Rainmaker Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 pune-i un midpipe de la ttuners (www.ttuners.com) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 pune-i un midpipe de la ttuners (www.ttuners.com) Iata o alternativa Asa- i Robert ca suna TARE acel K4 ?ba chiar prea tare ...nu exista catalizator la acea vreme +finala tri-oval ultrascurta+doua gauri in puncte strategice Bine ,gaurile le-am astupat ,la 100+ km era deja enervant.Tu cred ca l-ai auzit cu gaurile deja astupate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) pune orice toba megaphone si o sa ai sunet pe masura Editat Septembrie 24, 2012 de Himura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 nu stiu ce ii facusei acelui K4, dar se auzea taaare. incearca si la R6 io am catalizatorul scos si nu e diferenta asa mare... cel mai sfant e sa pui evacuare full RACE. daca vrei, poti sa faci ghidusii si combinatii, dar e carpeala din p.m.d.v. Acum o luna nu aveai scos catalizatorul, aveai doar finala scoasa complet, in locul ei aveai o tzeava goala. Cine ti-a facut modificarea la catalizator? Ai scos tulumba cu totul sau doar ai golit cazanul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Uleiul din cutie este acelasi cu cel din motor.Cauta un manual pentru r6-le tau si vezi multe lucruri utile pe acolo. Si probabil ca e 10w40 full sintetic. Pana la urma am luat Motul 300V (10W40 la recomandarea unui service moto) si merge bine. Multumesc inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Iata o alternativa Asa- i Robert ca suna TARE acel K4 ?ba chiar prea tare ...nu exista catalizator la acea vreme +finala tri-oval ultrascurta+doua gauri in puncte strategice Bine ,gaurile le-am astupat ,la 100+ km era deja enervant.Tu cred ca l-ai auzit cu gaurile deja astupate pffff cred ca iti rupea urechile cand nu erau astupate gaurile pune orice toba megaphone si o sa ai sunet pe masura am io Akrapovic Megaphone si nu e grav insa daca ai si midpype se schimba situatia.. Acum o luna nu aveai scos catalizatorul, aveai doar finala scoasa complet, in locul ei aveai o tzeava goala. Cine ti-a facut modificarea la catalizator? Ai scos tulumba cu totul sau doar ai golit cazanul? era scos si atunci, cu totul. iar "teava aia goala" este un Akrapovic Megaphone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Cea mai tare toba(depinde si de gust la capitolul aspect) ca sunet mi se pare Mivv X-cone(acelea care vin pereche,pentru undertail sau sub scarita). Am un prieten care are foar finala(a dat jos catalizatorul) pe un gsx-r 600 K6 si suna criminal(frumos si TARE!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peperonaldo19 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 and set curatat si uns lant PROCYCLE NOI Pachetu contine Procycle Chain Spray (white), 750 ml Procycle Chain Cleaner, 750 ml inf 0751 457 686 (90 ron ambele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 scump dom'le http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/387 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Salut!! Ma puteti ajuta cu un disc frana de yamaha r6 in stare buna???Contra cost binenteles!!! Editat Septembrie 25, 2012 de SpEeD_DaEmOn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 salutare! sunt interesat de un parbriz buble pentru r6 03/05 - ceva sfaturi? stie cineva unde pot cauta piese din dezmembrari? multam fain! si asflat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leu Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 E vreun clujean sau sibian cu R6 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Neutrino, eu am cumparat acum 2 ani de la kronau pe comanda, am dat 150 ron parca. Da un search Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Salut!! Ma puteti ajuta cu un disc frana de yamaha r6 in stare buna???Contra cost binenteles!!! 0763 681 602, daca esti din Buc, treci pe la mine cu discul strimb, am discuri cu 4-5000km uzura, pretul i-l fac la fata locului, negociem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Ctrad, iti multumesc mult pentru masuratorile la standerul fata, o sa revin cu poze cu ce s-a confectionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) Ctrad, iti multumesc mult pentru masuratorile la standerul fata, o sa revin cu poze cu ce s-a confectionat Cu placere . Ma bucur ca ti-am fost de ajutor , dar ti-a cam luat 1 luna . Numai bine ! Editat Octombrie 2, 2012 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Ctrad, iti multumesc mult pentru masuratorile la standerul fata, o sa revin cu poze cu ce s-a confectionat Sa vina odata pozele, ca vreau si eu de fata. Sa-mi fac o idee. Am doar de spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Am gasit o poza pe net,cu un R6(2001-2002) cu furca USD,vreau sa-mi pun si eu,dar vreau sa vad ce modificari trebuie facute. Daca poate sa ma ajute si pe mine cineva care are r6 2005(cred ca aia e furca) cu niste masuratori,sau daca va dati seama ce furca este Din ce-mi dau eu seama,janta+etrieri+discuri sunt de R6,aripa nu e de 99-02. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 as zice ca este cea de pe r1 1999 crezi ca merita investitia? o faci pt motoreta de pista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 (editat) Cumpar slickuri second urgent Editat Octombrie 4, 2012 de Himura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Era un anunt cu niste slick-uri, vad ca s-au dat, am cautat acum. (/index.php?/topic/683832-set-pirelli-superbike-slick-12070-si-18055/) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 Cumpar slickuri second urgent cauta pe SBZ, am vazut acolo mai multe anunturi cu slick-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Cumpar slickuri second urgent 0763 681 602 , citeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 as zice ca este cea de pe r1 1999 crezi ca merita investitia? o faci pt motoreta de pista? Asta era ideea,dar si pentru aspect,sincer sa fiu.La cati bani au intrat in ea,maerita si investitia asta(evacuare,dynojet,scarite,ambreaj,etc).Dupa o documentare mai amanuntita,am dat peste un furnizor de piese WP. Am gasit la el furca fata usd+juguri+amortizor spate dedicate ptr. r6. Azi mi-am montat si ambreajul antihopping(STM evoluzione). In iarna asta vreau sa iau si o pereche de jenti PVM 10Y,furca fata wp,amortizorul spate(wp/ohlins) si discurile+etrieri. O sa pun si niscaiva poze cu ea pana deseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate