bavareze Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 plecam oarecum bucuros de la munca azi pe la 18, impreuna cu alti colegi... i-am dat spectaculos pe o roata pe trotuar, am iesit apoi pe o alee, de unde mai aveam vreo 10 metrii pana la bulevard. am hotarat sa o mai ridic o data pe o roata, dar din cauza unor denivelari s-a ridicat mult mai mult decat ma asteptam si m-am trezit ca ies pe bulevard pe o roata si nu mai pot sa opresc desi din stanga venea cu viteza un brec. norocul a fost ca ala cu brecu nu m-a vazut deloc si nu a franat. in acest fel masina a trecut si eu m-am infipt cu putere in portiera dreapta spate, eu fiind proiectat cu putere peste ghidon. m-am dat peste cap in aer o data si inca o data pe carosabil si m-am ridicat nevatamat. motocicleta era neinmatriculata iar eu am permisul suspendat de ceva vreme, asa ca am preferat sa ma inteleg cu proprietarul si sa ii repar masina. avariile la motocicleta: jugul superior rupt, jugul inferior indoit. radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 plecam oarecum bucuros de la munca azi pe la 18, impreuna cu alti colegi... i-am dat spectaculos pe o roata pe trotuar, am iesit apoi pe o alee, de unde mai aveam vreo 10 metrii pana la bulevard. am hotarat sa o mai ridic o data pe o roata, dar din cauza unor denivelari s-a ridicat mult mai mult decat ma asteptam si m-am trezit ca ies pe bulevard pe o roata si nu mai pot sa opresc desi din stanga venea cu viteza un brec. norocul a fost ca ala cu brecu nu m-a vazut deloc si nu a franat. in acest fel masina a trecut si eu m-am infipt cu putere in portiera dreapta spate, eu fiind proiectat cu putere peste ghidon. m-am dat peste cap in aer o data si inca o data pe carosabil si m-am ridicat nevatamat. motocicleta era neinmatriculata iar eu am permisul suspendat de ceva vreme, asa ca am preferat sa ma inteleg cu proprietarul si sa ii repar masina. avariile la motocicleta: jugul superior rupt, jugul inferior indoit. radu fabulezi??? inca nu e ora 18 azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Uraaaa, traieste! Vezi ca ai ramas dator cu un cico Bravo AMA, inca un pic si insemana ca ai supravietuit un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Topicu asta e la misto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Bravos! Tot asa, hai ca ma plictiseam pe forum ca sefu-i plecat... Sa vezi acum discutii: "Moaaaama! uili pe trotuar?! Cool, man! Am sa incerc si eu!!" si imediat dupa: "Fiti paranoici, nu mai conduceti prin oras, sau mai bine stati acasa, ca-i mai sanatos!" Hai! Let's the contest begin!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Nu e la misto topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Poate aveti rabdare sa cititi un pic articolul asta, mi se pare util! http://www.msgroup.org/DISCUSS.asp Road racing - testing too many limits hai sa nu mai fortam toate limitele deodata:wheelie, permis suspendat,etc,etc MA bucur ca ai scapat asa de usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 am dat copy paste, nu am mai editat. deci pe 27 la ora 18, ca sa fie toata lumea lamurita. efectiv m-a mancat in poponeata. stiam ca nu am loc sa fac asta, dar parca era un dracushor in mine care zicea 'da-i da-i da-i da-i' si i-am dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 am dat copy paste, nu am mai editat. deci pe 27 la ora 18, ca sa fie toata lumea lamurita. efectiv m-a mancat in poponeata. stiam ca nu am loc sa fac asta, dar parca era un dracushor in mine care zicea 'da-i da-i da-i da-i' si i-am dat Nu inteleg chiar bine de unde ai dat copy paste, dar ma rog... stii tu ceva. Data viitoare poate mai asculti si ce spune ingerasul de pe umarul celalalt, nu numai dracusorul. Daca era alt motor sau o decapotabila pe strada in locul breakului, ce faceai? PS: Shoot yourself in creier, ca iti ocupa atentia sa nimeresti ceva asa de mic si poate nu mai iesi pe strada, meseriasule. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 plecam oarecum bucuros de la munca azi pe la 18, impreuna cu alti colegi... i-am dat spectaculos pe o roata pe trotuar, am iesit apoi pe o alee, de unde mai aveam vreo 10 metrii pana la bulevard. am hotarat sa o mai ridic o data pe o roata, dar din cauza unor denivelari s-a ridicat mult mai mult decat ma asteptam si m-am trezit ca ies pe bulevard pe o roata si nu mai pot sa opresc desi din stanga venea cu viteza un brec. norocul a fost ca ala cu brecu nu m-a vazut deloc si nu a franat. in acest fel masina a trecut si eu m-am infipt cu putere in portiera dreapta spate, eu fiind proiectat cu putere peste ghidon. m-am dat peste cap in aer o data si inca o data pe carosabil si m-am ridicat nevatamat. motocicleta era neinmatriculata iar eu am permisul suspendat de ceva vreme, asa ca am preferat sa ma inteleg cu proprietarul si sa ii repar masina. avariile la motocicleta: jugul superior rupt, jugul inferior indoit. radu Daca e poveste, ai imaginatie bogata. Daca e real esti dement si n-ar fi trebuit sa promovezi testul psihologic la scoala de soferi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 motocicleta era neinmatriculata iar eu am permisul suspendat de ceva vreme, asa ca am preferat sa ma inteleg cu proprietarul si sa ii repar masina. Daca e real No comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Wow... era o poza pe undeva p'aici... I CAN FLY... Meserie!!! Sper sa nu o ti tot asa, ca m-am saturat sa dau cu RIP la accidente!!! Ai grija ca te joci cu focu' si chiar daca dracushoru' ala te vrea... zi-i si tu sa mai astepte fro 50 de ani Bafta si... cam atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 minte da-l draqu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Nu minte , e pe bune(din pacate ) !! Mi-a povestit un lucrator aflat pe o schela! Am vazut motorul era in strada, nu mai era nimeni pe langa el. Erau cheile inca in contact; eram cu inca un coleg si ne-am gandit sa-i luam cheile si sa il lasam un bilet "cheile sunt la portarul firmei" !!! Nu stiu ce a facut ca noi am plecat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 moron. Este genul de fraier care doreshte sa se discute despre el. Are nevoie disperata de atentzie. Cred ca trebuie reinviat brusli shi vandam cu riscul ca se supara nenea Dobrescu. Tot de la un topic idiot ca asta initziat tot de el a inceput "topic de offtopic", poate shi de data asta iese ceva mishto din prostia asta de topic. Se deschide sezonul de mishtocareli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Mah !!! Nu va luati de bavareze, ca ati incurcat-o rau cu mine Deci e idolul meu si nu vreau sa-i fie stirbita imaginea in vreun fel, da ?! bavareze, nu-i asculta pe astia, ca sunt invidiosi. Pot sa te ating? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 LUME, LUME! BANCURI, CURIOZITATZI SI GLUME! m-am dat peste cap in aer o data si inca o data pe carosabil si m-am ridicat nevatamat. TADAAM!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 bafta de c a c a daca te lua politia mancai puscaria si neinmatriculat, si fara permis bine ca macar aveai capul pe umeri - sau nu-l aveai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Dresura unica in lume la Circul Globus: ursi polari si Bavareze pe patine Sambata, la ora 18.30, Circul Globus a deschis stagiunea 2005-2006 cu un spectacol de circ si variete pe gheata, sosit de la Moscova. Principala atractie a show-ului „Castelul de clestar” o reprezinta dresura de ursi polari pe patine, unica in lume. Opt ursi polari de talie gigantica calare pe Bavareze, dresati de Yulia Denisenko, vor putea fi admirati patinand cu nonsalanta unui mare campion. Numarul dureaza aproximativ 15 minute si reprezinta punctul culminant al spectacolului. Pe langa aceasta dresura, show-ul cuprinde numeroase atractii acrobatice si de echilibristica, dresura de pisici, numere de comedie si balet, toate executate pe gheata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 :) Se pare ca gleznele umflate te inspira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Omu nu minte, dar nici nu are minte, e mai nebun asa de felul sau, insa fiecare cu piticii lui Cu ce motor erai, ca parca VTR e pe butuci de ceva vreme ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Imi pare rau pentru AMA si pentrui prostiile pe care le face, dar omul nu fabuleaza. Asa e el..din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Nu e rau sa fii nebun, dar macar un pic de calcul acolo, tot trebuie. Adica oricui ii vine cateodata sa "o arda", dar pe motor nu-ti permiti sa "pleci nervos" daca te-a suparat unu sau sa conduci brutal "in stare de iritare". Astepti pana se goleste strada si apoi faci ce vrei. Exemple recente demonstreaza clar ca degeaba esti "sfant" toata viata, asta nu e solutia succesului (succes = sa nu te tavalesti cu motorul). Eu daca mai ard un 100 - 110 prin oras daca am ceva 'airbaguri' noi in spate, ei bine, nu ma grabesc, astept pana ajung pe splai, nu ma apuc sa forjez pe trotuar sau pe linii de tramvai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Imi pare rau pentru AMA si pentrui prostiile pe care le face, dar omul nu fabuleaza. Asa e el..din pacate. Pai puneti-i limitator la mana dreapta atunci, daca nu e in stare sa aiba grija de el singur, ca va treziti cu el pe lista neagra. "m-am gandit sa mai fac uili o data" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 (editat) minte da-l draqu sa mori tu? Nu minte , e pe bune(din pacate ) !! Mi-a povestit un lucrator aflat pe o schela! Am vazut motorul era in strada, nu mai era nimeni pe langa el. Erau cheile inca in contact; eram cu inca un coleg si ne-am gandit sa-i luam cheile si sa il lasam un bilet "cheile sunt la portarul firmei" !!! Nu stiu ce a facut ca noi am plecat! a, colega, merci de bilet mereu uit cate ceva. motoreta era cumva asta: /index.php?...e=post&id=71995 ??? Omu nu minte, dar nici nu are minte, e mai nebun asa de felul sau, insa fiecare cu piticii lui Cu ce motor erai, ca parca VTR e pe butuci de ceva vreme ? vtr is back. azi ma duc sa cumpar ultimul capac si VRUM VRUM!!! Editat Aprilie 28, 2006 de bavareze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate