vAli. Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 E adevarat ca se incinge tare cand il chinui mult la viteza mica sau foarte mica. La asta care o am acum, are si un radiator pt ulei, dar sa stii ca nu e mare diferenta; atat timp cat nu ai ventilator, nu prea mai conteaza radiatorul. Verifica sa ai protectia pe toba, te poti arde rau, tu si echipamentul, mai ales cand te mai tavalesti. Ulei schimbat des si verificat mai des e secretul pt viata lunga la motorul asta, scz ca ma repet. Oricum, motoarele astea japo cu racire pe aer mi se par fantastic de rezistente..o fi de la materialele folosite sau pur si simplu un sistem reusit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 mi-aduci aminte de momentul cand l-am cumparat pe al meu. il las sa se incalzeasca si ca sa probez, de obicei pun mana pe radiator, cum asta n-avea am pus mana pe evacuare. aaaaaauuuuuucccchhhh, mi-am prajit mana, noroc ca am pus cu exteriorul palmei ca altfel era groasa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akun2500 Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 ) Da, mi-ati dat de gandit cu toba care se incalzeste, mai ales ca eu nu mai am toba originala, care din cate am vazut in poze era mai putin "expusa". Apropo de toba, exista vreo solutie sa o fac mai silentioasa ? ca duduie prea tare pentru mers prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) ) Da, mi-ati dat de gandit cu toba care se incalzeste, mai ales ca eu nu mai am toba originala, care din cate am vazut in poze era mai putin "expusa". Apropo de toba, exista vreo solutie sa o fac mai silentioasa ? ca duduie prea tare pentru mers prin oras. Faci schimb cu un posesor de DR 350 care are toba originala si vrea una sa duduie mai tare . Editat Noiembrie 16, 2012 de alex_xt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akun2500 Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) Aveti idee, se potriveste etrierul fata de la un drz ? ....Pentru ca am o "mica problema" , cilindrul de presiune se pare ca scapa presiunea daca tin frana mult timp apasata. Am gasit undeva tot sistemul de franare fata de la un drz. Partea de sus se potriveste sigur, dar nu sunt sigur daca si partea de jos... Nu se potriveste etrieul, pentru cine mai e curios. In legatura cu toba, am desfacut-o sa vad daca mai are pasla aia care izoleaza fonic inauntru, era terminata aproape lipsa. Deci o sa inlocuiesc pasla aia cu vata de sticla, sau un material asemanator vatei si rezistent la temperaturi mari. Revin ! ... Editat Noiembrie 28, 2012 de akun2500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 vezi ca nu e mult vata respectiva speciala pt moto, nu te apuca sa bagi orice vata in toba. Pasla aia pe care ai gasit-o e de fapt tot o vata minerala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akun2500 Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Am bagat vata care se foloseste la izolatie, este ignifuga oricum. S-a mai linistit putin duduiala, cred ca mai mult de atat nu se poate din cauza felului in care e facuta toba. O sa caut una originala pana la urma, poate aia o sa fie mai silentioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Am bagat vata care se foloseste la izolatie, este ignifuga oricum. S-a mai linistit putin duduiala, cred ca mai mult de atat nu se poate din cauza felului in care e facuta toba. O sa caut una originala pana la urma, poate aia o sa fie mai silentioasa. am eu una originala de dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akun2500 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Acum o luna si ceva mi-am schimbat-o....merci oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 Salutare, stiti cumva un DR350 bun, de vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=263938216&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=dr350&pageNumber=1&scopeId=MB&searchId=76bf4c65-440c-990f-be24-9ee88c9cdf40 2600 euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=263938216&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=dr350&pageNumber=1&scopeId=MB&searchId=76bf4c65-440c-990f-be24-9ee88c9cdf40 2600 euro... Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 I bun ca-i SE,adica cu starter electric,daa' nu-i bun ca are urme de laba pe carena din spate... Buna asta ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Mobra? De ce nu cauti tu o Beta Alp 4.0?Este un DR-u de 350 reloaded.Si e din secolul nostru... Prima generatie: http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Beta/beta_alp4%2005.htm A doua generatie: https://www.bikez.com/motorcycles/beta_alp_40_2010.php Ambele au motorul si electronica de la DR 350 cu licenta si toate sunt cu starter electric. Asta e aceiasi chestiune,doar ca e Super Moto si se numeste Beta M4: https://www.olx.ro/oferta/beta-supermoto-m4-motard-IDbisRM.html#b92e1152f0 Am mers ceva ani in urma cu un DR350 si mi-a ramas la suflet asta e motivul pentru care nu caut altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 nici Beta Alp nu prea gasesti prin Ro.... intre timp, caut din nou un DR350 sau posibil sa ma orientez spre ceva de trial, dar urmeaza sa fac un test drive sa vad daca este de mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 26, 2018 Share Postat Iulie 26, 2018 Daca ai cum sa iti iei noua, vezi ca cei de la Est Bike din Constanta aduc Beta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat August 15, 2018 Share Postat August 15, 2018 Mai are un pic să facă anu' la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Noiembrie 13, 2018 Share Postat Noiembrie 13, 2018 Ma alatur si eu grupului P.S. imi sugerati un magazin de unde pot sa cumpar piese pt modelul asta, ca de exemplu plastice sau alte piese specifice lui, precum un rezervor mai mare, eventual din plastic - recomandari? P.S.2 are cateva taieturi saua, stiti pe cineva care retapiteaza bine, sau sigerati inlocuire? Merci de sugestii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 26, 2022 Share Postat Aprilie 26, 2022 Mai are cineva asa ceva si il foloseste cu anvelope duale? Nu mai sunt la curent cu ultimele tendinte, dar a mai aparut ceva notabil in afara de TKC80 sau K60? ... evident pentru utilzare pe DR350. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 26, 2022 Share Postat Aprilie 26, 2022 mitas e07, e09, e10 michelin anake wild motoz rally tkc70 rocks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 26, 2022 Share Postat Aprilie 26, 2022 mersi DR-ul anterior avea alte specificatii de anvelope fata de cel achizitionat recent. Oricum trecuse RAR-ul dupa ureche multe detalii (kw & volum rezervor) probabil preluate integral de la primul omologat in RO. Pe scurt anvelopa spate este 110/90 r18 vs 120/90 r18 cat aveam in trecut. Mai mult, dupa serie si model, site-urile de profil confirma 120/90 r18 ca si anvelopa standard. Atelajul este cumparat cu 140/80 r18 montat (facepalm) si pentru ca vreau sa merg sa fac ITP-ul, musai trebuie sa inlocuiesc anvelopa spate - scenarii: sa dau o fuga la RAR pentru completare cu dimensiuni standard? sa instalez 120/90 r18 si sa merg pe mila inspectorului ITP? sa achizitionez 110/90 r18? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 31, 2022 Share Postat Mai 31, 2022 ITP rezolvat deja si urmeaza DRPCIV saptamana viitoare. Si ca sa nu ma plictisesc, caut un carburator TM33 pentru upgrade. Recomandari sursa de incredere in Romania/Europa? sau un DR250 dezmembrabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate