Bizzy Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Salut, Ce ulei recomandati penteu XR 400 din '98.Motorul nu vede asfalt,decat forestiere,padure si munte Pana acum am folosit Motul 5100 10w40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile.v2.0 Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Si ce te nemultumeste la uleiul pe care il folosesti in mod curent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bizzy Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Si ce te nemultumeste la uleiul pe care il folosesti in mod curent? Am vrut sa vad mai multe pareri.Ma gandesc ca vara poate ar fi bun un ulei mai gros avand in vedere ca vin caldurile si merg numai pe munte ,adica mult cu viteza 1 si 2 (racire pe aer).Pe pagina Motul recomandarile sunt astea: Best 300V FACTORY LINE 10W-40 1.8 Better 7100 10W-40 Good 5100 10W-40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile.v2.0 Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Nu te lua dupa cei care vor sa iti vanda, ia-te dupa cei ce ti-au construit motocicleta. Consulta manualul de service si vezi ce indicativi iti cer. Ideea este ca indicativii pe care ti-i cer xr-ul de 400 sunt din anii 90. Acum sunt cu mult depasiti. Baga un API SL Jaso MA2 si respecta intervalele. Daca ii dai span, schimba mai devreme. Acum am yacco mvx 500. E la scor bun si are indicativi ok. Api SL si Jaso MA2. Zi si de unde esti...sa stim de unde sa te luam si unde sa te indrumam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bizzy Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Nu te lua dupa cei care vor sa iti vanda, ia-te dupa cei ce ti-au construit motocicleta. Consulta manualul de service si vezi ce indicativi iti cer. Ideea este ca indicativii pe care ti-i cer xr-ul de 400 sunt din anii 90. Acum sunt cu mult depasiti. Baga un API SL Jaso MA2 si respecta intervalele. Daca ii dai span, schimba mai devreme. Acum am yacco mvx 500. E la scor bun si are indicativi ok. Api SL si Jaso MA2. Zi si de unde esti...sa stim de unde sa te luam si unde sa te indrumam. Sunt din Rosia Montana,Schimbul l-am facut la 1000 Km.http://www.4strokes.com/tech/honda/xr400r_oil_check_change.asp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile.v2.0 Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 pasul 1: citeste indicativii de la linkul pe care mi l-ai dat pasul 2: citeste ce scrie pe bidonul de ulei La API, cu cat este litera de dupa "S" mai aproape de Z, cu atat este mai "bun". Deci, daca scrie SL, il contine si pe SG-ul cerut de catre fabricant, in cazul tau. Pe romaneste...iti mere aproape orice ulei la a ta! Numai sa il schimbi si sa schimbi si filtrul la 1-2 schimburi de ulei. Ai graficul de temperatura. Iti arata ca 10w40 acopera pana la 40+ grade C temperatura ambianta. Ia zi, de cate ori creste temperatura ambianta peste 45 C in Rosia Montana? Pune mana si citeste. S-a tot discutat despre uleiuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile.v2.0 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 (editat) Roti de aprilia pegaso. Fata a intrat fara problemele...spatele a fost cu cantec. A intrat. Intra si modificarea lantului. De la 520 la 525. Flansa de adaptare de pe roata de Aprilia permit fie foaia originala a Hondei, fie foaia de KTM 990. Se poate jongla ). Deci...kit de lant 15-41 cu roti 19 si 17 pentru oras, forestier...iesiri pe curbe si rotile originale pentru enduro. Etrierul spate a fost inlocuit. Am cu doua pistonase.....si franeaza . Next? don't fukin know. Editat Iulie 23, 2013 de Achile.v2.0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 I-ai pus etrier de roata fata pe spate? Ai un detaliu cu prinderea foii de lant? A ramas flansa care era deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile.v2.0 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Roata spate a trecut printr-un amplu proces de reproiectare. S-au avut in vedere urmatoarele- alinierea rotii cu centrul de fuga al motocicletei - alinierea foii cu pinionul de atac - gasirea unui pinion de atac alternativa, pentru a compensa latimea foii de 990 - ingustarea rotii - pastrarea sigurantei pe cupla de pinion - proiectarea unei flanse care sa accepte foile de ktm si de honda. - proiectarea suportului de etrier - inlocuirea etrierului fata - gasirea unui etrier spate potrivit Munca a fost titanica. Masuratori peste masuratori, proiecte, hibe, reproiectari. Daca rotile nu ar fi fost gratuite, mi-as fi bagat preputul. ))Am testat-o pe curbe, pe forestiere si prin oras. Pana acum e ok update: Am instalat lantul si pinioanele de 525. Ies la o proba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daseth Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Nu-si vinde careva XR-ul de 400? Caut una ingrijita, servisata la timp, inmatriculata sau inmatriculabila, fara probleme mecanice, sau cu probleme usor rezolvabile. Am de cheltuit 1000-1500 euro in functie de starea masinariei. Mailul meu e wudoo6666@yahoo.com daca vreti sa intram in legatura. Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Nu-si vinde careva XR-ul de 400? Caut una ingrijita, servisata la timp, inmatriculata sau inmatriculabila, fara probleme mecanice, sau cu probleme usor rezolvabile. Am de cheltuit 1000-1500 euro in functie de starea masinariei. Mailul meu e wudoo6666@yahoo.com daca vreti sa intram in legatura. Dragos Spor la cautari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Salutare,am o mica mare nedumerire,detin o bijuterie (tehnica nu cum arata in acest moment) de HONDA XR 250 cu ELECTRO STARTER,ce ma framanta e ca nu stiu din ce an e!!Trebuie sa o bag in revizie si anume: segentat,schimbat simeringuri supape ,garnituri etc. Nu stiu anul si e nevoie cand comand piese.Actele is in padure....la urs Unde sa ma uit?Si inca una: de unde recomandati sa iau piesele la pret bun? Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Cel mai bine, ca un bun crestin, returneaza mobra ursului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 am luat-o cu factura dar nu o mai gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 am luat-o cu factura dar nu o mai gasesc Si marmota invelea ciocolata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 si probabil ai luat-o de mult timp intrucat nu mai stii din ce an e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Cumparand motoare (sau orice alt produs) fara acte nu faceti altceva decat sa incurajati hotia. Maine-poimaine o sa v-o fure poate chiar ala care v-a vandut-o. Si sincer, asa ati merita. Scuze de off topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 mai puneam poze cu ea daca era furata?o am de ceva vreme si o folosesc exclusiv in padure la ce sa imi trebuiasca sa port dupa mine actele?eu retin ca am vazut pe factura anul 2000,dar daca vb pe langa subiect is ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 oioi de cand nu s'a mai scris pe aici,poate se mai gaseste cineva sa se mai uite si pe aici,caut o honda xr 250 1997-2004 din dezmembrari pt mai multe piese,daca dezmembreaza cineva sau cunoaste pe cineva va rog sa lase un P.M. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 ...singurul om cu xr din ro ....am o problema la a mea mobra,intra perfect in viteza l-N-ll si in treapta lll intra ca naiba,daca numai ating o idee schimbatorul in jos intra bine,in rest in celelate merg ok. Tin minte ca am cazut o data,probabil a sarit ceva sincroane,se poate rez fara demontat motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chirilavasy Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 salut, am si eu o honda xr 600, nu stiti un carburator de vanzare? am tare mare nevoie de unul, mai mult am nevoie de mecanismul de choke, mai exact de clapeta care inchide aerul si de axul pe care este atasata, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al82 Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Cumpar roata spate pt xr400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boro tm Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Buna. Cumpar maneta ambreiaj Honda XR 600 , an 1994. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Salut! am o rugaminte la posesor de xr. Puteti face o poza la scarita si sa masurati distanta intre urechile de prindere ale scaritei pe cadru? Vreau sa pun pe XL600 si nu stiu daca au aceiasi prindere. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate