Admin l.u.v Postat Aprilie 24, 2006 Admin Share Postat Aprilie 24, 2006 (editat) ..Ma cam saturasem de el,era banal asa clasic.As incit mi-am luat bastonul si jobenul,am trecut la scamatorii si cu ajutorul unui meserias i-am dat o alta fata,ce a iesit va arat si voua,sunt curios daca va place sau nu Luigi Vicol Editat Aprilie 24, 2006 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 s-o folosesti sanatos! mi oricum mi-a placut zzr-ul mare, dar asa arata si mai fain. numai un singur lucru: zzr-ul e un tourer foarte comod si recunoscut, iar cu seaua asta nu cred ca e chiar comod, mai ales pnetru pasager ... dar, arata bine! Good joB! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 25, 2006 Autor Admin Share Postat Aprilie 25, 2006 (editat) La sea pentru pasager am renuntat eu,sotia nu se urca pe ea nici rugata.. Ce se vede acolo este un simple capac tapitat cu vinilin sub care pot pune un spray de lant,maruntisuri,etc.. Luigi Vicol Editat Aprilie 25, 2006 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Luigi, omule, dar ce avem aici? O frumusete!!! Ce face-lift!! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Ne-am intilnit zilele trecute pe la carrefour orhideea. Foarte frumoasa. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Buna treaba! Esti norocos ca nu mai tre sa tragi de nevasta sa o iei la plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 nu faci un facelift si la etz-ul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Foarte misto Sa aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Ce pot sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 "Super tare, frate". Arata interesant cu aspectul asta de supersport. XCS911 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Ne place....vulcanul ( cum suna, Doamne!!!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 sunt curios daca va place sau nu Cum sa nu ne placa ? Pe mine cel putin m-a facut sa salivez ... (dupa aspect, motorul sunt constient ca e prea mare pt mine si ma cam sperie). Atat doar ca eu as fi facut si detaliile alea albastre de la ghidon si etriere in auriu sau negru. Frumoasa motocicleta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 meseriash motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Te-am vazut azi de vreo 2 ori prin oras. Daca nu erai tu, imi cer scuze (dar sigur erai tu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Luigi , e foarte frumoasa , dar stii ce nu inteleg eu? De ce sa renunti la saua pt. pasager? Inteleg ca sotia nu merge dar ...hai sa-ti spun un banc: o tipa era inghesuita in tramvai de unu', si suparata se intoarce si-l intreaba: ce-ai dom'le , vrei ceva? Ah, nu... raspunde tipul rusinat. Pai atunci da-te la o parte , ii zice tipa , ca poate vrea domnu' , sau domnu '.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 " La sea pentru pasager am renuntat eu,sotia nu se urca pe ea nici rugata.. " ai mare noroc, ca femeia nu merge cu tine ce n-as da sa am si eu prietena la care nu-i place sa vina cu motorul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 28, 2006 Autor Admin Share Postat Aprilie 28, 2006 Buna treaba! Esti norocos ca nu mai tre sa tragi de nevasta sa o iei la plimbare! S-o credeti voi ca am scapat asa usor.Nevasta-mea ma bate acum la cap sa iesim cu Vulcanu',pe ala ii place sa se urce Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 S-o credeti voi ca am scapat asa usor.Nevasta-mea ma bate acum la cap sa iesim cu Vulcanu',pe ala ii place sa se urce Luigi Vicol O stimabila doamna de o sensibilitate si intelepciune aparte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 wai da tare l-ai facut!!!!!!! imi plac in special tobele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Marfa "noua" jucarie...asfalt uscat in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Salut.felicitari pt mobra......intr-adevar ceva frumos....te-sa intreba cat a costat coditza ca vreau sa o modific si eu....multam..asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 3, 2006 Autor Admin Share Postat Iunie 3, 2006 Undeva spre 50 euroi si este de la R1.Cred ca am luat-o destul de ieftin. Sanatate Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 S-o credeti voi ca am scapat asa usor.Nevasta-mea ma bate acum la cap sa iesim cu Vulcanu',pe ala ii place sa se urce Luigi Vicol normal, ea stie ce-i ala motor adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 3, 2006 Autor Admin Share Postat Iunie 3, 2006 normal, ea stie ce-i ala motor adevarat Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate