Balicu Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Uitati aici un filmulet care cel putin mie mi se pare interesant si folositor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Sa ne motiveze pe toti la dat jos tesutu' adipos. Uau... http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/featu...id-to-slim.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Martie 21, 2011 Share Postat Martie 21, 2011 imi e ciuda tare ca nu e activitate pe sectiunea asta...oricum sper sa reinvie topicul asta. Bag 2 poze deocamdata; am reluat antrenamentul cam de 3 sapt, dupa o pauza maricica in urma unui accident la coloana. Momentan iau un WPI de la pro nutrition, f bun, are cam 90% proteina si L-carnitine. Bafta multa si spor la tras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 pai nu e ca pipal is leizi & fet bastrdz. ) glumeam pe bune ieri prima zi de dieta. dupa un an intreg de tras fara dieta,de ieri m-am enervat si am zis sa tin macar o saptamina,ca [proba,ideal cit mai mult,dar am zis macar o saptamina. e greu sa renunti la obiceiurile idioate gen stat la comp/serial/popcorn/covrigei/altele. am bagat de vreo 2 saptamini o "cura" cu Cola dupa vreun an de "no Cola included" si am pus 2 kg pe mine. as vrea sa dau vreo 10 kg jos,si sa ajung la 75 de kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 asta e si prostul meu obicei, ma chinui toata ziua sa mananc cat mai ok, fara grasimi, prajeli, sa bag legume....iar seara la tv sau la calculator 1-2 pungi de pufuleti, hai o ciocolata, covrigei....sa vezi cand ma roade bautura si bag cate 10 covrigi calzi in mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Salut, vin si eu cu o intrebare pentru cei mai experimentati ca mine. Am renuntat sa mai iau proteine deoarece nu le mai suport gustul si nici creatina deoarece nu am fost multumit de rezultatele pe termen lung. Momentan iau de aproximativ 3 zile L-Glutamine 1400. Am cautat pe net dezavantaje insa nu am gasit lucruri rele. Iau o pastila pe zi indiferent daca am sau nu antrenament. Vreau sa stiu daca a avut cineva probleme de la asa ceva. Am facut acum o luna analize complete si mi-au iesit f bune asa ca sunt mult mai atent cu ce iau. Anyway, pareri, feedback, informatii din punctul vostru de vedere despre L-Glutamine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Salut, vin si eu cu o intrebare pentru cei mai experimentati ca mine. Am renuntat sa mai iau proteine deoarece nu le mai suport gustul si nici creatina deoarece nu am fost multumit de rezultatele pe termen lung. Momentan iau de aproximativ 3 zile L-Glutamine 1400. Am cautat pe net dezavantaje insa nu am gasit lucruri rele. Iau o pastila pe zi indiferent daca am sau nu antrenament. Vreau sa stiu daca a avut cineva probleme de la asa ceva. Am facut acum o luna analize complete si mi-au iesit f bune asa ca sunt mult mai atent cu ce iau.Anyway, pareri, feedback, informatii din punctul vostru de vedere despre L-Glutamine, eu folosesc. nu am efecte secundare. iau de la Now Foods. cica ajuta la refacere dupa antrenament.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 asta este prostul nostru obicei , ne tinem pe timpul zilei si seara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 si? ceva miscarica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Ce liniste e aici..nu mai lucreaza nimeni la sala ? Eu va inteleg, si mie imi place kebab-ul, dar mai fac si miscare In alta ordine de idei, voi cum combinati grupele de muschi ? gen: luni(picioare + biceps) marti(spate+umeri) etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Eu nu le combin. Luni piept Marti spate Miercuri pauza Joi umeri + trapez (dar asta nu e combinatie e obligatie ) Vineri brate Sambata picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 (editat) Ce liniste e aici..nu mai lucreaza nimeni la sala ? Eu va inteleg, si mie imi place kebab-ul, dar mai fac si miscare In alta ordine de idei, voi cum combinati grupele de muschi ? gen: luni(picioare + biceps) marti(spate+umeri) etc.. in niciun caz nu combini picioare cu biceps. picioarele le lasi singure sau faci abdomene dupa ele pana mori. se combina grupe de muschi apropiate. eu unul nu le combin prea mult: luni piept, marti picioare cu abdomene (pieptul trebuie lasat sa creasca), miercuri brate (biceps, triceps, strong), joi spate,trapez, vineri umeri. Editat Aprilie 6, 2011 de Treephoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 unde gasesc si eu in bucuresti kre alkalin pro? un weight gainer mai bun imi sugerati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 7, 2011 Autor Share Postat Aprilie 7, 2011 imi e ciuda tare ca nu e activitate pe sectiunea asta...oricum sper sa reinvie topicul asta. Bag 2 poze deocamdata; am reluat antrenamentul cam de 3 sapt, dupa o pauza maricica in urma unui accident la coloana. Momentan iau un WPI de la pro nutrition, f bun, are cam 90% proteina si L-carnitine. Bafta multa si spor la tras. felicitari.foarte frumos lucrat. spor la tras in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 in niciun caz nu combini picioare cu biceps. picioarele le lasi singure sau faci abdomene dupa ele pana mori. se combina grupe de muschi apropiate. eu unul nu le combin prea mult: luni piept, marti picioare cu abdomene (pieptul trebuie lasat sa creasca), miercuri brate (biceps, triceps, strong), joi spate,trapez, vineri umeri. Pai eu stiam ca nu e ok sa combini biceps cu triceps..Mai degraba biceps cu antebrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 (editat) unde gasesc si eu in bucuresti kre alkalin pro? un weight gainer mai bun imi sugerati? serious mass de la optimum nutrition. sac de 5,5 kile 180 ron. unul dintre cele mai bune gainere daca nu cel mai bun. Editat Aprilie 7, 2011 de Treephoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 8, 2011 Autor Share Postat Aprilie 8, 2011 Pai eu stiam ca nu e ok sa combini biceps cu triceps..Mai degraba biceps cu antebrat de ce nu e ok sa faci biceps cu triceps? te-ai intrebat asta cand ai scris? antebratul lucreaza foarte bine cand faci biceps, asa ca nu are rost sa mai il faci, decat daca ai complexe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 serious mass de la optimum nutrition. sac de 5,5 kile 180 ron. unul dintre cele mai bune gainere daca nu cel mai bun. Cel mai prost gainer vrei sa spui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 in niciun caz nu combini picioare cu biceps. picioarele le lasi singure sau faci abdomene dupa ele pana mori. se combina grupe de muschi apropiate. coapsele (cvadricepsii) reprezinta grupa de muschi cea mai mare din organism...asta presupune un consum foarte mare de energie pentru stimularea in vederea cresterii, deci antrenament foarte solicitant care te lasa fara strop de suflu pentru a mai antrena si alta grupa. De aia se antreneaza numai cvadricepsul si eventual abdomenul...bineinteles daca tragi tare la picioare....culturismul fara antrenament ptr coapse e balet ...ca o idee...Tom Platz...cine cunoaste personajul stie despre ce vorbesc ...spunea ca daca dupa antrenamentul ptr coapse mai poti merge, intoarce-te in sala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 ok, m-am gandit sa le fac in felul urmator: Luni - Piept Marti - Biceps+antebrat Miercuri - Picioare+Abdomene Joi - Spate+Triceps Vineri - Umeri+Trapez obiectii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 ok, m-am gandit sa le fac in felul urmator: Luni - Piept Marti - Biceps+antebrat Miercuri - Picioare+Abdomene Joi - Spate+Triceps Vineri - Umeri+Trapez obiectii ? esti pe drumul perfect pentru a deveni 60 second man... exercitii de rezistenta nimic nimic? adevarat - la rezistenta e greu, acolo tre' sa tragi tare si sa te chinui pe cand muschiuleti cu eta-beta ala bala portocala x-stra cresc repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Ce exercitii de rezistenta? Cardio adica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 ok, m-am gandit sa le fac in felul urmator: Luni - Piept Marti - Biceps+antebrat Miercuri - Picioare+Abdomene Joi - Spate+Triceps Vineri - Umeri+Trapez obiectii ? De ce lucrezi antebrat? ). Antebratul se lucreaza la piept , biceps , triceps , umeri...cam la tot si creste perfect corect asa. Adidas. Gainerul cel mai bun ca si continut si rezultate la multi e GFX de la pronutrition... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 9, 2011 Autor Share Postat Aprilie 9, 2011 (editat) Eu nu am facut niciodata antebrat, nu ii vad rostul, el lucrand la orice exercitiu unde iti folosesti bratele. nu fa picioare si abdomene ca o sa te rupi si degeaba. cand faci picioare nu faci abdomene si invers.sunt exercitiile cele mai epuizante. Editat Aprilie 9, 2011 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 esti pe drumul perfect pentru a deveni 60 second man... exercitii de rezistenta nimic nimic? adevarat - la rezistenta e greu, acolo tre' sa tragi tare si sa te chinui pe cand muschiuleti cu eta-beta ala bala portocala x-stra cresc repede. nu stiu ce sport practici dar ... ca idee...nu poti sa fii si Arnold si Bruce Lee in acelasi timp. De aia ghepardul e ghepard si leul e leu...ca si comparatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate