SBN Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Nu a murit, ba din contra: dupa ce a iesit de la prelevat probe pt alcoolemie nu parea prea afectat de ceea ce a provocat.Un nenorocit, aia e!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Nightwolf... nu te te lua de cartieru' meu (Joke!) Deci pana la urma era SV? Era de pe aici ca prea imi pare cunoscut nr. CUY. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Da, SV650 albastru B-27-CUY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Am inteles ca soferul avea alcoolemie destul de mare. Sincer acum, in ultimele 6 luni, de cate ori ai depasit o coloana pe linia de tramvai cu mai mult de 20 km/h peste viteza coloanei ca sa poti spune asta? N-am facut-o, insa spun ca se poate intampla oricui pt. ca soferul masinii a tras de volan fara sa se asigure. Nu mai conteaza unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Cat timp pedepsele astea de rahat nu sunt schimbate o sa avem parte in continuare de macelul asta pe strazile oraselor sau soselele patriei. Cum adica omori un om si primesti 2 ani cu suspendare?Atat valoreaza o viata luata? Puscarie 15-20 ani ca sa nu iesi mai devreme de 10.Atunci se va linistii toata lumea indiferent ca sunt soferi sau motociclisti. Dar cati oare (inclusiv cei de aici) ar promova si sustine o astfel de lege! In schimb ne umflam in pene ca nu stiu ce campanie a constientizat nu stiu cati giboni (soferi sau motociclisti) si facem statistici ca nu au mai murit 100 ci ,,doar" 90! Ca sa nu se interpreteze:pedepsele sa fie si pentru toata lumea indiferent de mijloc de deplasare(auto,moto,bicicleta,trotineta,role)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Am inteles ca soferul avea alcoolemie destul de mare. neah... avea da` nu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) Cat timp pedepsele astea de rahat nu sunt schimbate o sa avem parte in continuare de macelul asta pe strazile oraselor sau soselele patriei.Cum adica omori un om si primesti 2 ani cu suspendare?Atat valoreaza o viata luata? Puscarie 15-20 ani ca sa nu iesi mai devreme de 10.Atunci se va linistii toata lumea indiferent ca sunt soferi sau motociclisti. Dar cati oare (inclusiv cei de aici) ar promova si sustine o astfel de lege! In schimb ne umflam in pene ca nu stiu ce campanie a constientizat nu stiu cati giboni (soferi sau motociclisti) si facem statistici ca nu au mai murit 100 ci ,,doar" 90! Ca sa nu se interpreteze:pedepsele sa fie si pentru toata lumea indiferent de mijloc de deplasare(auto,moto,bicicleta,trotineta,role)! Eu personal as fi pentru pedepse mai dure si pentru alinierea de urgenta la diectiva europeana care spune ca pana in 2010 sau 2012 sau nu stiu cat trebuie bagat carnet pentu AM (moped), A2 (motor pana in 35kW care poate fi condus de la 18 ani) si A numai pentru cei care fie au 23 de ani, fie au 2 ani de vechime pe A2. Nu inteleg de ce o cacaie atata parlamentarii nostri (sau pe undeva inteleg, ca sunt mult mai ocupati cu interese personale decat cu promovarea legilor). Si da, ar merge si 5 ani de puscarie ca in Franta daca te prind beat la volan... Bine, pe undeva inteleg de ce nu se adopta legea asta noua, ca ea prevede si un B2 cu 60kW sau asa ceva la masini, si puii de sefi care au primit cadoua o masina "tare" n-ar mai avea voie sa o conduca decat un Logan din ala mai lesinat. Bine, legea nu se aplica retroactiv, dar sunt si alti pui de sefi care sunt pe cale sa faca 18 ani si sa-si ia masini "tari", asa ca dupa parerea mea desi unii din Politia Rutiera insista aceasta masura va fi adoptata pe ultima suta de metri fix cat sa nu ne luam infringement de la UE, sau poate cu un an dupa ca de fapt in primul an de infringement nu se intampla mare lucru... Editat Iulie 17, 2009 de pmoldovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) E strigator la cer sa omori un om. Sufera si parintii, ii iei poate zeci de ani din viata si sufera enorm si copiii. Pedeapsa cu suspendare e o batjocura la adresa familiei. Sa faca puscarie, sa munceasca fortat, sa tina toata familia in spate toata viata. Strazile s-au umplut de muiste si gaozari. Ai dracu, daca mai vezi vreunul fara ochelari de soare. Toate jivinele pamantului au iesit pe strazi. Natiune bolnava... Editat Iulie 17, 2009 de pmoldovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkness616 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 E strigator la cer sa omori un om. Sufera si parintii, ii iei poate zeci de ani din viata si sufera enorm si copiii. Pedeapsa cu suspendare e o batjocura la adresa familiei. Sa faca puscarie, sa munceasca fortat, sa tina toata familia in spate toata viata. Strazile s-au umplut de muiste si gaozari. Ai dracu, daca mai vezi vreunul fara ochelari de soare. Toate jivinele pamantului au iesit pe strazi. Natiune bolnava... pana nu isi face omu dreptate singur nu se va face mare lucru cand un parinte in varsta ramane fara ultimul copil si va merge sa omoare cu sange rece pe vinovat, iar alti cativa ii vor urma exemplul poate se va schimba ceva asta oricum s-ar aplica la multe ca sunt lucruri mult mai grave decat un accident si la care chiar nu e dubiu sau greseala ma rog pana cand o sa fie o masa critica de oameni care isi sacrifica libertatea pentru dreptate legile nu se vor schimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinb Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Acum cateva ore am intrat pe forum, speram sa fie ok baiatul, iar acum aflu ca a fost accident mortal .. Trebuie neaparat modificata legislatia rutiera, nu se mai poate, e macel! Si totusi, echipamentul ..., mama lui de echipament... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Eu personal as fi pentru pedepse mai dure si pentru alinierea de urgenta la diectiva europeana care spune ca pana in 2010 sau 2012 sau nu stiu cat trebuie bagat carnet pentu AM (moped), A2 (motor pana in 35kW care poate fi condus de la 18 ani) si A numai pentru cei care fie au 23 de ani, fie au 2 ani de vechime pe A2. Nu inteleg de ce o cacaie atata parlamentarii nostri (sau pe undeva inteleg, ca sunt mult mai ocupati cu interese personale decat cu promovarea legilor). Si da, ar merge si 5 ani de puscarie ca in Franta daca te prind beat la volan... Bine, pe undeva inteleg de ce nu se adopta legea asta noua, ca ea prevede si un B2 cu 60kW sau asa ceva la masini, si puii de sefi care au primit cadoua o masina "tare" n-ar mai avea voie sa o conduca decat un Logan din ala mai lesinat. Bine, legea nu se aplica retroactiv, dar sunt si alti pui de sefi care sunt pe cale sa faca 18 ani si sa-si ia masini "tari", asa ca dupa parerea mea desi unii din Politia Rutiera insista aceasta masura va fi adoptata pe ultima suta de metri fix cat sa nu ne luam infringement de la UE, sau poate cu un an dupa ca de fapt in primul an de infringement nu se intampla mare lucru... Pana la urma sa se puna permis si la carutul de butelii dar pana nu se dau pedepse foarte mari pentru omorurile din accidentele rutiere nu o sa se rezolve mare lucru. Prezenta permisului l-a oprit oare pe acest criminal sa ia viata acestui baiat?Bineinteles ca nu! Pauneasca avea permis si a omorat trei oameni! Kikiriki marele motociclist avea permis si tot a omorat-o pe fata aia! Si exemplele pot continua cu miile,dar problema este legislatia care prevede aceste ,, iertari" ca nu le mai pot numi pedepse. De ce nu mai vedem atunci cand se intampla un accident pe autorii lor ca sar in ajutorul victimei sau care se iau cu mainile de par si se dau cu capul de asfalt? Pentru ca nu le mai este teama de pedeapsa pe care o vor primi in caz ca victima moare! Ce fac toti acum ?Pun mana pe telefon sau eventual verifica pagubele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 ma abtin de la comentari ..... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 lasati-o incet in zonele de intersectii cu stradute secundare!! nu va incredeti in prioritate... mie, dealtfel si multora dintre voi, ni s-o intamplat adesea sa avem parte de chestii de genul; reducerea vitezei, chiar si in conditie de prioritate, alaturi de atentia sporita, salveaza viatza. liniste sa aiba acolo unde este acum... RIP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topo Postat Iulie 17, 2009 Autor Share Postat Iulie 17, 2009 Mi s au taiat picoarele cand am trecut pacolo,tocmai imi reparam moto dupa un accident similar. Cred ca ma las de sportul asta. Condoleante familei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sulta_00 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Cei care detin mai multe informatii in legatura cu data de inmormantare si locul exact, sa le scrie aici! Poate ne strangem mai multi si o sa atragem atentia la faptul ca nu suntem invizibili! Si cu siguranta ca tanarului i-ar fi placut sa fim alaturi de el pana in ultima clipa.... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 (editat) Strazile s-au umplut de muiste si gaozari. Ai dracu, daca mai vezi vreunul fara ochelari de soare. Toate jivinele pamantului au iesit pe strazi. Natiune bolnava... si nu-i vezi fara sa vorbeasca la telefon acoperindu-si mecla cu laba. generatiile care si-au luat permisele pe spaga, ne baga in spitale, daca mai ajungem pana la spitale vii. morala nu e "echipament full", ci e "mergeti preventiv", ca daca te dai raketa poti sa fii si robocop tot te rupi in doua. ai verde in intersectie? nu accelerezi, ci reduci viteza si belesti ochii sa nu treaca vreunul pe rosu. Ai drum cu prioritate? reduci viteza. Ai stradute laterale sau treceri de pietoni mascate de masini parcate? mergi cu atata cu cat poti frana din scurt. Mie mi-a tasnit ieri de dupa o masina o pustoaica pe trecerea de pietoni alrergand pe role. e de nedescris sentimentul, aveam 60/h si abia am putut frana, asa de repede s-a intamplat. Daca o loveam vedeati in ziar: "motociclist a omorat o tanara pe trecerea de pietoni", nu vedeati "o proasta i-a stricat motorul unui motociclist fiindca se dadea cu rolele pe trecerea de pietoni, acum familia vitei ii cumpara motor omului" Editat Iulie 18, 2009 de Phoebus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Din pacate in Rromania ai prioritate doar daca ti se da, altfel ... nu ai. Condoleante! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Ce echipament ai putea avea totusi ca sa eviti leziunile la organele interne, in afara de geaca cu airbag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Ce echipament ai putea avea totusi ca sa eviti leziunile la organele interne, in afara de geaca cu airbag? Minte suficienta sa nu forjezi in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minie Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Un lucru este cert, poate nu a avut echipament corespunzator... (dar la asemenea impact nu stiu cat ii mai folosea...) iar alcoolemia 'soferului' nu are nici o justificare... Familia si apropiatii sunt distrusi.... cuvintele dor iar tigania nu-si mai are rostul acum... nu mai e nimic de zis... decat... un baiat bun care s-a dus prea repede... Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 (editat) Ce echipament ai putea avea totusi ca sa eviti leziunile la organele interne, in afara de geaca cu airbag? platosa de motocross Mesaj completat RIP!! mare pacat...................... NU MAI DEPASITI COLOANA CU VITEZA MARE!!!! nu mai dati vina pe soferi pt ca muriti cu dreptatea in mana, ca sunt soferi cretini, idioti, beti, neindemanatici, neatenti etc ..........pai astia sunt daca nu te feresti tu atunci cine? Ps. grabiti-va incet!! Editat Iulie 18, 2009 de icv45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Ps. grabiti-va incet!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rokru Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 pe baiat il chema intr-adevar Laurentiu Constantinescu ! poseda o Suzuki Bandit . El a plecat simplu de la semafor iar la prima strada , un mos de aprox 70 de ani nu stia ca se acordeaza PRIORITATE !!!!! mosul era cu nevasta si fiica se duceau la mc. un mare incompetent care a nenorocit o familie peste 50 de prieteni apropiati , inclusiv pe cel care scrie ! atat politia cat si martorii , inclusiv vecinul lui care intr-adevar era la semafor in spatele lui AU SPUS CLAR ... NU ESTE VINA LUI LAURENTIU !!!! nu avea viteza , motocicleta ok , fara alcoolemie s.a.m.d. !!! Am inteles ca unii motociclistii ar vrea sa-l insoteasca alaturi de noi si de familie pe Laurentiu pe ultimul drum! maine (LUNI) la ora 1:45 se va pleca de la IML , vitan-barzesti spre cimtir! cine vrea , cine simte este bine venit sa ni-i se alature ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu1982 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Slujba de inmormantare va avea loc, marti, incepand cu ora 10.00 la capela cimitirului Andronache. Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei! Laurentiu lucra pe post de cabin-crew la Blue-Air, era un tip energic, care isi facea in fiecare zi parintii mandri. Ii cunosc foarte bine tatal. Nici acum nu ama vut puterea sa pun mana pe telefon sa-l sun, din simplu motiv ca nu stiu ce sa-i spun... E a treia cunostinta care piere intr-un accident stupid. Soselele astea sunt camp de lupta in toata regula. Singurul sfat pe care pot sa-l dau unui motociclist e sa se pazeasca singur in trafic, pentru ca ceilalti nu o sa-i fereasca niciodata. Aseara, de exemplu, degeaba mergeam pe banda 1 si cand am vazut un grup de 3 moatoare in spate am dat semnal dreapta, ca semn ca stau pe loc ca ei sa poata depasi, pentru ca un berbec cu masina a veni t din spate cu viteza si s-a apucat sa "croseteze" toate vehiculele din trafic de parca era pe pista de raliu... mi se pare mai grav decat o crima premeditata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 pe baiat il chema intr-adevar Laurentiu Constantinescu ! poseda o Suzuki Bandit . El a plecat simplu de la semafor iar la prima strada , un mos de aprox 70 de ani nu stia ca se acordeaza PRIORITATE !!!!! mosul era cu nevasta si fiica se duceau la mc. un mare incompetent care a nenorocit o familie peste 50 de prieteni apropiati , inclusiv pe cel care scrie ! atat politia cat si martorii , inclusiv vecinul lui care intr-adevar era la semafor in spatele lui AU SPUS CLAR ... NU ESTE VINA LUI LAURENTIU !!!! nu avea viteza , motocicleta ok , fara alcoolemie s.a.m.d. !!! Am inteles ca unii motociclistii ar vrea sa-l insoteasca alaturi de noi si de familie pe Laurentiu pe ultimul drum! maine (LUNI) la ora 1:45 se va pleca de la IML , vitan-barzesti spre cimtir! cine vrea , cine simte este bine venit sa ni-i se alature ! Am fost... dureros... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate