde-i ? eu l-am cautat si nu l-am gasit pana acum , d'aia am facut unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 la 2t ce se poate farma ? 2 T este tot ansamblu motor,adica piston,biela,etc.deci riscul este tot ala. PS:ar fi bun topicul cu "criminalii"de motoare care se vand apoi ca impecabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) deloc! uneori e posibil sa iasa o biela prin blocu' motor, da' asta se repara usooor. in rest totul e ok drive safe! AÂş vrea să mi se explice Âşi mie care este "mecanismul" prin care biela sare prin blocul motor în asemenea cazuri. mai crapa si cate un piston !! Valabil Âşi pentru tine! Cum crapă pistonul? Exista sansa sa-ti sara siguranta la vreo supapa care apoi cade in cilindru si de aici iti dai seama si tu ce se poate intampla.....Scrisese unu mai demult pe aici ca a patit faza asta la un R6. ÂŞi, valabil si pentru tine. Cum sar siguranțele de la supape? Editat Iunie 17, 2009 de mariion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 AÂş vrea să mi se explice Âşi mie care este "mecanismul" prin care biela sare prin blocul motor în asemenea cazuri. mecanismul de ejectare al bielei in cazuri de urgenta. Valabil Âşi pentru tine! Cum crapă pistonul? poc ÂŞi, valabil si pentru tine. Cum sar siguranțele de la supape? in toate partile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate