bubucaty Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Se pare ca mi-a venit si mie randul . Nu speram atat de curand, ma gandeam ca v-a fi pe undeva prin aprilie , mai . Dar sotul meu, capos din fire , n-a acceptat. Asa ca, intr-o zi frumoasa de martie ( una din putinele de altfel din aceasta luna ) , a venit calare pe o motocicleta albastra, frumoasa, pe care eu pusesem ochii inca de anul trecut . Nu pot sa descriu ce sentimente am incercat in momentul in care am vazut-o din balcon. Eram extaziata pur si simplu, ca un copil mic cand i se aduce jucaria mult dorita . In acea seara am aflat pe pielea mea ce inseamna cele 200 de kg ale ,, jucariei,, . N-am putut s-o tin, cand dadeam cu spatele intr-o rampa, cu intentia de a intoarce motocicleta. Greseala mea a fost ca m-am concentrat prea tare la impinsul in spate, si fara sa-mi dau seama, am inclinat-o cam mult pe suza. In cateva secunde eram sub ea . Duminica dimineata, am iesit fiecare pe motorul lui , eu pe suza, ro (sotul ) pe yama. Pe jos era uscat cand am plecat , dar in cateva minute a inceput sa ploua. Am mers cam o ora, dupa care ne-am intors din cauza ca ne inghetasera mainile. N-am avut curajul s-o sui singura pe trotuar, din cauza masinilor parcate din apropiere. Am sa exersez miscarea cu proxima ocazie, intr-un spatiu mai gol . Sunt atat de fericita ca de-acum n-o sa mai stau pe locul pasagerului Sa avem cu totii parte de vreme cat mai buna , de momente frumoase si sa incercam sa fim cu capul pe umeri ( daca nu pt noi , atunci pt cei care ne iubesc ) Uite si o poza cu suza mea ( unii dintre voi o stiti deja din sezonul anterior ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Felicitari! ne vedem pe 2 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 felicitari! a fost a lui strumfuadi, nu? Frumos motor ,totusi e usor in comparatie cu altele de aceeasi cilindree. Iti urez cat mai multe plimbari frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 S-o stapanesti sanatoasa si la cat mai multi kilometrii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 S-o calaresti sanatos si nu uita s-o uzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Felicitari! Trebuie udata! Insa trebuie sa pui macar o poza cu tine calare pe prima ta mobra!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Felicitari! sa te poarte si prin targoviste!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Sa traiasca si sa manance asfalt pana se face cat o vaca :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 felicitari. acum puteti pleca toata familia in concediu pe moto. doar ca trebuie sa va luati scaunele pentru fete. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 suna cam urat titlu topicului knd e vorba de suzuki de fapt.... my FIRST BIKE ) s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 Multumesc tuturor pt urari . De-acum tre sa ma ingrijesc de sanatatea suzei si a mea, ca sa ne putem intalni la intruniri si diverse intalniri prin tara si capitala. Si fara copii , deocamdata doar o fetita se poate tine mai bine de taica-su , cealalta e prea mica, iar una fara alta nu prea merge. Sa mai creasca, si poate..cine stie... Asfalt uscat si sa ne vedem pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Gata nu mai esti pasagera Sa o stapanesti sanatoasa si sa aveti grija una de alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Felicitari si bafta in noul sezon! Sa-l inlocuiesti in topicul dedicat GS-ului pe Adi! El e plecat cu sorcova! Adica cu Yamaha, scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 cu intarziere, dar... felicitari! ma bucur mult pentru tine. Ro ti-a facut o super surpriza! bafta multa! am auzit ca esti o "soferita" talentata si ca te-ai descurcat de minune la primul tau drum in afara orasului cu Suza! felicitari inca o data! imi pare rau ca nu am putut veni si eu ieri la plimbare cu voi, dar am avut un motiv bine intemeiat. iti urez cat mai multi kilometri pe ea si cu Ro alaturi, partener de drum, pe yama lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 la multi km fara incidente si asfalt uscat! frumoasa suzi, f buna de inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Felicitari! Cand am fost la Mihailesti si spuneai ca vrei sa iei un motor pt tine am ramas cu impresia ca este o dorinta mai...in perspectiva , dar vad ca v-ati miscat foarte repede.Si alegerea a fost buna.Mie mi-a placut motorul lui Adi dar nu stiam ca are de gand sa faca saltul la ceva mai mare.Sper sa ne vedem din nou la o plimbare.Ieri m-am plimbat doar cu Mielu.Daca stiam de iesirea voastra veneam si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Da, bine a zis cineva suna urat titlul. Bine ca nu a fost adevarat. Cat despre GS, sa-l stapanesti cat mai bine si cat mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 21, 2006 Autor Share Postat Martie 21, 2006 Gata nu mai esti pasagera Sa o stapanesti sanatoasa si sa aveti grija una de alta Merci frumos de urari. Am facut deja un drum ceva mai lung cu ea, si as putea spune ca ne-am impacat destul de bine. Vreau s-o tin tot asa, alaturi de Ro si prieteni motociclisti. Te asteptam sa-ti faci motoreta, si sa te alaturi plimbarilor noastre. Succes Felicitari si bafta in noul sezon! Sa-l inlocuiesti in topicul dedicat GS-ului pe Adi! El e plecat cu sorcova! Adica cu Yamaha, scuze! Asa sa fie ! Si de fiecare data cand am sa am o problema la suza , mai mult ca sigur ca am sa cer ajutorul celor din grupul gs-istilor. Ma bucur ca exista acest grup, e foarte util. De-abia astept sa ne revedem la arc, si sa mai vorbim. Asfalt uscat si bafta multa ! cu intarziere, dar... felicitari! ma bucur mult pentru tine. Ro ti-a facut o super surpriza! bafta multa! am auzit ca esti o "soferita" talentata si ca te-ai descurcat de minune la primul tau drum in afara orasului cu Suza! felicitari inca o data! imi pare rau ca nu am putut veni si eu ieri la plimbare cu voi, dar am avut un motiv bine intemeiat. iti urez cat mai multi kilometri pe ea si cu Ro alaturi, partener de drum, pe yama lui. Stiu ca ai avut de lucru la cacutz. Sper sa-l faci bine in curand, si sa te apuci si mai curand de scoala . Ar fi pacat sa nu prinzi ceva din sezonul asta. Sora ta e o fiinta minunata, deschisa, mi-a placut tare mult de ea . Esti o norocoasa !! Putini au parte in viata si de o familie frumoasa, si de prieteni devotati. Brava ! Asa e , pe Ro am sa-l am ca partener mereu, m-am obinsnuit cu el alaturi si in viatza, si de-acum incolo , si pe drumuri . Vorbim mai multe cand ne vedem . Sper s-o putem face in weekendul asta, daca e frumos afara . Pup-o pe Ali din partea mea la multi km fara incidente si asfalt uscat! frumoasa suzi, f buna de inceput. Ms mult de urari. Sper sa ne vedem cat de curand, la un drum si mai lung , si fara ploaie de data asta . Si promit sa nu-ti mai spun Radu Felicitari! Cand am fost la Mihailesti si spuneai ca vrei sa iei un motor pt tine am ramas cu impresia ca este o dorinta mai...in perspectiva , dar vad ca v-ati miscat foarte repede.Si alegerea a fost buna.Mie mi-a placut motorul lui Adi dar nu stiam ca are de gand sa faca saltul la ceva mai mare.Sper sa ne vedem din nou la o plimbare.Ieri m-am plimbat doar cu Mielu.Daca stiam de iesirea voastra veneam si noi. A fost un cadou neasteptat din partea lui Ro . Suza merge perfect , sunt tare multumita de ea. Duminica dimineata am luat-o de la mecanic, si ne-am intalnit cu cativa motoristi, cu care am iesit la plimbare. A fost foarte frumos , chiar daca ne-a surprins si un pic de ploaie. Daca n-o sa ploua in weekend, poate ne adunam mai multi, si iesim la plimbarica. Ce-mi place ca in grup te vad toti, si nu sunt evenimente neplacute. Numai bine Da, bine a zis cineva suna urat titlul. Bine ca nu a fost adevarat. Cat despre GS, sa-l stapanesti cat mai bine si cat mai usor. Sper ca cine citeste topicul , sa citeasca inclusiv ,,Suzuki gs 500 ,, , si atunci lucrurile cred ca vor fi mai clare, fara ambiguitati. Mercic, si sa ne vedem pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate