bogdan.marinescu Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Condoleante "Only the good die young" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 ...cuvintele sint de prisos......asculta-ti totusi pe cele din "Nici o stea".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 dumnezeu s-o odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Viata nu este condusa dupa vointa umana sau nu numai , pentru ca omul nu se poate impotrivi destinul, asa a fost de cand lumea... si totusi ne este greu vazand ca dintre noi pleaca cei mai buni...Dumnezeu sa-i odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Scuzati claritatea pozelor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 RIP PS Suna bine ideea de a o onduce pe ultimul drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Da man... toti mor, acum doua zile o fosta colega tot intr-un accident de masina. De ce pe OTV e Gigi Becali si scrie "Tragedie: A murit Laura Stoica" Pentru ca gigi becali e tragedia.... R.I.P. P.S. Vedeti ce inseamna circulatia pe drumurile din tara asta de kakat ? Take care ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 M-a tulburat foarte tare vestea asta......imi pare tare rau..... Dumnezeu sa-i odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Pacat o moarte stupida R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b41pav Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 PAI!!! Nu aveau airbag-uri! Cred ca la stiri au aratat so masina lor si chiar daca era sifonata.... air-bagurile s-au deschis!!! Iar Renault Clio cred ca are 4 stele la NCAP! deci, de ce au murit? ca doar au lovit un jaf de dacie! ..RIP rose.gif rose.gif rose.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Asa-i, nu moare o manelista, moare singura doamna cu voce adevarata din Romania. Mai crede cineva in Dumnezeu si sfinti? Suntem toti o statistica... Sunt furios pe toate "dumnezeusoierte" - nu cred ca Laura ar avea de ce sa dea socoteala nimanui. Sper ca va mai trai in mintea celor care au iubit-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albra Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Odihneascase in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 PAI!!! Nu aveau airbag-uri! Cred ca la stiri au aratat so masina lor si chiar daca era sifonata.... air-bagurile s-au deschis!!! Iar Renault Clio cred ca are 4 stele la NCAP! deci, de ce au murit? ca doar au lovit un jaf de dacie! ..RIP rose.gif rose.gif rose.gif airbag-urile s-au deschis dar nu au facut fata impactului cu dacia papuc de aproape 3 tone(mai exact 2 tone 800) si s-au spart!! medicii legisti anunta ca au avut parte de-o moarte rapida fara suferinta!!! 3 ingeri s-au ridicat la cer!! Dumnezeu sa-i odihneasca!! R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 PAI!!! Nu aveau airbag-uri! Cred ca la stiri au aratat so masina lor si chiar daca era sifonata.... air-bagurile s-au deschis!!! Iar Renault Clio cred ca are 4 stele la NCAP! deci, de ce au murit? ca doar au lovit un jaf de dacie! ..RIP rose.gif rose.gif rose.gif Au murit din cauza unor fracturi craniene , s-a zdrobit tavanul masinii cand s-a rostogolit. Acum asta e nu mai avem ce face decat sa zicem RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Am fost socata azi dimineata de sirul de stiri despre moartea tragica a celor trei. De multa vreme Laura Stoica nu era prezenta pe micul ecran sau sa apara in vreo revista vreo stire despre concertele ei. Insa acum la moartea ei, toate televiziunile au subiect fierbinte. Cu siguranta trebuia sa presteze la nunti sau la zile onomastice ca sa-si castige o bucata de paine, pentru ca invitati in ziua de azi la concertele cu "bilute si artificii" sunt toti incapabilii si imbecilii, sa nu mai vorbesc de o invitatie la vreo emisiune unde platesti bani grei sa ajungi sa-ti povestesti magariile de manelist. Imi vine sa cand deschid teveul. R.I.P. si sa le fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Am fost socata azi dimineata de sirul de stiri despre moartea tragica a celor trei. De multa vreme Laura Stoica nu era prezenta pe micul ecran sau sa apara in vreo revista vreo stire despre concertele ei. Insa acum la moartea ei, toate televiziunile au subiect fierbinte. Cu siguranta trebuia sa presteze la nunti sau la zile onomastice ca sa-si castige o bucata de paine, pentru ca invitati in ziua de azi la concertele cu "bilute si artificii" sunt toti incapabilii si imbecilii, sa nu mai vorbesc de o invitatie la vreo emisiune unde platesti bani grei sa ajungi sa-ti povestesti magariile de manelist. Imi vine sa cand deschid teveul. R.I.P. si sa le fie tarana usoara. Total de acord Katy ... asa si-au batut joc si de Gica Petrescu acum cateva luni ... sa-i f*#$ ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 (editat) un sincer R.I.P Laurei Stoica. Un TALENT anonim in tara manelelor.. PACAT!!! ...un actor grabit... p.s. Am citit pe un forum, posturile unor oameni IDIOTI de-a binelea, care sustineau ca a murit pentru a-si plati pacatul ca a ramas insarcinata fara sa fie casatorita. NU-MI VINE SA CRED CA MAI EXISTA NISTE DOBITOCI CARE GANDESC IN HALUL ACESTA. ...si cand ne gandim cat de mult si-a dorit copilul. ..Morala toti tiganii fara nici 8 clase terminate iau permisul carand bani sa treaca examenul.INCONSTIENTA! ...cum sa incarci o dacie papuc cu 2 tone? Pentru cei care nu o cunosc (prin muzica ei) iete `ici: un fragment din melodia "Un actor grabit" laura_stoica_un_actor_grabit.mp3 Editat Martie 11, 2006 de soricelu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 PAI!!! Nu aveau airbag-uri! Cred ca la stiri au aratat so masina lor si chiar daca era sifonata.... air-bagurile s-au deschis!!! Iar Renault Clio cred ca are 4 stele la NCAP! deci, de ce au murit? ca doar au lovit un jaf de dacie! ..RIP rose.gif rose.gif rose.gif si Clio e un gunoi de masina,daca ai posibilitarea sa mai studiezi si altele cum s-au deformat la impact o sa-ti dai seama de asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 RIP !!!cand e sa se intample se intampla!!! pakt ca se intampla cand crezi ca nu se mai poate intampla nimik... RIP !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate